Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των παιχνιδιών και των ρυθμίσεων Oculus και να μετακινήσετε την εγκατάσταση σε νέα τοποθεσία







Το Oculus Rift του Facebook είναι ένα από τα high-end ακουστικά VR που διατίθενται στην αγορά σήμερα. Εκτός από το υψηλό κόστος του σετ μικροφώνου-ακουστικού, η επιφάνεια εργασίας που απαιτείται για την εκτέλεση του κοστίζει 3000$. Δεν είναι σε καμία περίπτωση ένα φτηνό παιχνίδι. Τα παιχνίδια και οι ρυθμίσεις για το Oculus και το Rift είναι όλα αποθηκευμένα στον κατάλογο Oculus. Εάν αποφασίσετε ποτέ να τα μετακινήσετε ή να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας, θα χρειαστείτε μια εφαρμογή για να το κάνετε. Το vrBackupper είναι μια δωρεάν εφαρμογή των Windows που μπορεί να δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας και να επαναφέρει τα παιχνίδια Oculus και τις ρυθμίσεις του Rift και να μετακινήσει τον κατάλογο εγκατάστασης του Oculus σε διαφορετική τοποθεσία.

  Πώς να εγγραφείτε για μια κάρτα βιβλιοθήκης από το σπίτι

Η διεπαφή έχει δύο καρτέλες. Μετεγκατάσταση εγκατάστασης Oculus» και «Backup Restore Oculus».

Κατάλογος Moving Oculus

Η καρτέλα Migrate Oculus Installation σάς επιτρέπει να μετακινήσετε τον κατάλογο Oculus σε διαφορετική καρτέλα. Όταν το εκτελέσετε, θα αναζητήσει πού έχετε εγκαταστήσει το Oculus. Μπορεί να βρει τον κατάλογο ανεξάρτητα από τη μονάδα δίσκου που τον έχετε εγκαταστήσει. Επιλέξτε τη νέα τοποθεσία στην οποία θέλετε να το μετακινήσετε και κάντε κλικ στην «Έναρξη μετακίνησης».

Ανάλογα με το μέγεθος του καταλόγου, αυτό μπορεί να πάρει αρκετό χρόνο. Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι τα αρχεία σας μετακινούνται και δεν αντιγράφονται. Δεν συνιστάται η διακοπή της διαδικασίας.

  Κάντε αυτές τις ερωτήσεις στον εαυτό σας πριν εγκαταστήσετε ένα Smarthome

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας/Επαναφορά Oculus Games & Ρυθμίσεις Rift

Για να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας των παιχνιδιών σας και των ρυθμίσεων Rift, μεταβείτε στην καρτέλα «Backup Restore Oculus». Έχει άλλες δύο καρτέλες. Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και επαναφορά.

Η καρτέλα Backup σάς επιτρέπει να επιλέξετε τον κατάλογό σας Oculus και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας σε οποιαδήποτε άλλη τοποθεσία της επιλογής σας. Αυτό είναι ένα αντίγραφο ασφαλείας ώστε τα αρχεία να αντιγράφονται. Η θέση εγκατάστασης δεν αλλάζει.

Η καρτέλα Επαναφορά είναι από όπου επαναφέρετε τα παιχνίδια και τις ρυθμίσεις σας. Αφού εγκαταστήσετε το Oculus, εκτελέστε το vrBackupper και επιλέξτε αυτήν την καρτέλα. Επιλέξτε το αντίγραφο ασφαλείας σας και, στη συνέχεια, επιλέξτε τον κατάλογο Oculus στον οποίο θα επαναφέρετε το αντίγραφο ασφαλείας. Και πάλι, εξαρτάται από το μέγεθος του αντιγράφου ασφαλείας πόσο χρόνο θα διαρκέσει η επαναφορά.

  Πώς να επαναφέρετε το Ubuntu στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις

Λήψη vrBackupper