Πώς να χρησιμοποιήσετε Ζωντανούς υπότιτλους σε ένα τηλέφωνο Google Pixel

Το Live Caption προσθέτει αυτόματα υπότιτλους για οποιοδήποτε ήχο που αναπαράγεται στο τηλέφωνό σας, κάτι που μπορεί να είναι απίστευτα χρήσιμο σε πολλές περιπτώσεις. Θα σας δείξουμε πώς να το χρησιμοποιήσετε σε οποιοδήποτε smartphone Google Pixel, συμπεριλαμβανομένου του Pixel 2 ή νεότερου.

Σε αυτό το γράψιμο, το Ζωντανοί υπότιτλοι Η λειτουργία υποστηρίζει μόνο αγγλικά, αλλά λειτουργεί με βίντεο, podcast, τηλεφωνικές κλήσεις και βιντεοκλήσεις και άλλα. (Δεν λειτουργεί με τη μουσική.)

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να ελέγξετε και να δείτε αν έχετε Ζωντανούς υπότιτλους στο τηλέφωνό σας. Για να το κάνετε αυτό, σύρετε δύο φορές προς τα κάτω από το επάνω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι για να ανοίξετε το μενού “Ρυθμίσεις”.

  Εκπτώσεις Steam Autumn 2017: Καλύτερα παιχνίδια για έναν παίκτη

Πατήστε το εικονίδιο με το γρανάζι για άνοιγμα

Στη συνέχεια, πατήστε “Ήχος”.

Παρακέντηση

Κάντε κύλιση προς τα κάτω και πατήστε “Ζωντανοί υπότιτλοι”. Εάν δεν το βλέπετε αυτό, δεν έχετε τη λειτουργία Ζωντανοί υπότιτλοι στο τηλέφωνό σας.

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους Ζωντανούς υπότιτλους. Εάν θέλετε να εμφανίζει αυτόματα υπότιτλους κάθε φορά που ανιχνεύεται ήχος, ενεργοποιήστε την επιλογή “Ζωντανοί υπότιτλοι”.

Ενεργοποίηση

Εάν θέλετε να είναι απενεργοποιημένο, αλλά εύκολα προσβάσιμο κάθε φορά που παίζει ήχος, ενεργοποιήστε την επιλογή “Ζωντανοί υπότιτλοι στο Έλεγχο έντασης”.

Ενεργοποίηση

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Ζωντανούς υπότιτλους κατά τη διάρκεια τηλεφωνικών κλήσεων. Για να το ενεργοποιήσετε, πατήστε «Κλήσεις υπότιτλων» και επιλέξτε πότε και πώς θέλετε να λειτουργεί. Δεν προορίζεται για χρήση για κλήσεις με περισσότερα από ένα άλλα άτομα.

  Χρησιμοποιήστε το iPhone σας για να βρείτε δωρεάν δίκτυα WiFi οπουδήποτε στον κόσμο

Παρακέντηση

Στην παρακάτω εικόνα, βλέπετε πώς φαίνεται οι Ζωντανοί υπότιτλοι όταν παρακολουθείτε ένα βίντεο στο YouTube. Μπορείτε να σύρετε το πλαίσιο λεζάντας γύρω από την οθόνη πατώντας το παρατεταμένα.

Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε χειροκίνητα τους Ζωντανούς υπότιτλους, πατήστε ένα από τα κουμπιά έντασης στο πλάι του τηλεφώνου σας για να ανοίξετε τα χειριστήρια “Ένταση”. Πατήστε το εικονίδιο Ζωντανοί υπότιτλοι για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε γρήγορα τη λειτουργία.

Πατήστε το εικονίδιο Ζωντανοί υπότιτλοι στο

Εάν επιλέξατε “Ερώτηση κάθε φορά” για τις κλήσεις υπότιτλων, θα βλέπετε το αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται παρακάτω κάθε φορά που απαντάτε σε μια κλήση. Επιλέξτε είτε “Κλήση υπότιτλων” ή “Να μην υπάρχει υπότιτλος κλήση”. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το πλαίσιο ελέγχου “Μην ρωτήσετε ξανά”, εάν δεν θέλετε να δείτε αυτό το αναδυόμενο παράθυρο στο μέλλον.

  Πώς να εγκαταστήσετε το θέμα Sweet GTK

Αυτό είναι! Ανάλογα με το τι επιλέξατε, οι Ζωντανοί υπότιτλοι είτε θα ξεκινούν κάθε φορά που παίζετε ήχο στο τηλέφωνό σας είτε μπορείτε να τον ενεργοποιήσετε ή να τον απενεργοποιήσετε, ανάλογα με τις ανάγκες.