Πώς να δημιουργήσετε μια ζωντανή ταπετσαρία σε iPhone και Android

Μόλις ξεκουμπώσετε το smartphone σας, το πρώτο πράγμα που σας έρχεται στο μυαλό είναι να προσθέσετε μια προσωπική πινελιά στην κατοχή σας. Το πρώτο βήμα από αυτή την άποψη είναι να αλλάξετε την ταπετσαρία του κινητού τηλεφώνου και να επιλέξετε ένα που να αντικατοπτρίζει τον τρόπο ζωής και τη διάθεσή σας.

Ενώ οι στατικές ταπετσαρίες ήταν πάντα μια δημοφιλής επιλογή για να κάνουν την αρχική σας οθόνη πιο ενδιαφέρουσα, οι Ζωντανές ταπετσαρίες προσθέτουν ένα δυναμικό φόντο στην αρχική σας οθόνη, την κάνουν ελκυστική και είναι μια υπέροχη μέθοδος προσαρμογής του smartphone σας.

Για τους μη μυημένους, οι ζωντανές ταπετσαρίες διαφέρουν από τις στατικές ταπετσαρίες. Όπως και τα κινούμενα σχέδια, κινούνται όταν πατάτε ή κρατάτε πατημένο την οθόνη του smartphone, μεταδίδοντας μια χαρούμενη και συναρπαστική εμπειρία χρήστη σε τηλέφωνα iPhone και Android.

Η ζωντανή ταπετσαρία, η οποία κινείται σαν κινούμενη εικόνα όταν πατάτε παρατεταμένα, βελτιώνει την εμπειρία κινητού Android ή iPhone.

Ορισμένα smartphone προσφέρουν ήδη μια αξιοπρεπή συλλογή ζωντανών ταπετσαριών, αλλά πολλά smartphone, ιδιαίτερα τα Android, δεν έχουν αυτή τη δυνατότητα. Είναι ενδιαφέρον ότι είναι δυνατή η δημιουργία εξατομικευμένων ζωντανών ταπετσαριών χρησιμοποιώντας προεγγεγραμμένα βίντεο στο τηλέφωνό σας με λίγα μόνο αγγίγματα. Ακούγεται δελεαστικό?

Συνεχίστε να κάνετε κύλιση παρακάτω καθώς σας παρουσιάζουμε πώς να δημιουργήσετε μια ζωντανή ταπετσαρία στα τηλέφωνά σας Apple και Android – όποιο κι αν έχετε.

Πώς να δημιουργήσετε μια ζωντανή ταπετσαρία στο iPhone

Η Apple σάς επιτρέπει να δημιουργείτε μια ζωντανή ταπετσαρία σε iPhone 6S και νεότερα μοντέλα χωρίς τη βοήθεια εφαρμογών τρίτων. Αυτό είναι δυνατό με τη βοήθεια των Live Photos, τα οποία είναι μικρά αποσπάσματα βίντεο που τραβήχτηκαν χρησιμοποιώντας το iPhone σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε το τέλειο πλαίσιο ως φωτογραφία. Ας δούμε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε ζωντανή ταπετσαρία χρησιμοποιώντας τις Ζωντανές Φωτογραφίες.

  • Πρώτα απ ‘όλα, ξεκινήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.
  • Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε την επιλογή Ταπετσαρία.
  • Επιλέξτε επιλογή νέας ταπετσαρίας.
  • Στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Live στο επάνω μέρος για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλες τις ζωντανές φωτογραφίες που είναι αποθηκευμένες στη συσκευή σας.
  • Επιλέξτε μια ζωντανή φωτογραφία και πατήστε την επιλογή Ορισμός. Μπορείτε είτε να επιλέξετε Ρύθμιση οθόνης κλειδώματος είτε την επιλογή Ρύθμιση και των δύο.
  Λάβετε ηχητικές οδηγίες για τη λήψη selfie με την πίσω κάμερα [Android]

Η επιλεγμένη ζωντανή φωτογραφία θα εφαρμοστεί ως ζωντανή ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος και στην αρχική οθόνη. Πανεύκολο!

Πώς να δημιουργήσετε ζωντανή ταπετσαρία σε Android Smartphone

Από τώρα, το Android έχει μια ενσωματωμένη μέθοδο για τη δημιουργία ζωντανής ταπετσαρίας στο smartphone σας. Αλλά μην απογοητεύεστε! Πολλές εφαρμογές τρίτων στο Google Play Store σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε ζωντανές ταπετσαρίες και να τις στολίζετε στα smartphone Android σας. Παρακάτω παραθέτουμε τις πιο αξιόλογες.

Ζωντανή ταπετσαρία GIF

Το πρώτο στη λίστα είναι Ζωντανή ταπετσαρία GIF που σας επιτρέπει να ορίσετε οποιαδήποτε εικόνα GIF ως ζωντανή ταπετσαρία στο τηλέφωνό σας Android. Διαθέσιμη στο Google Play Store, αυτή η απλή εφαρμογή είναι εύκολη στη χρήση. Εάν η εφαρμογή σας Android υποστηρίζει τη λειτουργία Ζωντανή ταπετσαρία, μπορείτε να μετακινήσετε ή να αλλάξετε το μέγεθος του GIF με αυτήν την εφαρμογή και να το ορίσετε ως ταπετσαρία.

Η ζωντανή ταπετσαρία GIF είναι διαθέσιμη σε 5 διαφορετικές γλώσσες, δηλαδή, Αγγλικά, Πορτογαλικά, Ισπανικά, Γερμανικά και Κινέζικα, καθιστώντας την εύκολα προσβάσιμη.

Δημιουργός ζωντανής ταπετσαρίας βίντεο

Δημιουργός ζωντανής ταπετσαρίας βίντεο είναι μια εξαιρετική εφαρμογή που σας επιτρέπει να τραβάτε βίντεο και στη συνέχεια να ορίζετε αυτά τα βίντεο ως ζωντανή ταπετσαρία ή κινούμενη ταπετσαρία στην οθόνη κλειδώματος και στην αρχική οθόνη του smartphone σας. Η εφαρμογή παρέχει επίσης επιλογές για την προσαρμογή των ζωντανών βίντεο, ώστε να μπορείτε να τα μετατρέψετε σε όμορφες ζωντανές ταπετσαρίες. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε βίντεο είναι αποθηκευμένο τοπικά ή σε αποθήκευση cloud και να το ορίσετε ως ζωντανή ταπετσαρία.

Μπορείτε επίσης να δημιουργήσετε μια ζωντανή ταπετσαρία χρησιμοποιώντας ένα gif τροποποιώντας την ταχύτητα, τον αριθμό καρέ και άλλες ρυθμίσεις, ώστε να ταιριάζει με το μέγεθος της οθόνης του smartphone σας.

  Λάβετε ειδοποιήσεις Android L Like με μαύρη λίστα για εφαρμογές

Οποιοσδήποτε Δημιουργός ζωντανής ταπετσαρίας βίντεο

Αναπτύχθηκε από την MC Wallpapers, Οποιοσδήποτε Δημιουργός ζωντανής ταπετσαρίας βίντεο σας δίνει τη δυνατότητα να μετατρέψετε οποιοδήποτε αρχείο βίντεο σε ζωντανή ταπετσαρία και να το ρυθμίσετε στη συσκευή. Η καθαρή και φιλική προς το χρήστη διεπαφή της εφαρμογής καθιστά την όλη διαδικασία απλή. το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγράψετε ένα νέο βίντεο ή να επιλέξετε ένα από τη συλλογή, να εφαρμόσετε κάποιες ρυθμίσεις και αυτό είναι!

Είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε το βίντεο ως ζωντανή ταπετσαρία. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε βίντεο από τον τοπικό χώρο αποθήκευσης, τον αποθηκευτικό χώρο που βασίζεται σε σύννεφο ή ακόμα και να εγγράψετε νέα βίντεο επί τόπου και να τα ορίσετε απευθείας ως ταπετσαρία.

Ας ρίξουμε μια ματιά στα αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά της εφαρμογής:

  • Διαισθητικό και καθαρό περιβάλλον χρήστη
  • Μια ολοκληρωμένη βιβλιοθήκη με όμορφες ζωντανές ταπετσαρίες
  • Υποστήριξη βίντεο 4K, Full HD και HD
  • Επιλογή για ενσωμάτωση ήχων στη ζωντανή ταπετσαρία
  • Βελτιστοποιημένη χρήση RAM και χαμηλή χρήση μπαταρίας

Wave Live Wallpapers Maker 3D

Με περισσότερες από 10 εκατομμύρια λήψεις στο Google Play Store, Wave Live Wallpape rs 3D είναι μια εφαρμογή κοινότητας που επιτρέπει στους χρήστες της να σχεδιάζουν όμορφες κινούμενες ταπετσαρίες: εικόνα, παράλλαξη, τρισδιάστατη φωτογραφία, μπούμερανγκ, βίντεο ή προβολή διαφανειών. Έχετε την επιλογή να μοιραστείτε τη δημιουργικότητά σας με την κοινότητα ή να διατηρήσετε αυτές τις ταπετσαρίες για προσωπική χρήση.

Ως εφαρμογή κοινότητας, η βιβλιοθήκη ζωντανών ταπετσαριών της εφαρμογής ξεχειλίζει από απίστευτες ταπετσαρίες HD και 3D που θα ανανεώσουν την εμφάνιση του smartphone σας και θα του δώσουν μια προσωπική πινελιά. Αυτή η εφαρμογή είναι η καλύτερη επιλογή εάν θέλετε να σχεδιάσετε ζωντανή ταπετσαρία βίντεο με διαφορετικά εφέ.

Μπορείτε να αλλάξετε το υλικό βίντεο και όλα τα εντυπωσιακά εφέ 3D. Η εφαρμογή προσφέρει ταπετσαρίες υψηλής ποιότητας (HD, Full HD, 4K) και διαφορετικές επιλογές μεγέθους για να σας βοηθήσουν να βρείτε την τέλεια προσαρμογή στην ανάλυση του τηλεφώνου σας.

  Πώς να δείτε τις πρόσφατα διαγραμμένες εφαρμογές στο Android

Όλες οι ταπετσαρίες που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή είναι καλά βελτιστοποιημένες για να εξασφαλίσουν μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Οι ζωντανές ταπετσαρίες διακόπτονται αυτόματα όταν η οθόνη είναι κλειδωμένη.

Δημιουργός ταπετσαρίας

Δημιουργός ταπετσαρίας από την Real Zhang προσφέρει έναν δημιουργικό χώρο για το σχεδιασμό ταπετσαριών διαφορετικών κατηγοριών, συμπεριλαμβανομένων των ταπετσαριών βίντεο. Εδώ είναι τα κρίσιμα σημεία αυτής της εφαρμογής είναι τα εξής:

  • Δυνατότητα αυτόματης αλλαγής της ταπετσαρίας και καταναλώνει λιγότερη ενέργεια.
  • Οι ζωντανές ταπετσαρίες σας αποθηκεύονται στον τοπικό χώρο αποθήκευσης και δεν τροποποιούν το αρχικό αρχείο.
  • Υποστηρίζει ταπετσαρία βίντεο HD, μορφή ταπετσαρίας βίντεο 2k και 4k.
  • Δυνατότητα επιλογής μεταξύ ταπετσαρίας βίντεο 60 καρέ & 30 καρέ.
  • Δημιουργήστε ζωντανές ταπετσαρίες χρησιμοποιώντας GIF.
  • Ισχυρά εργαλεία επεξεργασίας βίντεο για να προσθέσετε μια δημιουργική πινελιά στα βίντεο.
  • Επιλογή προσθήκης ήχου και ενεργοποίησης της λειτουργίας βρόχου στη ζωντανή ταπετσαρία.
  • Μειωμένη κατανάλωση μπαταρίας από ζωντανές ταπετσαρίες.

Cartogram – Ζωντανή ταπετσαρία χάρτη

Τέλος, έχουμε Χαρτογράφημα στη λίστα της εφαρμογής για τη δημιουργία ζωντανών ταπετσαριών που σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε διαφορετικούς τύπους ταπετσαριών και φόντου, συμπεριλαμβανομένων μινιμαλιστικών και ζωντανών ταπετσαριών χαρτών. Αυτή η εφαρμογή είναι ένας θησαυρός για τους λάτρεις της χαρτογραφίας που τους αρέσουν τα μίνιμαλ σχέδια.

Όλες οι ζωντανές ταπετσαρίες που σχεδιάστηκαν χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή δίνουν μια φανταστική εμφάνιση στις οθόνες MOLED, Super AMOLED και OLED των smartphone και των tablet.

Η εφαρμογή λειτουργεί ως εξής:

  • Επιλέξτε μια τοποθεσία και στυλ για να σχεδιάσετε μια ζωντανή ταπετσαρία χάρτη.
  • Επιλέξτε μια προσχεδιασμένη ζωντανή ταπετσαρία από τη βιβλιοθήκη για το σπίτι σας και την οθόνη κλειδώματος.
  • Η Ζωντανή Ταπετσαρία αλλάζει αυτόματα ανάλογα με την τρέχουσα τοποθεσία σας.
  • Επιλογή για να μοιραστείτε τη δημιουργικότητά σας με τους φίλους σας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.
  • Χρησιμοποιήστε τη λειτουργία παρακολούθησης και τυχαίας ζωντανής ταπετσαρίας.
  • Λειτουργία Dark Mode για αποφυγή κούρασης των ματιών κατά τη διάρκεια της νύχτας.

συμπέρασμα

Ελπίζουμε ότι τώρα έχετε μια σαφή ιδέα για το πώς να δημιουργείτε ζωντανές ταπετσαρίες στο iPhone και το Android σας. Μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε μια ζωντανή ταπετσαρία χρησιμοποιώντας μια ζωντανή φωτογραφία στο iPhone σας. Μπορείτε να κατεβάσετε μία από τις εφαρμογές που αναφέρονται παραπάνω για να δημιουργήσετε ζωντανές ταπετσαρίες και να τις επιδεικνύετε στο smartphone σας Android.

Εάν έχετε μόλις μετεγκατασταθεί από ένα Android σε ένα iPhone, δείτε πώς μπορείτε να μεταφέρετε την επαφή σας.