Πώς να δημιουργήσετε μια γρήγορη λίστα αναπαραγωγής YouTube στο Chrome

Μπορείτε να δημιουργήσετε λίστες αναπαραγωγής στο YouTube, αλλά ισχύουν ορισμένες προϋποθέσεις. Πρώτον, πρέπει να συνδεθείτε στο YouTube. Εάν δεν συνδεθείτε στο YouTube, η λειτουργία playlist δεν θα είναι διαθέσιμη. Όταν δημιουργείτε μια λίστα αναπαραγωγής, πρέπει να προσθέτετε τα βίντεο ένα προς ένα. Για κάθε βίντεο που θέλετε να προσθέσετε, πρέπει να το ανοίξετε και να κάνετε κλικ στην επιλογή “Προσθήκη σε” κάτω από την περιγραφή του βίντεο. Αυτό είναι τρία κλικ ανά βίντεο για τη λίστα αναπαραγωγής που θέλετε να δημιουργήσετε. Τα καλά νέα είναι ότι εάν χρησιμοποιείτε το Chrome, μπορείτε να δημιουργήσετε μια γρήγορη λίστα αναπαραγωγής YouTube χρησιμοποιώντας το TubeLister. Είναι μια επέκταση του Chrome που θα προσθέσει όλα τα ανοιχτά βίντεο του YouTube σε μια νέα λίστα αναπαραγωγής. Ετσι δουλευει.

  Προσθέστε ένα κουμπί «Αισθάνομαι τυχερός» στη γραμμή αναζήτησης του YouTube [Chrome]

Εγκαταστήστε το TubeLister και επισκεφτείτε το YouTube. Με την εγκατάσταση αυτής της επέκτασης, δεν είστε πλέον υποχρεωμένοι να συνδεθείτε στο YouTube για να δημιουργήσετε μια λίστα αναπαραγωγής.

Πως δουλεύει

Ανοίξτε όλα τα βίντεο που θέλετε να προσθέσετε σε ένα μόνο playlist. Δεν χρειάζεται να τα αφήσετε να απομονωθούν ή να αρχίσετε να παίζετε. Το μόνο που χρειάζεστε είναι τα βίντεο να είναι ανοιχτά στις αντίστοιχες καρτέλες τους. Ανοίξτε όσα βίντεο θέλετε.

Αφού ανοίξετε όλο το βίντεο, κάντε κλικ στο εικονίδιο TubeLister δίπλα στη γραμμή URL. Η επέκταση θα κλείσει όλες τις καρτέλες βίντεο του YouTube και θα ανοίξει μια νέα. Αυτή η νέα καρτέλα θα είναι η λίστα αναπαραγωγής και κάθε βίντεο που είχατε ανοίξει θα συμπεριλαμβάνεται σε αυτήν.

  Πώς να αλλάξετε ένα Favicon σελιδοδεικτών στο Chrome

Από προεπιλογή, η λίστα αναπαραγωγής δεν έχει τίτλο. Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τον τίτλο και να προσθέσετε τον δικό σας. Το παραπάνω GIF εμφανίζει μια λίστα αναπαραγωγής που δημιουργήθηκε κατά την αποσύνδεση από το YouTube.

Το TubeLister μειώνει τη δουλειά που απαιτείται για τη δημιουργία μιας λίστας αναπαραγωγής. Πρέπει ακόμα να αναζητήσετε τα βίντεο που θέλετε να προσθέσετε σε μια λίστα αναπαραγωγής. Δυστυχώς, δεν υπάρχει πραγματικά τρόπος να γίνει αυτή μια πιο σύντομη διαδικασία. Πέρα από αυτό, μπορείτε να δημιουργήσετε μια γρήγορη λίστα αναπαραγωγής YouTube με την επέκταση.

Περιορισμοί

Η επέκταση TubeLister λειτουργεί το ίδιο ανεξάρτητα από το αν συνδέεστε στο YouTube ή όχι. Ακόμα κι αν συνδεθείτε στο YouTube, η επέκταση θα δημιουργεί πάντα μια νέα λίστα αναπαραγωγής. Δεν θα σας ρωτήσει εάν θέλετε να προσθέσετε βίντεο σε μια υπάρχουσα λίστα αναπαραγωγής. Δεν μπορείτε ακόμα να επεξεργαστείτε τον τίτλο της λίστας αναπαραγωγής και δεν μπορείτε να τον αποθηκεύσετε στον λογαριασμό σας.

  Πώς να προσθέσετε προσαρμοσμένες γραμμές πλέγματος σε οποιονδήποτε ιστότοπο στο Chrome

Επομένως, η λίστα αναπαραγωγής έχει σχετικά μικρή διάρκεια ζωής. Αυτός είναι ένας σημαντικός περιορισμός, αλλά αυτό δεν καθιστά την επέκταση άχρηστη. Μπορείτε πάντα να προσθέσετε σελιδοδείκτη στον σύνδεσμο προς τη λίστα αναπαραγωγής που δημιουργεί το TubeLister και να το προβάλετε ξανά όποτε θέλετε. Το YouTube δεν σας επιτρέπει να δημιουργείτε λίστες αναπαραγωγής από έναν σύνδεσμο που είναι απογοητευτικός, αλλά η προσθήκη σελιδοδείκτη στη λίστα αναπαραγωγής λειτουργεί πολύ καλά για να το παρακάμψετε.

Εγκαταστήστε το TubeLister από το Chrome Web Store