Πώς να χρησιμοποιήσετε το AR Bitmoji στο Snapchat

Η επαυξημένη πραγματικότητα γίνεται σιγά σιγά πιο κοινή. Μπορεί να νομίζετε ότι οφείλεται στην Apple και τα νεότερα iPhone της, αλλά κάνετε λάθος. Έχετε το Pokèmon Go να ευχαριστήσετε για αυτό, και πιθανώς το Snapchat. Ενώ τα νέα παιχνίδια AR που θα έρθουν στο iOS θα λειτουργούν μόνο στα πιο πρόσφατα μοντέλα iPhone, το Snapchat διατηρεί τα πράγματα πιο περιεκτικά. Έχει ήδη φακούς 3D και τώρα έχει προστεθεί το AR Bitmoji. Το Bitmoji ήταν ένα αρκετά μεγάλο μέρος του Snapchat και το AR το κάνει πιο διασκεδαστικό. Τώρα μπορείτε να προσθέσετε το δικό σας κινούμενο avatar Bitmoji στα στιγμιότυπά σας στο Snapchat. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AR Bitmoji στο Snapchat.

  Πώς να αναζητήσετε ιστορίες στο Snapchat

AR Bitmoji στο Snapchat

Αυτή είναι μια νέα δυνατότητα Snapchat, επομένως βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής. Ανοίξτε το Snapchat και στο εργαλείο εύρεσης προβολής κάμερας, πατήστε παρατεταμένα για λίγο. Κανονικά, αυτό φορτώνει φακούς 3D στο Snapchat. Τα AR Bitmoji στο Snapchat είναι κάτι παρόμοιο. Μόλις φορτωθούν, σύρετε και φέρτε ένα από τα AR Bitmoji στο κουμπί λήψης και θα φορτώσει το avatar σας.

Κατά τη φόρτωση του avatar, θα δείτε το λογότυπο Bitmoji στη μέση της οθόνης. Υπάρχουν πολλά AR Bitmoji στο Snapchat που μπορείτε να περάσετε με το δάχτυλό σας. Ο τρισδιάστατος φακός σας είναι ακόμα εκεί, ακριβώς στο τέλος.

Μόλις φορτωθεί το avatar, μπορείτε να το τοποθετήσετε οπουδήποτε και να το τσιμπήσετε για να το κάνετε μικρότερο ή μεγαλύτερο. Μπορείτε επίσης να περιστρέψετε ένα avatar για να αποκτήσετε διαφορετική γωνία. Πατήστε το κουμπί λήψης για να τραβήξετε ή να ηχογραφήσετε ένα στιγμιότυπο. Τα Bitmoji είναι κινούμενα, οπότε ένα βίντεο θα τους δείξει τα καλύτερα. Έρχονται επίσης με ηχητικά εφέ, οπότε πάλι, πηγαίνετε για ένα βίντεο. Ορισμένες από τις κινούμενες εικόνες είναι μεγαλύτερες από το μέγιστο μήκος ενός κλιπ, επομένως ίσως θέλετε να δώσετε λίγη προσοχή όταν ξεκινάτε την εγγραφή.

  Πώς να αλλάξετε όταν λήγουν τα μηνύματα στο Snapchat

Υποστηριζόμενες συσκευές

Στην ιδανική περίπτωση, το AR Bitmoji θα πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα από το πόσο παλιά ή καινούργια είναι η συσκευή σας. Αυτή η δυνατότητα δεν απαιτεί κάμερα πολύ υψηλής ποιότητας για να λειτουργήσει. Στην πραγματικότητα, δεν έχει καμία σχέση με την κάμερα. Εάν η συσκευή σας υποστηρίζεται από την πιο πρόσφατη έκδοση του Snapchat, είστε έτοιμοι.

Είναι σημαντικό να έχετε ένα avatar Bitmoji διαμορφωμένο και συνδεδεμένο στον λογαριασμό σας. Μπορείτε να επεξεργαστείτε την εμφάνιση του Bitmoji στην επίσημη εφαρμογή Bitmoji και το AR Bitmoji θα ενημερωθεί για να το αντικατοπτρίζει. Αυτός είναι πραγματικά ο λόγος που χρειάζεται λίγος χρόνος για να φορτώσετε το avatar σας. Δεν χρειάζεται να έχετε εγκατεστημένη την εφαρμογή Bitmoji στο τηλέφωνό σας για να χρησιμοποιήσετε τη δυνατότητα, ωστόσο, εάν πρέπει να επεξεργαστείτε την εμφάνιση του avatar σας, θα χρειαστείτε την εφαρμογή.

  Πώς να ενεργοποιήσετε και να καταγράψετε πολλαπλά Snaps στο Snapchat