Πώς να τροποποιήσετε το προτεινόμενο περιεχόμενο και τις προτιμήσεις διαφημίσεων στο Snapchat

Δεν είναι φυσιολογικό μια εφαρμογή κοινωνικών μέσων να σας ρωτά τι είδους διαφημίσεις θέλετε να βλέπετε. Οι περισσότεροι απλώς σας ακολουθούν στο Διαδίκτυο, κρατούν μια μακρά, λεπτομερή καταγραφή όλων όσων κάνετε και το παραδίδουν από εκεί. Ωστόσο, το Snapchat σάς επιτρέπει να τροποποιείτε τις προτιμήσεις διαφημίσεων. Για να είμαστε σαφείς, έχει μια αόριστη ιδέα για το ποιες διαφημίσεις θα σας εμφανίσει. Αυτό πιθανότατα βασίζεται στο ποιον ακολουθείτε και ίσως σε αυτό που τραβάτε. Ανεξάρτητα από αυτό, μπορείτε να τροποποιήσετε τις προτιμήσεις διαφημίσεων στο Snapchat. Να πώς.

Αυτές οι ρυθμίσεις διαφημίσεων ήταν κυκλοφόρησε σε χρήστες σε όλο τον κόσμο μόλις την περασμένη εβδομάδα, επομένως ενημερώστε την εφαρμογή προτού τροποποιήσετε τις προτιμήσεις διαφημίσεων στο Snapchat.

  Πώς να καταλάβετε εάν κάποιος έλεγξε την τοποθεσία σας στο Snapchat

Προτιμήσεις διαφημίσεων στο Snapchat

Ανοίξτε το Snapchat και πατήστε τη μικρογραφία επάνω αριστερά δίπλα στην αναζήτηση. Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη του προφίλ σας. Εδώ, πατήστε το κουμπί του οδοντωτού τροχού επάνω δεξιά.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε «Διαχείριση». Στην οθόνη Διαχείριση, υπάρχουν δύο επιλογές που πρέπει να επισκεφτείτε. Προτιμήσεις διαφημίσεων και Κατηγορίες τρόπου ζωής.

Οι προτιμήσεις διαφημίσεων σάς επιτρέπουν να επιλέξετε ποιες θα βασίζονται οι διαφημίσεις που βλέπετε, π.χ. στο κοινό σας ή στη δραστηριότητά σας. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε ένα ή και τα δύο.

Οι Κατηγορίες Lifestyle δεν ασχολούνται με διαφημίσεις. Έχουν να κάνουν περισσότερο με προτεινόμενο περιεχόμενο που είναι ελαφρώς διαφορετικό από μια διαφήμιση. Θα διαπιστώσετε ότι τουλάχιστον μία κατηγορία είναι ήδη ενεργοποιημένη εδώ. Μπορείτε να το απενεργοποιήσετε ή μπορείτε να ενεργοποιήσετε περισσότερες κατηγορίες που ταιριάζουν με τα ενδιαφέροντά σας.

  Πώς να προσθέσετε πληροφορίες τοποθεσίας ή φίλτρα σε μια ανάρτηση Snapchat

Δεν υπάρχει επιλογή που θα σας επιτρέψει να απενεργοποιήσετε τις διαφημίσεις στο Snapchat, αλλά αν ανησυχείτε για το απόρρητο μετά την πρόσφατη καταστροφή του Facebook και της Cambridge Analytica, ίσως θέλετε να σταματήσετε τις στοχευμένες διαφημίσεις τουλάχιστον.

Δεν υπάρχει τρόπος να αποκλείσετε μια συγκεκριμένη διαφήμιση στο Snapchat, κάτι που είναι κάπως περίεργο. Τόσο το Facebook όσο και το Twitter σάς επιτρέπουν να αποκρύψετε μια διαφήμιση και να ρωτήσετε γιατί την κρύβετε με λόγους που περιλαμβάνουν την πολύ συχνά εμφάνιση της διαφήμισης ή ότι η διαφήμιση δεν είναι σχετική ή δεν σας ενδιαφέρει. Το Snapchat δεν κάνει τίποτα από αυτά, αλλά φαίνεται ότι δεν προσπαθεί να μαντέψει τι σας αρέσει ή τι δεν σας αρέσει.

  Πώς να ελέγξετε ποιος έχει δει το Snap Story σας στο Snapchat

Οι κατηγορίες του τρόπου ζωής είναι λίγο πολύ στη διάθεσή σας για να τις ενεργοποιήσετε και να τις απενεργοποιήσετε όπως θέλετε. Το Snapchat σάς επιτρέπει να επιλέγετε τους τύπους διαφημίσεων και το είδος του προτεινόμενου περιεχομένου που θα βλέπετε, επομένως είναι πιθανώς λιγότερες οι πιθανότητες να δείτε οτιδήποτε άσχετο. Τούτου λεχθέντος, δεν το κάνουν ακριβώς ελέγξτε τις διαφημίσεις τους πολύ καλά Επομένως, είναι πιθανό μια διαφήμιση που ισχυρίζεται ότι αφορά κάτι που σας ενδιαφέρει να αφορά κάτι εντελώς διαφορετικό.