Πώς να αφαιρέσετε αξιόπιστες συσκευές από το iPhone σας

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Apple ID σας σε πολλές συσκευές. Η Apple εισήγαγε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων για τα Apple ID το 2013. Με τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων ενεργοποιημένο, μπορείτε να αναγνωρίσετε αξιόπιστες συσκευές για το Apple ID σας. Αυτές οι αξιόπιστες συσκευές δεν απαιτούν κωδικό επαλήθευσης εάν έχετε ρυθμίσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων. Μπορείτε να δείτε όλες τις αξιόπιστες συσκευές συνδέοντας το Apple ID σας στην επιφάνεια εργασίας. Με το iOS 10.3 θα έχετε μια νέα, ανανεωμένη εφαρμογή Ρυθμίσεις που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και να αφαιρέσετε αξιόπιστες συσκευές από το iPhone σας. Να πώς.

  Το World Clock είναι μια εφαρμογή οπτικής διατήρησης ώρας με εργαλείο ημέρας/νύχτας [Mac]

Υποθέτουμε σε αυτό το σημείο ότι έχετε συνδεθεί και ρυθμίσει σωστά το iCloud στις συσκευές σας. Υποθέτουμε επίσης ότι έχετε ρυθμίσει τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων και έχετε τουλάχιστον μία αξιόπιστη συσκευή.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Αγγίξτε την εικόνα του προφίλ σας στο επάνω μέρος και μετακινηθείτε προς τα κάτω, πέρα ​​από την ενότητα iCloud και iTunes & App Store. Εάν οι συσκευές σας δεν εμφανιστούν αμέσως, αφήστε της μερικά δευτερόλεπτα.

Πατήστε τη συσκευή που θέλετε να αφαιρέσετε. Πρέπει να απαντήσετε στις ερωτήσεις ασφαλείας σας για να καταργήσετε μια συσκευή. Αφού το κάνετε αυτό, θα μεταφερθείτε στην οθόνη Πληροφορίες συσκευής για τη συσκευή που επιλέξατε.

  Πώς να δημιουργήσετε ομάδες στο Snapchat

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε “Κατάργηση από λογαριασμό”.

Να τι κάνει αυτό. εάν είχατε ορίσει ένα iPad ως αξιόπιστη συσκευή, δεν χρειαζόταν να επαληθεύσετε τη σύνδεσή σας μέσω του κωδικού δύο παραγόντων όταν κάνατε μια αγορά σε αυτό. Κάθε φορά που χρειαζόταν να συνδεθείτε στη συσκευή, δεν θα έπρεπε να περάσετε από τη διαδικασία επαλήθευσης δύο παραγόντων, επειδή η συσκευή ήταν αξιόπιστη.

Αφού αφαιρέσετε τη συσκευή, θα χρειαστεί να εισαγάγετε έναν κωδικό επαλήθευσης για να συνδεθείτε σε αυτήν.

Ο έλεγχος ταυτότητας δύο παραγόντων δεν είναι μια νέα δυνατότητα και ούτε οι αξιόπιστες συσκευές. Υπάρχουν εδώ και τρία χρόνια. Το iOS 10.3 απλώς σας δίνει τη δυνατότητα να αφαιρέσετε αξιόπιστες συσκευές από το iPhone σας. Το iOS 10.3 είναι αυτή τη στιγμή σε έκδοση beta. Οι χρήστες στο σταθερό κανάλι θα πρέπει να περιμένουν μερικούς μήνες για να λάβουν αυτήν την ενημέρωση.

  Πώς να λάβετε την ενημέρωση των δημιουργών της άνοιξης