Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του κειμένου του προχείρου σε iOS

Το πρόχειρο του συστήματος σε όλες τις πλατφόρμες μπορεί να αποθηκεύσει μόνο ένα στοιχείο ταυτόχρονα. Όταν αντιγράφετε κάτι στο πρόχειρό σας, το προηγούμενο περιεχόμενο αντικαθίσταται και δεν υπάρχει τρόπος να το ανακτήσετε. Σε επιτραπέζιους υπολογιστές, αυτός ο περιορισμός είναι εύκολο να ξεπεραστεί. Υπάρχουν πολλοί διαχειριστές προχείρου τρίτων που μπορούν να διατηρήσουν ένα ιστορικό όλων όσων αντιγράφετε στο πρόχειρό σας. Το Take Clipboard είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας του κειμένου του προχείρου στο iPhone σας.

Υπάρχει ένας από τους δύο τρόπους χρήσης αυτής της εφαρμογής. την ίδια την εφαρμογή ή το γραφικό στοιχείο της εφαρμογής.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του κειμένου του προχείρου

Εγκαθιστώ Πάρτε το Πρόχειρο και ανοίξτε οποιαδήποτε εφαρμογή από την οποία μπορείτε να αντιγράψετε κείμενο. Μπορεί να είναι το πρόγραμμα περιήγησής σας ή η εφαρμογή επαφών ή η εφαρμογή Mail. Επιλέξτε κείμενο και αντιγράψτε το στο πρόχειρό σας. Τώρα που έχει αντιγραφεί, πρέπει να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.

  Ελέγξτε την καταλληλότητα του Jailbreak και βρείτε Εργαλεία Jailbreak για τη συσκευή σας iOS

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας μέσω της εφαρμογής, απλώς ανοίξτε την εφαρμογή. Το κείμενο θα επικολληθεί αυτόματα και μπορείτε να επιστρέψετε στην αρχική οθόνη. Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του κειμένου του προχείρου μέσω του γραφικού στοιχείου της εφαρμογής, πρέπει πρώτα να προσθέσετε το γραφικό στοιχείο. Στη συνέχεια, αντιγράψτε το κείμενο στο πρόχειρό σας και μεταβείτε στην οθόνη γραφικών στοιχείων. Το κείμενο θα επικολληθεί αυτόματα.

Αντιγραφή και επεξεργασία κειμένου

Το Πρόχειρο κειμένου όχι μόνο μπορεί να αποθηκεύσει το κείμενο του προχείρου σας, αλλά σας επιτρέπει επίσης να το επεξεργαστείτε και φυσικά να το αντιγράψετε. Για να επεξεργαστείτε το κείμενο, ανοίξτε την εφαρμογή και πατήστε παρατεταμένα το απόσπασμα που θέλετε να επεξεργαστείτε. Για να αντιγράψετε ένα απόσπασμα, απλώς πατήστε το.

  Πώς να κρύψετε το Dock στο iOS 11 [No Jailbreak]

Η εφαρμογή σάς εμφανίζει μια πλήρη λίστα με όλα όσα έχει αποθηκεύσει με δυνατότητα αναζήτησης. Εμφανίζει ένα εικονίδιο του προχείρου δίπλα στο απόσπασμα που έχει αντιγραφεί αυτήν τη στιγμή στο πρόχειρο. Το γραφικό στοιχείο μπορεί να εκκινήσει την εφαρμογή, να ανοίξει ένα συγκεκριμένο απόσπασμα για επεξεργασία και να αναζητήσει ένα απόσπασμα στο Safari.

Πως λειτουργεί αυτό?

Το πρόχειρο είναι κάτι στο οποίο όλες οι εφαρμογές έχουν πλήρη και πλήρη πρόσβαση. Στην πραγματικότητα, το iOS και το macOS μπορούν ακόμη και να μοιράζονται το περιεχόμενό τους στο πρόχειρο. Αυτό που κάνει το Text Clipboard είναι ότι διαβάζει αυτόματα το περιεχόμενο του προχείρου. Δυστυχώς, δεν μπορεί να το εντοπίσει αυτόματα ή δεν θα χρειαστεί καν να ανοίξετε την εφαρμογή ή να εμφανίσετε το γραφικό στοιχείο της για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του κειμένου του προχείρου.

  Το SmartClose παγώνει τις εφαρμογές παρασκηνίου στο iOS για να βελτιώσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας

Εδώ χρειάζεται προσοχή. Αν και το iOS είναι ένα ασφαλές λειτουργικό σύστημα, θα πρέπει να προσέχετε τι αντιγράφετε στο πρόχειρό σας. Εάν χρειάζεται να αντιγράψετε πληροφορίες όπως τον αριθμό της πιστωτικής σας κάρτας, ιατρικά αναγνωριστικά, αριθμούς τηλεφώνου και email ή άλλες ευαίσθητες πληροφορίες, μην χρησιμοποιείτε το Πρόχειρο κειμένου για να το αποθηκεύσετε. Όπου είναι δυνατόν, χρησιμοποιήστε μπρελόκ στο iOS για να αποθηκεύσετε ονόματα χρήστη και κωδικούς πρόσβασης. Δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να αντιγράψετε κωδικούς πρόσβασης στο πρόχειρό σας. Ακόμα κι αν δεν έχετε κακόβουλες εφαρμογές που μπορεί να το κάνουν κατάχρηση, μπορεί να το επικολλήσετε κατά λάθος κάπου δημόσια.