Προσθέστε ένα κουμπί «Αισθάνομαι τυχερός» στη γραμμή αναζήτησης του YouTube [Chrome]


Το κουμπί I’m Feeling Lucky της Google δεν χρησιμοποιείται πολύ. Τα περισσότερα πράγματα που ο μέσος άνθρωπος στο Google δεν απαντά από το πρώτο κιόλας αποτέλεσμα αναζήτησης. Σε περίπτωση που επισκέπτεστε έναν δημοφιλή ιστότοπο όπως η Apple, η Amazon ή το YouTube, γνωρίζετε ήδη τη διεύθυνση URL σε αυτήν και δεν χρειάζεται να την αναζητήσετε στο Google. Δεν μπορούμε να πούμε το ίδιο για τα βίντεο στο YouTube. Ας υποθέσουμε ότι θέλατε να δείτε το μουσικό βίντεο για το τελευταίο σινγκλ που κυκλοφόρησε ο αγαπημένος σας καλλιτέχνης. Θα το αναζητούσατε φυσικά στο YouTube. Το πρώτο αποτέλεσμα θα είναι το βίντεο όπως δημοσιεύτηκε από το επίσημο κανάλι που θα κάνετε κλικ για να παρακολουθήσετε. Το Youtube I am feel Lucky είναι μια επέκταση του Chrome που σας εξοικονομεί μερικά κλικ και προσθέτει ένα κουμπί “Αισθάνομαι τυχερός” δίπλα στη γραμμή αναζήτησης στο YouTube. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να εισαγάγετε το όνομα του βίντεο που ψάχνετε και να το κάνετε κλικ για να μεταβείτε στο πρώτο αποτέλεσμα αναζήτησης.

  Πώς να αλλάξετε το προεπιλεγμένο μέγεθος κειμένου του Chrome

Μόλις εγκατασταθεί, το κουμπί «Αισθάνομαι τυχερός» προστίθεται δίπλα στη γραμμή αναζήτησης και το κουμπί στη διεπαφή του YouTube. Αφού εισαγάγετε το όνομα του βίντεο που αναζητάτε, κάντε κλικ στο κουμπί και θα μεταφερθείτε στο πρώτο βίντεο που θα εμφανιζόταν στα αποτελέσματα αναζήτησης.

Η επέκταση είναι πιο χρήσιμη όταν αναζητάτε βίντεο που κυκλοφορούν από επίσημα κανάλια. Είναι χρήσιμο όταν πρόκειται να βρείτε μια είδηση, τρέιλερ ταινιών, μουσικά βίντεο, ακόμη και βίντεο δημοφιλών σειρών βίντεο, όπως η περίφημη σειρά «Everything Wrong With» από την CinemaSins.

Για πιο σκοτεινά βίντεο, εκείνα στα οποία είναι δύσκολο να βρείτε ποιος είναι ο αρχικός χρήστης που ανέβασε (παράδειγμα, οτιδήποτε έγινε viral και είχε ένα μωρό σε αυτό), θα πρέπει να περάσετε τα αποτελέσματα στη σελίδα αποτελεσμάτων αναζήτησης.

  Πώς να επαναφέρετε τις ρυθμίσεις του Chrome στις προεπιλογές

Εγκαταστήστε το Youtube Αισθάνομαι τυχερός για τον Chrome