Πώς να δημιουργήσετε ή να διαγράψετε σελίδα στο Facebook το 2023;

Αν ψάχνετε για έναν οδηγό σχετικά με το «Πώς να δημιουργήσετε/διαγράψετε μια σελίδα στο Facebook», είστε στο σωστό μέρος.

Τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έχουν γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Είτε πρόκειται για πολιτικές συζητήσεις, ειδήσεις διασημοτήτων, viral τάση ή οποιοδήποτε άλλο θέμα που ακολουθείτε σε όλο τον κόσμο, λειτουργεί ως κύρια πηγή επικοινωνίας τώρα.

Και τα κύρια εύσημα για τη δημοτικότητά του πάνε στο Facebook. Με περίπου 3 δισεκατομμύρια ενεργούς χρήστες παγκοσμίως, το Facebook είναι η κορυφαία πλατφόρμα κοινωνικών μέσων που συνδέει τους χρήστες του με φίλους, οικογένεια και άτομα με παρόμοια ενδιαφέροντα.

Με αυτό, οι επιχειρήσεις έχουν αξιοποιήσει αυτήν την πλατφόρμα κοινωνικών μέσων ως εργαλείο μάρκετινγκ για να προσελκύσουν πελάτες και να δημιουργήσουν ποιοτικούς δυνητικούς πελάτες. Οι σελίδες του Facebook επέτρεψαν σε επιχειρήσεις και δημόσια πρόσωπα να δημιουργήσουν μεγάλες κοινότητες, να εκπαιδεύσουν το κοινό τους για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους και να αυξήσουν την παρουσία τους στο διαδίκτυο.

Δεν είναι περίεργο που πάνω από 200 εκατομμύρια επιχειρήσεις χρησιμοποιούν ενεργά το Facebook.

Διαβάστε αυτό το άρθρο καθώς μιλάμε για τη σημασία των επαγγελματικών σελίδων στο Facebook και για μια διαδικασία βήμα προς βήμα για τη δημιουργία και τη διαγραφή μιας σελίδας στο Facebook.

Πίνακας περιεχομένων

Γιατί να δημιουργήσετε μια σελίδα στο Facebook;

Ανεξάρτητα από το μέγεθος της επιχείρησης, μια επιχειρηματική σελίδα στο Facebook είναι δωρεάν διαδικτυακή διαφήμιση για τις προσφορές της επιχείρησής σας. Χωρίς να ξοδέψουν δεκάρα, οι επιχειρήσεις μπορούν να προσεγγίσουν το κοινό-στόχο τους και να συγκεντρώσουν οργανικούς πελάτες απρόσκοπτα.

Πηγή: Facebook

Ακόμη και οι καταναλωτές έχουν γίνει παθητικοί και ενδιαφέρονται περισσότερο όταν οι επιχειρήσεις τους προσεγγίζουν οργανικά. Οι σελίδες του Facebook έχουν διάφορα πλεονεκτήματα για τις επιχειρήσεις (τοπικές ή παγκόσμιες, μικρές ή μεγάλες), τα οποία αναφέρονται παρακάτω:

#1. Συνδέει άμεσα τους πελάτες με τις επιχειρήσεις

Οι επιχειρηματικές σελίδες του Facebook λειτουργούν σαν ένα ενεργό φόρουμ κοινότητας όπου οι πελάτες συνδέονται απευθείας με τις επωνυμίες. Λειτουργεί σαν μια ψηφιακή από στόμα σε στόμα, όπου οι καταναλωτές μπορούν να ασχοληθούν άμεσα, να συζητήσουν, να κάνουν ερωτήσεις και να μάθουν για το εμπορικό σήμα.

Είτε πρόκειται για εποικοδομητικές είτε καταστροφικές σημειώσεις από τους πελάτες. Οι επωνυμίες μπορούν να ανταποκριθούν άμεσα στα σχόλια, κάτι που είναι ένας εξαιρετικός παράγοντας για την ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών. Όσο περισσότερο αισθάνονται ότι ακούγονται οι πελάτες, τόσο πιο πιθανό είναι να παραμείνουν στην επιχείρησή σας.

Επίσης, η τακτική ανάρτηση στη σελίδα σας στο Facebook συγκεντρώνει μεγαλύτερη αφοσίωση και προσελκύει το πιο πιθανό κοινό-στόχο.

#2. Προσφέρει οικονομικά αποδοτική έκθεση στην επωνυμία σας

Τι κοστίζει η δημιουργία μιας σελίδας στο Facebook; Απολύτως τίποτα!

Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα προφίλ στο Facebook για να δημιουργήσετε μια επαγγελματική σελίδα. Όταν συμπεριλαμβάνετε όλες τις σχετικές λεπτομέρειες στη σελίδα σας, όπως διεύθυνση, ώρες, ώρες και διεύθυνση ιστότοπου, λειτουργεί όπως ο κατάλογος της επιχείρησής σας σε μια συγκεκριμένη κατηγορία, παρόμοια με μια εταιρική σελίδα του LinkedIn.

Καθορίζοντας τον κλάδο, τις ώρες εργασίας και τη διεύθυνση και ακολουθώντας το περιεχόμενό σας, οι χρήστες-στόχοι μπορούν να αποφασίσουν εάν η επιχείρηση ευθυγραμμίζεται με τις ανάγκες τους.

  Πώς να δείτε ποιος βλέπει το προφίλ σας στο Facebook – 2023 (Πιθανό ή όχι;)

#3. Προσεγγίστε το κοινό-στόχο σας

Το Facebook είναι για όλους! Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι επιχειρήσεις πρέπει να τις προσεγγίσουν όλες. Το Facebook for Business προορίζεται να προσεγγίσει το κοινό-στόχο του που βρίσκονται σε συγκεκριμένες τοποθεσίες και ανήκουν σε μια δημογραφική ή μια φυλή. Αυτό οδηγεί σε αποτελεσματική τμηματοποίηση πελατών.

Πηγή: Freepik

Εάν δημοσιεύετε το περιεχόμενο με συνέπεια και χρησιμοποιείτε συγκεκριμένους τύπους περιεχομένου, οι αλγόριθμοι του Facebook προσδιορίζουν τον τύπο επιχείρησης και στοχεύουν στο σωστό κοινό. Εάν προβάλλετε διαφημίσεις Facebook στην επιχειρηματική σας σελίδα, μπορεί να προσεγγίσει γρήγορα το κοινό-στόχο σας, προσδιορίζοντας τη γεωγραφική τοποθεσία, την ηλικία, τα ενδιαφέροντα και πολλά άλλα. Αυτό βελτιώνει την τμηματοποίηση της αγοράς, η οποία επηρεάζει τη βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπής.

Ας υποθέσουμε ότι έχετε ένα γυμναστήριο και προβάλλετε διαφημίσεις στο Facebook. Σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να το ενισχύσετε προσδιορίζοντας τη γεωγραφική σας θέση σε ακτίνα 10 km και στοχεύοντας άνδρες και γυναίκες ηλικίας 15-50 ετών.

#4. Δοκιμάστε το περιεχόμενο της επωνυμίας και τα μηνύματα

Τι ξεχωρίζει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από τις διαφημίσεις εκτός σύνδεσης, όπως διαφημιστικές πινακίδες ή φυλλάδια;

Μπορείτε να δοκιμάσετε και να προσαρμόσετε τα μηνύματα επωνυμίας χωρίς κανένα κόστος. Με τη δοκιμή A/B των διαφημίσεων του Facebook, μπορείτε να δοκιμάσετε και να αναλύσετε τι λειτουργεί προς τη σωστή κατεύθυνση για την επωνυμία σας. Επίσης, οι αναρτήσεις στο Facebook προσεγγίζουν μόνο το συγκεκριμένο κοινό σας, εξορθολογίζοντας το κόστος, ενώ όλες μπορούν να εμφανίσουν τις διαφημιστικές πινακίδες.

Γιατί τα δημόσια πρόσωπα χρειάζονται σελίδες στο Facebook;

Η δημιουργία μιας σελίδας στο Facebook για δημόσιες διασημότητες είναι σαν να δημιουργείς επωνυμία. Μια σελίδα στο Facebook για ένα δημόσιο πρόσωπο κάνει personal branding για εσάς.

Για παράδειγμα, ένας πολιτικός ηγέτης θα μοιράζεται δημοσιεύσεις που μιλούν για τα επιτεύγματα του κόμματός του, συζητούν προβλήματα με τους πολίτες και εκπαιδεύουν τους οπαδούς τους σχετικά με τους πολιτικούς στόχους.

Ακολουθούν μερικοί καλοί λόγοι για τους οποίους οι σελίδες κοινωνικών μέσων είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για δημόσια πρόσωπα:

#1. Κτίριο μάρκας

Είτε πρόκειται για το LinkedIn είτε για το Facebook, οι ακόλουθοί σας ενδιαφέρονται περισσότερο να διαβάσουν μια προσωπική ιστορία παρά ένα επιχειρηματικό επίτευγμα. Έτσι αρέσει στις μάρκες Η Cred έκανε και πέτυχε.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cred, Kunal Shah, δημιούργησε πρώτα μια προσωπική επωνυμία και στη συνέχεια άλλαξε το προσανατολισμό προς τη μητρική της επωνυμία. Ακολουθώντας το έγκυρο άτομο, οι άνθρωποι γίνονται περίεργοι να μάθουν τι μάρκα κατέχει!

Επιπλέον, οι Διευθύνοντες Σύμβουλοι μπορούν να μοιραστούν ιστορίες επιχειρηματικής επιτυχίας μέσω της αφήγησης και να μιλήσουν για τα προβλήματα και τις λύσεις για τις οποίες είναι περίεργοι οι άνθρωποι.

#2. Διάδοση πληροφοριών

Τα δημόσια πρόσωπα μπορούν να χρησιμοποιούν τις σελίδες τους στο Facebook για να μοιράζονται σημαντικές ενημερώσεις, ειδήσεις και πληροφορίες. Αυτό αποδεικνύεται πολύτιμο για πολιτικούς και δημόσιους υπαλλήλους που θέλουν να επικοινωνήσουν με τους ψηφοφόρους τους ή με διασημότητες.

Θεωρήστε τη σελίδα στο Facebook ως κοινότητα. Η δημόσια σελίδα σας στο Facebook λειτουργεί σαν μια κοινότητα οπαδών που μπορούν να εμπλακούν σε ένα θέμα, να μοιραστούν σκέψεις και να στείλουν ένα προσωπικό μήνυμα.

Πηγή: Freepik

Απαντώντας στα σχόλια και χρησιμοποιώντας λειτουργίες όπως η ζωντανή ροή, τα δημόσια πρόσωπα μπορούν να διεκδικήσουν την αυθεντικότητα των σελίδων τους και να διακρίνουν το αυθεντικό προφίλ τους από πιθανούς μιμητές ή ψεύτικους λογαριασμούς.

Σε τι διαφέρει η σελίδα Facebook από ένα δημόσιο προφίλ;

Ένας από τους πολλούς λόγους για τους οποίους χρειάζεστε μια επιχειρηματική σελίδα στο Facebook είναι λόγω των αυστηρών όρων και πολιτικών της πλατφόρμας. Σύμφωνα με πολιτικές του Facebook, είναι αντίθετο με τους όρους τους η δημιουργία δημόσιου προφίλ για επαγγελματικούς σκοπούς.

Οι συνέπειες μπορεί να είναι η διαγραφή ή η μόνιμη απαγόρευση του λογαριασμού σας στο Facebook. Πάνω απ ‘όλα, μια σελίδα στο Facebook έχει διάφορα πλεονεκτήματα για την επιχείρησή σας που μπορεί να μην είναι ένα δημόσιο προφίλ.

#1. Τα likes στη σελίδα λειτουργούν ως απόδειξη εξουσίας

Η κύρια διαφορά μεταξύ ενός δημόσιου προφίλ και μιας σελίδας είναι αυτή της εξουσίας. Ενώ το δημόσιο προφίλ δείχνει τον αριθμό των φίλων, μια σελίδα στο Facebook εμφανίζει τα likes και τους followers.

  Πώς να στείλετε μυστικά, αυτοκαταστροφικά μηνύματα στο Facebook Messenger

Όταν κάποιος κάνει like στη σελίδα σας, γίνεται και ακόλουθος. Ακολουθεί το στιγμιότυπο της σελίδας στο Facebook και των οπαδών:

Πηγή: Facebook

Είναι αρκετά εύκολο να προσθέσετε και να γίνετε φίλοι με οποιονδήποτε στο Facebook. Αλλά δεν μπορείτε να κερδίσετε τα likes όλων στη Σελίδα. Όταν δημοσιεύετε ουσιαστικό και έγκυρο περιεχόμενο στο Facebook, είναι πιθανό να κερδίσετε την προσοχή από το σχετικό κοινό.

Τα υψηλότερα likes στη σελίδα αποτελούν απόδειξη ότι η επιχείρηση δημοσιεύει περιεχόμενο που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό και κλάδο.

#2. Οι σελίδες παρέχουν λεπτομερείς πληροφορίες και αναλυτικά στοιχεία

Η επιχείρησή σας δεν μπορεί να λειτουργήσει με εικασίες! Οι αριθμοί είναι ζωτικής σημασίας για να παρακολουθείτε εάν τα πράγματα πάνε με τον σωστό τρόπο. Με μια σελίδα στο Facebook, μπορείτε να λαμβάνετε πληροφορίες για τις αναρτήσεις σας και να παρακολουθείτε την αφοσίωση των χρηστών.

Τα αναλυτικά στοιχεία του Facebook παρέχουν διάφορες μετρήσεις, όπως:

  • Επισημάνσεις “μου αρέσει” και σχόλια στη σελίδα (κατά μέσο όρο 30 ημέρες)
  • Συνολικό ποσοστό μετά την δέσμευση,
  • Συγκρίνει την απόδοση της σελίδας σε μια χρονική περίοδο
  • Δημοσίευση κλικ

Δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα για να λαμβάνετε μια συγκεντρωμένη καταγραφή των likes, των σχολίων και των κλικ αναρτήσεων στη σελίδα.

#3. Εκτελέστε διαφημίσεις για να ενισχύσετε την αφοσίωση.

Όταν δημοσιεύετε μια ανάρτηση στη σελίδα σας στο Facebook, μπορεί να παρατηρήσετε ένα μικρό κουμπί για να την ενισχύσετε ως διαφήμιση. Δυστυχώς, το δημόσιο προφίλ του Facebook δεν έχει τέτοια επιλογή, επειδή οι διαφημίσεις προορίζονται μόνο για εμπορικούς σκοπούς.

Ακόμα κι αν θέλετε να επισημάνετε τα προσωπικά σας επιτεύγματα ή τις γνώσεις σας σε ένα μεγάλο κοινό, είναι δυνατό με τις διαφημίσεις Facebook. Ενισχύοντας τις αναρτήσεις σας, μπορείτε να στοχεύσετε ένα συγκεκριμένο τμήμα κοινού και να αποκτήσετε μεγαλύτερη αφοσίωση στη σελίδα σας.

#4. Ευελιξία στην ανάθεση πολλαπλών ρόλων

Μια επαγγελματική σελίδα στο Facebook επιτρέπει στον διαχειριστή της να εκχωρεί ρόλους εάν υπάρχουν πολλοί χρήστες της σελίδας. Οι διαχειριστές μπορούν να αναθέσουν διαφορετικούς ρόλους, όπως συντάκτη, επόπτη και διαχειριστή εργασιών, καθένας από τους οποίους έχει περιορισμένα δικαιώματα και περιορισμούς.

Με αυτόν τον τρόπο, οι ιδιοκτήτες σελίδων μπορούν να αναθέσουν διαφορετικούς ρόλους στους χρήστες τους, όπως να ανταποκρίνονται σε αιτήματα πελατών, να δημιουργούν περιεχόμενο και να το μοιράζονται, να δημοσιεύουν εργασίες και άλλα.

#5. Δημιουργήστε και διαχειριστείτε διάφορες σελίδες

Φανταστείτε να συνδέεστε και να αποσυνδέεστε σε διαφορετικά προφίλ εάν έχετε πολλές επιχειρήσεις για διαχείριση. Ευτυχώς, οι σελίδες του Facebook σάς επιτρέπουν να διαχειρίζεστε πολλές σελίδες από ένα μόνο δημόσιο προφίλ.

Μπορείτε να μεταβείτε απρόσκοπτα από τη μια σελίδα στην άλλη για να διαχειριστείτε και να δημοσιεύσετε το περιεχόμενό σας. Και το καλύτερο είναι ότι δεν υπάρχει όριο στο πόσες σελίδες μπορείτε να δημιουργήσετε. Έτσι, οι σελίδες Facebook είναι οι καλύτερες αν θέλετε να εκτελείτε πολλές επαγγελματικές σελίδες.

Αυτό κάνει κάθε πρακτορείο κοινωνικής δικτύωσης.

Διαβάστε επίσης: Εργαλεία διαχείρισης μέσων κοινωνικής δικτύωσης για τη διαχείριση πολλών λογαριασμών.

Πώς να δημιουργήσετε μια σελίδα στο Facebook;

Τώρα που μάθατε για τα πλεονεκτήματα των σελίδων Facebook, ας μεταβούμε κατευθείαν στη διαδικασία βήμα προς βήμα δημιουργίας των σελίδων Facebook.

Είτε θέλετε να δημιουργήσετε μια σελίδα για την επιχείρησή σας είτε για ένα δημόσιο πρόσωπο, έχετε διαφορετικές επιλογές για να διαλέξετε.

Βήμα 1: Επιλέξτε έναν προσωπικό λογαριασμό στο Facebook

Χρειάζεστε έναν προσωπικό λογαριασμό στο Facebook για να δημιουργήσετε τη σελίδα της επιχείρησής σας ή του δημόσιου προσώπου. Ο λογαριασμός που χρησιμοποιείτε για τη δημιουργία της σελίδας σας θα είναι ο λογαριασμός διαχειριστή σας. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook και κατευθυνθείτε στο Δημιουργία σελίδας επιλογή.

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Μενού στην αριστερή πλευρά για να επιλέξετε την επιλογή «Δημιουργία σελίδας».

Βήμα 2: Συμπληρώστε τα στοιχεία σας

Το επόμενο βήμα είναι να εισαγάγετε τις βασικές λεπτομέρειες της σελίδας σας. Υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες που πρέπει να συμπληρώσετε αργότερα, αλλά χρειάζεστε τρεις βασικές πληροφορίες για να προχωρήσετε, καθώς αυτές θα βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της σελίδας σας.

  Πώς να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε μια ιστορία στο Facebook

  • Όνομα: Αυτό το πεδίο είναι το όνομα της επιχείρησής σας ή ο τίτλος της σελίδας σας. Εάν υπάρχει η ίδια επιχείρηση ή εταιρεία με τη δική σας στο Facebook, πρέπει να προσθέσετε έναν περιγραφικό στοιχείο για να το καταστεί σαφές για τους ακόλουθούς σας.
  • Κατηγορία: Υπάρχουν διάφορες επιλογές κατηγορίας για να διαλέξετε. Ξεκινήστε να πληκτρολογείτε το όνομα της κατηγορίας και θα σας προτείνει τις επιλογές.
  • Περιγραφή: Περιγράψτε την επιχείρησή σας σε μία ή δύο γραμμές και βεβαιωθείτε ότι περιλαμβάνεται μια λέξη-κλειδί.

Στη συνέχεια, πατήστε «Δημιουργία σελίδας» για να προχωρήσετε.

Αυτό είναι; Η σελίδα σας στο Facebook είναι ζωντανή και τελείωσε!

Βήμα 3: Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες

Τώρα, υπάρχουν ορισμένες πρόσθετες πληροφορίες που βοηθούν την επιχείρησή σας να γίνει πιο ορατή. Προσθέστε πληροφορίες επιχείρησης, όπως ώρες λειτουργίας, τοποθεσία, διεύθυνση ιστότοπου και οποιαδήποτε άλλη σχετική λεπτομέρεια, για να κάνετε την επωνυμία σας πιο αισθητή.

Βήμα 4: Προσθέστε την εικόνα προφίλ και το εξώφυλλο

Για να κάνετε την επωνυμία σας πιο αναγνωρίσιμη, συνιστάται να προσθέσετε το λογότυπο της επιχείρησής σας και την εικόνα εξωφύλλου. Η φωτογραφία του προφίλ σας πρέπει να έχει το λογότυπο της επωνυμίας σας και μια δημιουργική εικόνα εξωφύλλου.

Η εικόνα του εξωφύλλου σας μπορεί να έχει μια σελίδα ομάδας, πολύχρωμο κείμενο και μια συναρπαστική φράση.

Το βέλτιστο μέγεθος για το λογότυπο της σελίδας σας και τις εικόνες εξωφύλλου είναι:

  • Εικόνα προφίλ: Τετράγωνη μορφή, τουλάχιστον 170 px x 170 px
  • Φωτογραφία εξωφύλλου: 851 px x 315 px

Βήμα 5: Προσθέστε ένα κουμπί CTA

Θέλετε οι ακόλουθοί σας να προσγειωθούν στον ιστότοπό σας ή σε μια σελίδα προορισμού; Δοκιμάστε τη λειτουργία του κουμπιού CTA στη σελίδα της επιχείρησής σας, καθώς η παρότρυνση για δράση είναι αναπόσπαστο κομμάτι για ταχύτερες μετατροπές.

Μπορείτε να επεξεργαστείτε το κουμπί παρότρυνσης για δράση ειδικά για το τι θέλετε να έχουν οι ακόλουθοί σας. Στην αριστερή πλευρά, κάντε κλικ στο κουμπί «Επεξεργασία κλήσης» και θα έχετε διάφορες επιλογές για την προσαρμογή του CTA.

Επιλέξτε εάν θέλετε να κλείσετε ένα ραντεβού, να εγγραφείτε, να δείτε το κατάστημα ή εάν θέλετε οι πελάτες σας να σας στέλνουν μηνύματα Whatsapp.

Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε ή να διαγράψετε το κουμπί εάν δεν απαιτείται.

Έτσι δημιουργείτε τη σελίδα σας στο Facebook. Στο επόμενο βήμα, μπορείτε να προσκαλέσετε τους φίλους σας στο Facebook να κάνουν like στην επαγγελματική σας σελίδα, η οποία μπορεί να είναι το σκαλοπάτι για τη σελίδα σας.

Ξεκινήστε να δημοσιεύετε τις αναρτήσεις σας και δείτε τη δημιουργία δέσμευσης.

Γιατί να διαγράψετε μια σελίδα στο Facebook;

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για τους οποίους χρειάζεστε μια σελίδα στο Facebook και μερικοί καλοί λόγοι για να διαγράψετε τη σελίδα σας.

Ας ρίξουμε μια ματιά στους παρακάτω λόγους για τους οποίους πρέπει να διαγράψετε τη σελίδα σας:

  • Ανησυχία για το απόρρητο: Τα πρόσφατα σκάνδαλα απορρήτου έχουν αποκαλύψει την ευάλωτη πλευρά του Facebook. Πολλές επιχειρήσεις και δημόσια πρόσωπα έχουν εγκαταλείψει το Facebook και είναι στα πρόθυρα να διαγράψουν τον λογαριασμό τους στο Instagram επειδή αισθάνονται άβολα με τις πρακτικές συλλογής δεδομένων της Meta και την πιθανή κακή χρήση.
  • Χωρίς δραστηριότητα: Υπάρχουν τόνοι νεκρών σελίδων στο Facebook που παραμένουν ανενεργές για χρόνια. Ακόμα κι αν αρχίσετε να δημοσιεύετε ξανά τις αναρτήσεις, θα δυσκολευτείτε να κερδίσετε την δέσμευση όπως πριν.
  • Επιθυμία να ξεκινήσετε από την αρχή: Μερικοί άνθρωποι θέλουν να ξεκινήσουν ξανά και να δημιουργήσουν μια σελίδα από την αρχή χωρίς τις αποσκευές της παλιάς σελίδας τους στο Facebook. Η έναρξη μιας νέας σελίδας μπορεί να είναι μια καλή επιλογή σε αυτήν την περίπτωση.

Πώς να διαγράψετε τη σελίδα στο Facebook;

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να διαγράψετε τη σελίδα σας στο Facebook:

1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook και μεταβείτε στις σελίδες.

2. Επιλέξτε τη σελίδα που θέλετε να διαγράψετε.

3. Στη Σελίδα, κάντε κύλιση προς τα κάτω στο Meta Business Suite.

5. Πατήστε Ρυθμίσεις.

4. Κάντε κλικ στις «Γενικές ρυθμίσεις».

5. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας και θα έχετε την επιλογή «Κατάργηση σελίδας».

6. Πατήστε «Επεξεργασία».

7. Κάντε κλικ στη σελίδα Μόνιμη Διαγραφή: XYZ.

8. Κάντε κλικ στο Διαγραφή σελίδας. Εγινε!

Έχετε ακόμα την επιλογή να επαναφέρετε τη σελίδα σας εντός 30 ημερών από τη διαγραφή. Μετά από 30 ημέρες, η σελίδα σας θα καταργηθεί οριστικά.

συμπέρασμα

Μια δημόσια σελίδα στο Facebook είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να κάνετε την επωνυμία σας ορατή και μπροστά από τους ανταγωνιστές. Με μια τόσο μεγάλη βάση πελατών στο Facebook, είναι λογικό γιατί χρειάζεστε μια σελίδα για την επιχείρησή σας.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια εξαιρετική στρατηγική περιεχομένου και να παραμείνετε συνεπείς με την ανάρτησή σας. Μάθετε για τις καλύτερες ώρες για ανάρτηση στο Facebook και, εάν χρειάζεται, εφαρμόστε τα εργαλεία βελτιστοποίησης του Facebook για να κερδίσετε περισσότερη αφοσίωση.