Λάβετε ειδοποιήσεις Android L Like με μαύρη λίστα για εφαρμογές


Οι διαδραστικές ειδοποιήσεις είναι πλέον θέμα. Το iOS 8 έχει ήδη κυκλοφορήσει με διαδραστικές ειδοποιήσεις και το Android L τις έχει κάνει προεπισκόπηση, καθώς και με το όνομα «Ειδοποιήσεις Heads Up». Είναι θέμα χρόνου να γίνουν πιο λειτουργικά. Σε αντίθεση με το iOS 8, το οποίο κυκλοφορεί σε όλες τις συσκευές αδιακρίτως, οι χρήστες Android δεν πρόκειται να λάβουν το Android L την ίδια στιγμή που θα είναι διαθέσιμο σε συσκευές όπως το Nexus 5. Ορισμένοι χρήστες ενδέχεται να περιμένουν πολύ καιρό, επομένως μια εφαρμογή είναι η μόνη τρόπος να γεφυρωθεί αυτό το χάσμα. Γνωρίστε το HeadsUp, μια δωρεάν εφαρμογή Android που σας παρέχει διαδραστικές ειδοποιήσεις, διαχείριση προτεραιότητας και μια μαύρη λίστα για τον αποκλεισμό ειδοποιήσεων εφαρμογών. Βασικά, είναι σαν το Notific εκτός από το ότι είναι δωρεάν.

  Αποσύνδεση Αναζήτηση για Android Καθιστά τα ερωτήματά σας Google ιδιωτικά

Όταν εκκινήσετε για πρώτη φορά το HeadsUp, θα πρέπει να το ενεργοποιήσετε και να εκχωρήσετε στην εφαρμογή άδεια πρόσβασης στις ειδοποιήσεις σας. Έχετε την επιλογή ανάμεσα σε ένα σκοτεινό και ένα ανοιχτό θέμα. Στη συνέχεια, μπορείτε να διαχειριστείτε ποιες ειδοποιήσεις θα φιλτράρονται στην αρχική σας οθόνη επιλέγοντας το επίπεδο προτεραιότητας. Προσαρμόστε για πόσο καιρό θα παραμείνει η ειδοποίηση στην οθόνη σας και ενεργοποιήστε μια επιλογή απόρριψής της εάν πατήσετε οπουδήποτε εκτός της περιοχής ειδοποιήσεων. Αυτό είναι χρήσιμο ιδιαίτερα αν παίζετε ένα παιχνίδι, αν και μπορεί να είναι πρόβλημα εάν συντάσσετε ένα email και πατάτε κάπου στην οθόνη πριν διαβάσετε την ειδοποίηση.

  Πώς να μοιραστείτε την οθόνη του iPhone ή του Android χρησιμοποιώντας το Skype

Με το HeadsUp, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τις ειδοποιήσεις ανά εφαρμογή. Πατήστε Εφαρμογές στην κύρια οθόνη ρυθμίσεων και, στη συνέχεια, επιλέξτε από τη λίστα των εφαρμογών ποια θέλετε να διαχειριστείτε. Μπορείτε να αποτρέψετε την εμφάνιση ειδοποιήσεων πάνω από μια συγκεκριμένη εφαρμογή (και πάλι καλό για όταν παίζετε ένα παιχνίδι), να αποκρύψετε ειδοποιήσεις από μια εφαρμογή και να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις υπηρεσίας να εμφανίζονται πάνω από αυτήν την εφαρμογή, ακόμη και αν η επικάλυψη για άλλους τύπους ειδοποιήσεων έχει απενεργοποιηθεί .

Για τη μαύρη λίστα εφαρμογών, πατήστε το κουμπί περισσότερα στη γραμμή ενεργειών και επιλέξτε τις εφαρμογές από τη λίστα για τις οποίες δεν θέλετε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις. Πατήστε το κουμπί “Περισσότερα” σε αυτήν την οθόνη και θα μπορείτε να αποκλείσετε όλες τις ειδοποιήσεις από τις εφαρμογές συστήματος επίσης. Το HeadsUp λειτουργεί μόνο όταν η οθόνη σας είναι ενεργοποιημένη και όλες τις άλλες στιγμές, δηλαδή όταν η οθόνη σας είναι σε κατάσταση ύπνου, οι ειδοποιήσεις συνεχίζουν να εμφανίζονται μέσω του προεπιλεγμένου συστήματος ειδοποιήσεων.

  Το Wireless Manager εξοικονομεί μπαταρία απενεργοποιώντας το WiFi όταν είναι εκτός εμβέλειας [Android]

Το HeadsUp καλύπτει όλες τις βάσεις όσον αφορά τη διαχείριση των ειδοποιήσεων. έχει μια μαύρη λίστα και μπορείτε να διαχειριστείτε τον τρόπο εμφάνισης των ειδοποιήσεων σε κάθε εφαρμογή της συσκευής σας. Υπάρχουν μόνο δύο θέματα, αλλά θα πρέπει να αρκούν για τις περισσότερες εφαρμογές και φόντο. Είναι καλά μελετημένο και δωρεάν.

Εγκαταστήστε το HeadsUp από το Google Play Store