Πώς να μάθετε ΔΩΡΕΑΝ από το Χάρβαρντ, το Στάνφορντ, το MIT κ.λπ

Τι γίνεται αν μπορείτε να μάθετε ΔΩΡΕΑΝ από κορυφαία πανεπιστήμια όπως το Χάρβαρντ, το Στάνφορντ και το MIT; Λοιπόν, ας μάθουμε πώς!

Το κολέγιο σε βοηθά να βρεις δουλειά; Ναί! Οι τρόποι που διδάσκουν τα κορυφαία σχολεία βασίζονται στις πιο πρόσφατες ιδέες και τάσεις. Δίνουν στα παιδιά ένα εξαιρετικό μέρος για να μάθουν και σε δασκάλους που ξέρουν τι κάνουν.

Εξαιτίας αυτού, οι μαθητές μαθαίνουν να σκέφτονται κριτικά και ενδιαφέρονται πολύ για τα θέματα που επιλέγουν. Βοηθά επίσης στην οικοδόμηση «μαλακών δεξιοτήτων», όπως η εργασία με άλλους, η επίλυση προβλημάτων και η αλληλεπίδραση. Οι μαθητές που μαθαίνουν αυτές τις δεξιότητες μπορούν να προχωρήσουν στη δουλειά τους και να γίνουν πολύτιμοι στους τομείς τους.

Εκτός από αυτό, γνωστά πανεπιστήμια βοηθούν επίσης τους φοιτητές να δημιουργήσουν καλά δίκτυα, τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε νέες ευκαιρίες. Επίσης, ένα πτυχίο από γνωστό πανεπιστήμιο βοηθά ένα άτομο να ξεχωρίσει από το πλήθος και να τραβήξει την προσοχή των επιχειρήσεων πιο γρήγορα.

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε δωρεάν εκπαίδευση από κορυφαία πανεπιστήμια;

Τα κορυφαία πανεπιστήμια παγκοσμίως προσφέρουν δωρεάν μαθήματα για να βοηθήσουν τους μαθητές να βελτιώσουν τις δεξιότητές τους. Αυτά τα δωρεάν μαθήματα είναι συχνά εύκολα προσβάσιμα επειδή βρίσκονται σε ιστότοπους όπως το Coursera, το edX και το Khan Academy.

Επιλέξτε ένα σχολείο, δημιουργήστε έναν λογαριασμό και ξεκινήστε να μαθαίνετε δωρεάν. Αφού τελειώσετε κάποια μαθήματα, μπορείτε να πληρώσετε για να πάρετε άδεια. Ωστόσο, το διδακτικό υλικό είναι ακόμα δωρεάν για προβολή.

Πανεπιστήμια όπως το Στάνφορντ, το Χάρβαρντ, η Οξφόρδη και άλλα δίνουν δωρεάν μαθήματα για να επιδείξουν τις γνώσεις τους και να προσελκύσουν πιθανούς φοιτητές. Επίσης, κατανοούν πόσο σημαντικό είναι να μοιράζονται πληροφορίες και να βοηθούν στην ανάπτυξη δεξιοτήτων παγκοσμίως.

Τα δωρεάν μαθήματα από κορυφαία πανεπιστήμια αλλάζουν το παιχνίδι στον κόσμο της εκπαίδευσης. Επίσης, η ζήτηση για Επιστήμη Δεδομένων επιταχύνει την ανάγκη για αυτά τα μαθήματα. Έτσι, αν ψάχνετε για δωρεάν μαθήματα Επιστήμης Δεδομένων από διάσημα πανεπιστήμια, τα έχουμε καλύψει.

Δωρεάν μαθήματα από το Χάρβαρντ

#1. Στατιστική και Ρ

Στατιστική και Ρ Το on edX είναι ένα ενδιάμεσο μάθημα που διδάσκει στους μαθητές τα βασικά της στατιστικής και πώς να προγραμματίζουν στο R. Μιλάει για μη παραμετρικές στατιστικές, πειραματική ανάλυση δεδομένων και πολλά άλλα. Δεν υπάρχει κόστος για να παρακολουθήσετε τις συνομιλίες. Πρέπει να πληρώσετε ένα τέλος για μια άδεια που έχει ελεγχθεί.

#2. Η Ιεροτελεστία της Άνοιξης του Στραβίνσκι: Μοντερνισμός, Μπαλέτο και ταραχές

Αν σας αρέσει η μουσική, θα πρέπει να πάρετε Η Ιεροτελεστία της Άνοιξης του Στραβίνσκι: Μοντερνισμός, Μπαλέτο και ταραχές στο edX. Αυτό το μάθημα θα σας διδάξει πώς να δημιουργείτε διαφορετικά είδη ορχηστρικής μουσικής. Αυτό το μάθημα αφορά κυρίως ιδέες από τον 20ο αιώνα για να συμβαδίσει με τις τάσεις.

#3. Επιστήμη Υπολογιστών του CS50 για επαγγελματίες επαγγελματίες

ο Πληροφορική για Επαγγελματίες Επιχειρήσεων μάθημα για το edX θα σας διδάξει τα βασικά της επιστήμης των υπολογιστών για επιχειρηματίες. Συζητά τη δημιουργία υπολογιστών, το cloud computing και άλλα εργαλεία Διαδικτύου. Χωρίς τη βοήθεια τεχνικού, το CS50 μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε καλύτερες τεχνολογικές επιλογές.

  Πώς να διορθώσετε το Adobe Photoshop CC, εάν συντρίβεται ή είναι αργό

#4. Επιχειρηματικότητα στις αναδυόμενες οικονομίες

Επιχειρηματικότητα στις αναδυόμενες οικονομίες στο edX είναι ένα μάθημα διαχείρισης επιχειρήσεων. Μέσα από αυτό το μάθημα, μπορείτε να κατανοήσετε και να λύσετε σύνθετα κοινωνικά προβλήματα. Κατά συνέπεια, μπορείτε να μάθετε διαφορετικούς τρόπους για να τα αντιμετωπίσετε με δημιουργικές λύσεις.

#5. Εισαγωγή στην Οικογενειακή Δέσμευση στην Εκπαίδευση

Εισαγωγή στην Οικογενειακή Δέσμευση στην Εκπαίδευση είναι ένα εκπαιδευτικό μάθημα για το edX που είναι πολύ χρήσιμο για δασκάλους και γονείς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε καλύτερα με μαθητές, εκπαιδευτικούς και οικογένεια μέσω αυτού του μαθήματος. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να βελτιώσετε τη μάθηση και τα αποτελέσματα των παιδιών.

#6. MalariaX: Νικώντας την ελονοσία από τα γονίδια στον κόσμο

Ελονοσία Χ είναι ένα εκπαιδευτικό μάθημα για το edX που σας βοηθά να κατανοήσετε τη βιολογία των παρασίτων της ελονοσίας. Επιπλέον, σας διδάσκει επίσης σύγχρονες στρατηγικές Επιστήμης Δεδομένων για τη μέτρηση των παρεμβάσεων κατά της ελονοσίας.

#7. Παγκόσμια Κίνα: Από τους Μογγόλους στους Μινγκ

Παγκόσμια Κίνα: Από τους Μογγόλους στους Μινγκ Το μάθημα στο edX είναι κατά προτίμηση για τους λάτρεις της ιστορίας. Συντάσσεται από μέρος της ιστορίας και του πολιτισμού της Κίνας. Αυτό το μάθημα σας διδάσκει για τις κοινωνικές, πολιτικές, οικονομικές και πολιτιστικές αλλαγές κατά τη διάρκεια της δυναστείας των Μινγκ.

#8. Εισαγωγή στα Γραμμικά Μοντέλα και στην Άλγεβρα Μητρών

Το Matrix Algebra είναι κρίσιμο για την ανάλυση δεδομένων υψηλών διαστάσεων. Εισαγωγή στα Γραμμικά Μοντέλα και στην Άλγεβρα Μητρών Το μάθημα για το edX σας εισάγει στην Άλγεβρα Matrix και στην αποσύνθεση QR. Ο εκπαιδευτικός χρησιμοποιεί τη γλώσσα προγραμματισμού R καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος.

#9. Εισαγωγή του CS50 στον προγραμματισμό με το Scratch

Εισαγωγή στον Προγραμματισμό με το Scratch στο edX είναι ένα μάθημα φιλικό για αρχάριους που διδάσκει προγραμματισμό χρησιμοποιώντας το Scratch. Οι μαθητές μπορούν να γράψουν κώδικα με τη μέθοδο μεταφοράς και απόθεσης μέσω μιας οπτικής γλώσσας προγραμματισμού. Αυτό το μάθημα καλύπτει συναρτήσεις, τιμές, συνθήκες, βρόχους και άλλα.

#10. Ποσοτικές Μέθοδοι Βιολογίας

Ποσοτικές Μέθοδοι Βιολογίας στο edX είναι ένα μάθημα επιστήμης υπολογιστών που σας εισάγει στα βασικά του MATLAB. Σας διδάσκει να αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον κωδικό σας και να γνωρίζετε βασικές βιολογικές και ιατρικές εφαρμογές. Αυτό το μάθημα είναι βολικό για εκμάθηση με πολλές γλώσσες προγραμματισμού.

#11. CitiesX: Το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της αστικής ζωής

ΠόλειςΧ είναι ένα μάθημα σχετικό με τις κοινωνικές επιστήμες για το edX. Μέσα από αυτόν τον οδηγό, μπορείτε να αναλύσετε σε βάθος τις αστικές περιοχές. Σας δείχνει μια ιστορική προοπτική για την άνοδο και τη συμβολή των πόλεων. Αυτό το μάθημα υπογραμμίζει επίσης ζητήματα όπως η δημόσια υγεία, οι μεταφορές, η εγκληματικότητα κ.λπ., που προκαλούνται από τη δημοτικότητα των πόλεων.

Δωρεάν μαθήματα από το Στάνφορντ

#1. Εξειδίκευση Μηχανικής Μάθησης

Εξειδίκευση Μηχανικής Μάθησης Το μάθημα για το Coursera δημιουργήθηκε σε συνεργασία μεταξύ του Stanford Online και της DeepLearning AI. Αυτό είναι ένα μάθημα φιλικό για αρχάριους. Σας διδάσκει κρίσιμα στοιχεία της μηχανικής μάθησης με πρακτικές προκλήσεις επίλυσης προβλημάτων.

#2. Idea to Market Entrepreneurship

Idea to Market Entrepreneurship Το μάθημα σας παρέχει εργαλεία και τεχνικές για να πραγματοποιήσετε τις ιδέες σας. Το πρόγραμμα είναι ενσωματωμένο με πολλά υλικά μελέτης και εργασίες με δυνατότητα λήψης. Από οδηγούς βήμα προς βήμα μέχρι τη δυναμική ιδιοκτησίας, αυτό το μάθημα καλύπτει όλα.

#3. Προεπισκόπηση προγράμματος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

Προεπισκόπηση προγράμματος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας το πρόγραμμα είναι μια προεπισκόπηση του κυρίως πιάτου. Θα μπορούσε να είναι ένας πιο περιεκτικός οδηγός, αλλά δίνει πολύτιμα βασικά. Η προεπισκόπηση περιλαμβάνει ηγεσία καινοτομίας, τεχνικές εύρεσης έμπνευσης και πολλά άλλα.

#4. Επιστήμη Υπολογιστών 101

CS101 στο edX είναι για άτομα που δεν έχουν ακόμη αποκτήσει εμπειρία στην επιστήμη των υπολογιστών. Αυτό το μάθημα σας δίνει βασικές γνώσεις σχετικά με τα συστήματα υπολογιστών. Οι διαλέξεις περιλαμβάνουν πώς λειτουργεί το υλικό του υπολογιστή, τον ορισμό της απαραίτητης ορολογίας, τον κώδικα υπολογιστή και πολλά άλλα.

#5. Εξειδίκευση Μηχανικής Μάθησης

ο Εξειδίκευση Μηχανικής Μάθησης είναι ένα μάθημα φιλικό προς τους αρχάριους για το Coursera. Διδάσκει πώς να χρησιμοποιείτε τεχνικές μηχανικής εκμάθησης για τη δημιουργία εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης σε πραγματικό κόσμο. Αυτό το μάθημα είναι μια ενημερωμένη και διευρυμένη έκδοση του άλλου μαθήματος Machine Learning.

#6. Προηγμένη προεπισκόπηση προγράμματος κυβερνοασφάλειας

Προηγμένο Πρόγραμμα Κυβερνοασφάλειας είναι μια σύντομη προεπισκόπηση του Προηγμένου Προγράμματος Κυβερνοασφάλειας. Η προεπισκόπηση σάς παρουσιάζει έννοιες από δύο δημοφιλή μαθήματα κυβερνοασφάλειας. Διδάσκει για επιθέσεις στον κυβερνοχώρο, επιθέσεις phishing κ.λπ.

#7. R Προγραμματισμός Βασικές αρχές

R Προγραμματισμός Βασικές αρχές Το μάθημα για το edX σας εισάγει στα βασικά της γλώσσας προγραμματισμού R. Σας βοηθά επίσης σε στατιστικούς υπολογισμούς και γραφικά. Πρέπει να έχετε βασικές γνώσεις υπολογιστή για να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το μάθημα.

#8. Αξιολόγηση επίδοσης στην τάξη NGSS: Μάθημα 1

Αξιολόγηση επίδοσης στην τάξη NGSS: Μάθημα 1 στο edX είναι για άτομα με ισχυρό υπόβαθρο στο NGSS. Είναι ένα ομαδικό μάθημα με 2-5 συμμετέχοντες από κάθε ομάδα. Το μάθημα σάς βοηθά να αναλύσετε και να αναθεωρήσετε εργασίες απόδοσης, να διδάξετε πώς να επικυρώνετε τα δεδομένα των μαθητών, να αναπτύσσετε οδηγούς βαθμολογίας και πολλά άλλα.

#9. Σχεδιάζοντας την καριέρα σας

Σχεδιάζοντας την καριέρα σας Το μάθημα για το edX είναι προσαρμόσιμο για όλους, ανεξαρτήτως εκπαίδευσης και ηλικίας. Το μάθημα επικεντρώνεται στο να βοηθήσει τους ανθρώπους να αναπτύξουν εποικοδομητικές και πρακτικές προσεγγίσεις για να σχεδιάσουν το επάγγελμά τους. Περιλαμβάνει πέντε επαγγελματικές έννοιες εύρεσης δρόμου που είναι προσανατολισμένες στην καριέρα.

#10. Γεωμηχανική Δεξαμενής

ο Γεωμηχανική Δεξαμενής Το μάθημα για το edX είναι για γεωεπιστήμονες και μηχανικούς στους τομείς του πετρελαίου και της γεωθερμίας. Δίνει βασικές γνώσεις σχετικά με τη μηχανική των πετρωμάτων, τη δομική γεωλογία και τα γεωμηχανικά προβλήματα. Το μάθημα περιλαμβάνει εργασίες για βαθμολόγηση.

  Υπάρχει Phasmophobia στο Xbox One;

#11. Εισαγωγή στα Απτικά

Εισαγωγή στα Απτικά Το μάθημα για το edX σάς διδάσκει να δημιουργείτε, να προγραμματίζετε και να ελέγχετε απτικές συσκευές. Επιπλέον, μπορείτε να νιώσετε ένα εικονικό ή απομακρυσμένο περιβάλλον μέσω μιας μηχατρονικής συσκευής. Ο μαθητής πρέπει να έχει γνώσεις φυσικής γυμνασίου και προ-λογισμού για να κατανοήσει το μάθημα.

#12. Εισαγωγή στη Διαχείριση Πιθανοτήτων

Εισαγωγή στη Διαχείριση Πιθανοτήτων Το μάθημα για το edX σας διδάσκει βασική διαχείριση πιθανοτήτων. Μπορείτε επίσης να λάβετε ένα δωρεάν επαληθευμένο πιστοποιητικό με την ολοκλήρωση του μαθήματος. Ο μαθητής πρέπει να είναι εξοικειωμένος με το Microsoft Excel για να επικοινωνεί και να υπολογίζει τις αβεβαιότητες.

#13. Κβαντομηχανική για Επιστήμονες και Μηχανικούς

ο Κβαντομηχανική για Επιστήμονες και Μηχανικούς Το μάθημα για το edX είναι τέλειο για τους λάτρεις της κβαντικής μηχανικής. Ο φοιτητής πρέπει να έχει φυσικές επιστήμες ή γνώσεις μηχανικής σε επίπεδο κολεγίου. Το μάθημα καλύπτει βασικά και βασική ορολογία. Διδάσκει επίσης την επίλυση προβλημάτων μέσω της χρήσης της κβαντικής μηχανικής.

#14. Κυρτή Βελτιστοποίηση

ο Κυρτή Βελτιστοποίηση Το μάθημα για το edX σάς διδάσκει να αναγνωρίζετε και να επιλύετε κυρτά ζητήματα βελτιστοποίησης. Μέσα από αυτό το μάθημα, θα μάθετε κυρτά σύνολα, συναρτήσεις, κυρτή ανάλυση και πολλά άλλα. Ο μαθητής πρέπει να έχει προηγούμενη γνώση της γραμμικής άλγεβρας και των πιθανοτήτων.

#15. Θερμοδυναμική και Ισορροπία Φάσεων

ο Θερμοδυναμική και Ισορροπία Φάσεων Το μάθημα για το edX είναι για προπτυχιακούς ή μεταπτυχιακούς φοιτητές που είναι νέοι στη θερμοδυναμική. Το μάθημα καλύπτει όλα τα βασικά της Θερμοδυναμικής και της Ισορροπίας Φάσεων. Το μάθημα περιλαμβάνει επίσης νόμους της θερμοδυναμικής, της εντροπίας κ.λπ.

#16. Συγγενής υποθυρεοειδισμός: Τι πρέπει να γνωρίζει κάθε πάροχος πρωτοβάθμιας φροντίδας

ο Συγγενής υποθυρεοειδισμός Το μάθημα για το edX σας παρέχει πρακτική εκπαίδευση στη διαχείριση του συγγενούς υποθυρεοειδισμού. Τα μαθήματα αφορούν και εξετάζουν διαγνωστικές εξετάσεις, σημεία υποθυρεοειδισμού κ.λπ. Το μάθημα απευθύνεται σε παιδιάτρους και γιατρούς.

#17. Δίνοντας 2.0: Το MOOC

Δίνοντας 2.0: Το MOOC Το μάθημα για το Coursera εστιάζει στη διδασκαλία σε δότες όλων των ηλικιών. Σας διδάσκει να αξιολογείτε μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, να δημιουργείτε φιλανθρωπικές στρατηγικές υψηλού αντίκτυπου και πολλά άλλα. Αυτό το μάθημα διάρκειας 6 εβδομάδων συντάσσεται με ενότητες βίντεο πλούσιες σε δραστηριότητες.

#18. Μάθημα για τη φτώχεια και την ανισότητα της Αμερικής

Μάθημα για τη φτώχεια και την ανισότητα της Αμερικής στο edX είναι ολοκληρωμένο και έχει 40 βασικά τελευταία ερευνητικά αποτελέσματα. Επικεντρώνεται στην ευαισθητοποίηση των μαθητών για τη φτώχεια και την ανισότητα. Οι μαθητές δεν χρειάζονται προηγούμενη γνώση για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτό το μάθημα.

Δωρεάν μαθήματα από το MIT

#1. Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών και στον Προγραμματισμό στην Python

Εισαγωγή στην Επιστήμη των Υπολογιστών και στον Προγραμματισμό στην Python Το μάθημα ταιριάζει σε μαθητές με μικρή ή καθόλου προηγούμενη εμπειρία στον προγραμματισμό Python. Το μάθημα οικοδομεί εμπιστοσύνη στους μαθητές για την επίλυση προβλημάτων και την επίτευξη στόχων. Δεν παρέχεται πιστοποιητικό. Μπορείτε να κατεβάσετε ολόκληρο το μάθημα.

#2. Αστικά Ενεργειακά Συστήματα και Πολιτική

ο Αστικά Ενεργειακά Συστήματα και Πολιτική Το μάθημα στοχεύει να σας διδάξει πώς να μειώσετε τη χρήση ενέργειας και τις εκπομπές άνθρακα. Υπογραμμίζει πολιτικές, τεχνολογίες και συστήματα για παρέμβαση στη χρήση ενέργειας. Το μάθημα περιλαμβάνει μαθήματα βίντεο, εργασίες και ηλεκτρονικά εγχειρίδια.

#3. Παξιμάδια και Μπουλόνια Επιχειρηματικών Σχεδίων

ο Παξιμάδια και Μπουλόνια Επιχειρηματικών Σχεδίων Το μάθημα στοχεύει να βοηθήσει τους επιχειρηματίες στην οικοδόμηση νέων εγχειρημάτων. Το μάθημα καλύπτει όλα τα βήματα για την οικοδόμηση μιας ισχυρής επιχείρησης. Έχει δώσει διαλέξεις για την επιχειρηματικότητα, τη χρηματοδότηση, την καινοτομία και τη διαχείριση. Επιπλέον, λαμβάνετε επίσης γνώσεις εκπαιδευτών για καλύτερη κατανόηση.

#4. Διδασκαλία με Αειφορία

ο Διδασκαλία με Αειφορία Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για σημερινούς και μελλοντικούς εκπαιδευτικούς. Εκπαιδεύει τους εκπαιδευτικούς στο να εμφυσούν μαθήματα και πρακτικές με βιωσιμότητα. Το μάθημα προσφέρει λίγους πόρους εκμάθησης, αλλά αξίζει να επενδύσετε χρόνο.

#5. Σχεδιασμός Αστικών Συγκοινωνιών

ο Σχεδιασμός Αστικών Συγκοινωνιών Το μάθημα σας διδάσκει για όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε πριν από τον προγραμματισμό της μεταφοράς. Περιλαμβάνει τον ρόλο των ομοσπονδιακών, πολιτειακών και τοπικών κυβερνήσεων. Θα μάθετε για τη μηχανική μεταφορών και τις αστικές σπουδές σε ένα μάθημα.

#7. 7,28x Μοριακή Βιολογία

7,28x Μοριακή Βιολογία Το μάθημα παρέχει σε βάθος γνώση της γονιδιακής ρύθμισης, του DNA, της μεταγραφής κ.λπ. Το μάθημα είναι ενσωματωμένο με κουίζ που βοηθούν στις δεξιότητες ανάλυσης δεδομένων. Αυτό το πρόγραμμα εστιάζει στην κυτταρική βιολογία, τη γενετική και τη μοριακή βιολογία.

#8. Εισαγωγή στην Ανθρωπολογία

Εισαγωγή στην Ανθρωπολογία Το μάθημα σας βοηθά να κατανοήσετε στενά την ανθρώπινη συμπεριφορά. Μπορείτε να μάθετε πώς διαμορφώνονται οι κοινωνίες από τον πολιτισμό. Αυτό το μάθημα ανθρωπολογίας επικεντρώνεται στην πολιτιστική και κοινωνική ανθρωπολογία.

#9. Heavy Metal 101

Heavy Metal 101 Το μάθημα σας διδάσκει σε βάθος για τη μουσική Heavy Metal—τα θέματα αυτής της βιντεοδιάλεξης καλύπτουν τη μουσικολογία, την ιστορία, την κουλτούρα του metal και πολλά άλλα. Το μάθημα σας εκπαιδεύει για την ιστορία και τη θεωρία της μουσικής σε ένα μέρος.

Δωρεάν μαθήματα από το Πανεπιστήμιο του Μίσιγκαν

#1. Εισαγωγή στην Επιστήμη Δεδομένων στην Python

Εισαγωγή στην Επιστήμη Δεδομένων στην Python Το μάθημα σας εισάγει στα βασικά του προγραμματισμού Python. Περιλαμβάνει θεμελιώδεις τεχνικές όπως το lambad, την ανάγνωση και τον χειρισμό αρχείων CSV και τη βιβλιοθήκη NumPy. Είναι ένα μάθημα τεσσάρων εβδομάδων.

#2. Industrial Internet of Things (IIoT)

ο Industrial Internet of Things (IIoT) Το μάθημα σας εισάγει στο βιομηχανικό Διαδίκτυο των Πραγμάτων. Θα μάθετε πώς και πού εφαρμόζεται στην κατασκευή και τις επιχειρήσεις. Το μάθημα είναι ενσωματωμένο με πραγματικές συνεντεύξεις και μελέτες περιπτώσεων.

#3. Θεμέλια του Sports Analytics: Δεδομένα, Εκπροσώπηση και Μοντέλα στον Αθλητισμό

Θεμέλια του Sports Analytics είναι ένα μάθημα που σχετίζεται με τον αθλητισμό που σας βοηθά να αναλύσετε την απόδοση της ομάδας. Χρησιμοποιεί Python για να βοηθήσει στην ανάλυση. Μέσα από αυτό το μάθημα, μπορείτε να μάθετε και να εφαρμόσετε διάφορες αναλυτικές τεχνικές. Το μάθημα περιλαμβάνει επίσης παραδείγματα για καλύτερη κατανόηση.

  PSA: Ακυρώστε τις δωρεάν δοκιμές αμέσως μετά την εγγραφή σας

#4. Ασφάλεια Κατασκευών και Ανθρώπινοι Παράγοντες

ο Ασφάλεια Κατασκευών και Ανθρώπινοι Παράγοντες Το μάθημα είναι απαραίτητο για πολιτικούς μηχανικούς. Σας εισάγει σε κρίσιμες απαιτήσεις για την προστασία των κατασκευαστικών έργων. Θα μάθετε επίσης να αξιολογείτε την απόδοση ασφάλειας, να αποτρέπετε ατυχήματα και να βελτιώνετε την απόδοση των εργαζομένων.

#5. Αιτίες Φυλετικής Ανισότητας στην Υγεία

ο Αιτίες Φυλετικής Ανισότητας στην Υγεία Το μάθημα σας δίνει πρωταρχικές γνώσεις σχετικά με θέματα σχετικά με τη χρηματοδότηση της υγειονομικής περίθαλψης. Θα εξερευνήσετε προσεκτικά πολλαπλές διαστάσεις και το ιστορικό υπόβαθρο της κακομεταχείρισης σε περιβάλλοντα υγειονομικής περίθαλψης.

#6. Εκτίμηση κύκλου ζωής

ο Εκτίμηση κύκλου ζωής Το μάθημα στοχεύει να σας μυήσει στη μεθοδολογία Αξιολόγησης Κύκλου Ζωής (LCA). Το μάθημα σάς βοηθά να κατανοήσετε τα οφέλη και τους περιορισμούς της ποσοτικής ΑΚΖ. Επιπλέον, θα μάθετε αναλυτικά για κάθε φάση και τον αντίκτυπο της ΑΚΖ.

#7. Εισαγωγή στο τρισδιάστατο μοντέλο

Αυτό Εισαγωγή στο τρισδιάστατο μοντέλο Το πρακτικό μάθημα σάς διδάσκει να δημιουργείτε τα τρισδιάστατα μοντέλα σας χρησιμοποιώντας το λογισμικό Rhino. Σας βοηθά επίσης να γίνετε δημιουργικοί με τη φαντασία σας. Δεν χρειάζεστε καμία προηγούμενη γνώση για να επωφεληθείτε από αυτό το μάθημα.

#8. Διαχείριση Προσωπικού Δημοσίων Βιβλιοθηκών

ο Διαχείριση Προσωπικού Δημοσίων Βιβλιοθηκών Το μάθημα είναι μέρος της διαχείρισης δημοσίων βιβλιοθηκών. Βελτιώνει την πρόσληψη και την αξιολόγηση των δεξιοτήτων του προσωπικού για να λάμψει την αποστολή της βιβλιοθήκης σας. Το μάθημα διδάσκει επίσης σχετικά με νομικά ζητήματα για τη διαχείριση του εργατικού δυναμικού.

#9. Σχεδιασμός και Καθοδήγηση Συστημάτων Μάθησης

Σχεδιασμός και Καθοδήγηση Συστημάτων Μάθησης Το μάθημα στοχεύει να φέρει καλύτερα αποτελέσματα στο σχολείο, στην τάξη και στο σύστημα. Το μάθημα βοηθά δασκάλους και εκπαιδευτικούς με στρατηγικές και προσεγγίσεις για την παραγωγικότητα. Διδάσκει τέσσερις λογικές λεπτομερώς για την ενίσχυση της καινοτομίας και της βελτίωσης.

#10. Κορυφαία αλλαγή: Πηγαίνετε πέρα ​​από την Gamification με την Gameful Learning

Κορυφαία αλλαγή: Πηγαίνετε πέρα ​​από την Gamification με την Gameful Learning Το μάθημα επικεντρώνεται στην αλλαγή στις μεθόδους διδασκαλίας. Εισάγει τους δασκάλους σε εργαλεία και στρατηγικές που υποστηρίζουν την παιχνιδιάρικη μάθηση. Το μάθημα σας διδάσκει να σχεδιάζετε ένα παιχνιδιάρικο περιβάλλον μάθησης και να εφαρμόζετε ένα συστηματικό πλαίσιο.

#11. Εμπνευσμένες και Ενθαρρυντικές Ομάδες Τεχνών και Πολιτισμού

Οι υπεύθυνοι θα πρέπει να πάρουν αυτή την τάξη. Εμπνευσμένες και Ενθαρρυντικές Ομάδες Τεχνών και Πολιτισμού Το μάθημα τους διδάσκει δεξιότητες που θα τους κάνουν να θέλουν να εργαστούν σκληρά και να κάνουν το καλύτερο δυνατό στη δουλειά τους. Μπορείτε να μάθετε πώς να μιλάτε στην ομάδα σας με καλό τρόπο σε αυτό το μάθημα. Το σχολείο σας διδάσκει πώς να κάνετε τον εαυτό σας και να μιλάει σε άλλους ανθρώπους.

#12. Διαχείριση Υποδομών Δημοσίων Βιβλιοθηκών

Διαχείριση Υποδομών Δημοσίων Βιβλιοθηκών Το μάθημα βοηθά τους υπεύθυνους των βιβλιοθηκών να τις λειτουργούν και να βοηθά τους ανθρώπους να τις χρησιμοποιούν. Θα μάθετε για τη φροντίδα των βιβλιοθηκών, την ασφάλιση, τις συμβάσεις υπηρεσιών, τους κανόνες, τους προϋπολογισμούς και πολλά άλλα. Σας βοηθά να αποφασίσετε τι να κάνετε και κάνει το πλαίσιο πιο κατανοητό.

#13. Διαχείριση ενός ποικιλόμορφου και περιεκτικού χώρου εργασίας για τις δημόσιες βιβλιοθήκες

Στο Διαχείριση ενός ποικιλόμορφου και περιεκτικού χώρου εργασίας για τις δημόσιες βιβλιοθήκες τάξη, θα μάθετε πώς να διευθύνετε μια δημόσια βιβλιοθήκη. Εξηγεί πώς λειτουργούν τα πράγματα τόσο με μια θεωρία όσο και με ένα σχέδιο. Το σχολείο σας βοηθά επίσης να γίνετε καλύτεροι στη δουλειά σας, ώστε να είστε όσο το δυνατόν πιο χρήσιμοι.

#14. Πρόληψη Τραυματισμών για Παιδιά & Εφήβους

Πρόληψη Τραυματισμών για Παιδιά & Εφήβους είναι ένα μάθημα που σας διδάσκει για σημαντικά θέματα δημόσιας υγείας. Σας βοηθά να μάθετε παρέχοντάς σας σύντομα μαθήματα, κουίζ και άλλες δραστηριότητες. Υπάρχουν 8 μαθήματα στο μάθημα. μπορείτε να αρχίσετε να μαθαίνετε για αυτά όποτε θέλετε.

Δωρεάν μαθήματα από το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης

Mooc: Από τη φτώχεια στην ευημερία

Ο κύριος στόχος αυτής της εκπαίδευσης είναι να σας διδάξει πώς η κυβέρνηση μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να βγουν από τη φτώχεια. Το Mooc: From Poverty To Prosperity στο edX μιλάει για σημαντικά πράγματα που μπορούν να κάνουν μια κοινωνία ευημερούσα. Η τάξη χωρίζεται σε έξι μέρη, το καθένα με ένα βίντεο μάθημα.

Δωρεάν μαθήματα από το Imperial College του Λονδίνου

#1. Μαθηματικά Α-επιπέδου για το έτος 13 – Μάθημα 1

Μαθηματικά Α-επιπέδου για το έτος 13 – Το μάθημα 1 για το edX θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε τις μαθηματικές σας δεξιότητες στα μαθηματικά τεστ Α επιπέδου. Το μάθημα σας δίνει περισσότερη αυτοπεποίθηση και σας βοηθά να λύσετε καλύτερα προβλήματα. Μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να διορθώσετε προβλήματα και να δημιουργήσετε επιστημονικές περιπτώσεις.

#2. Βασικά στοιχεία λογιστικής

Βασικά στοιχεία λογιστικής Το μάθημα 6 εβδομάδων στο edX βοηθά τους φοιτητές MBA να γίνουν καλύτεροι στα βασικά λογιστικά. Το μάθημα σας δείχνει πώς λειτουργεί η λογιστική και πώς γίνονται τα οικονομικά αρχεία. Επίσης, αυτό το μάθημα είναι εύκολα κατανοητό για άτομα που δεν έχουν σπουδάσει ποτέ λογιστική στο παρελθόν.

#3. Προηγμένη ανάπτυξη εφαρμογών στην εξειδίκευση Android

Προηγμένη ανάπτυξη εφαρμογών στην εξειδίκευση Android είναι μια τάξη μεσαίου επιπέδου στο Coursera. Θα μάθετε πώς να δημιουργείτε εφαρμογές για εικονική πραγματικότητα, να σχεδιάζετε τρισδιάστατα γραφικά, να δημιουργείτε ελκυστικές εφαρμογές και πολλά άλλα. Το μάθημα έχει υπότιτλους σε διάφορες γλώσσες και ένα βραβείο που μπορεί να μοιραστεί.

#4. Δεξιότητες καθοδήγησης για συνομιλίες με επίκεντρο τον μαθητή

Οι τάξεις σε Δεξιότητες καθοδήγησης για συνομιλίες με επίκεντρο τον μαθητή έχουν σκοπό να σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε ως δάσκαλος. Μπορείτε να το βρείτε στο edX. Σας βοηθά να μάθετε τα βασικά της διδασκαλίας, να δημιουργήσετε καλές συνεργασίες με μαθητές κ.λπ. Αυτή η μελέτη τεσσάρων εβδομάδων μπορεί να βοηθήσει τους δασκάλους να μιλήσουν καλύτερα μεταξύ τους και να λάβουν καλύτερα αποτελέσματα.

#5. Βασικά στοιχεία ανάλυσης δεδομένων

Βασικά στοιχεία ανάλυσης δεδομένων Το μάθημα για το edX σάς διδάσκει σχετικά με την αποτελεσματική παρουσίαση, μοντελοποίηση και σύνοψη των δεδομένων σας. Βοηθά επίσης τις εταιρείες να λαμβάνουν εύκολα αποφάσεις που βασίζονται σε δεδομένα.

#6. Ενσωμάτωση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στα Δίκτυα Ηλεκτρισμού

Μέσα από Ενσωμάτωση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στα Δίκτυα Ηλεκτρισμού μάθημα για το edX, θα μάθετε για τους κύριους τρόπους παραγωγής ενέργειας. Σας λέει για τα εργαλεία και τις μεθόδους που χρησιμοποιούνται στην πράσινη ενέργεια. Επίσης, δείχνει πώς οι άλλες χώρες κάνουν τα πράγματα ώστε να μπορούμε να τις σκεφτόμαστε καλύτερα.

#7. Γιατί να προχωρήσουμε προς καθαρότερη δύναμη

Μελέτη Γιατί να κινηθούμε προς καθαρότερη δύναμη στο edX μιλά για το πώς τα αέρια του θερμοκηπίου αλλάζουν το κλίμα και πώς να τα εξαλείψουν. Επίσης, το μάθημα περιλαμβάνει διάφορες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο κατασκευής μιας ενεργειακής βιομηχανίας χαμηλών εκπομπών άνθρακα σε ένα συγκεκριμένο μέρος.

Δωρεάν Μαθήματα από τη Georgia Tech

#1. Αρχές Εφοδιαστικής Αλυσίδας

ο Αρχές Εφοδιαστικής Αλυσίδας πορεία για Coursera είναι ενσωματωμένο με πέντε ενότητες. Αυτές οι ενότητες σάς δίνουν μια σταθερή κατανόηση της εφοδιαστικής αλυσίδας. Περιλαμβάνει γραφήματα, κουίζ και βίντεο για καλύτερη κατανόηση. Μπορείτε να αξιοποιήσετε αυτό το μάθημα για να κατανοήσετε τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας.

#2. Αναλύσεις δεδομένων σε επιχειρήσεις

Αναλύσεις δεδομένων σε επιχειρήσεις είναι η μόνη κατηγορία από την οποία χρειάζεται στην αρχή ένας μελλοντικός ιδιοκτήτης επιχείρησης ή ένας μελλοντικός αναλυτής δεδομένων edX. Θα μάθετε πώς να κατανοείτε δεδομένα και επιχειρηματικές αναλύσεις σε αυτό το μάθημα. Επιπλέον, δίνει παραδείγματα και ιστορίες από τον πραγματικό κόσμο για να δείξει πώς λειτουργούν διαφορετικές μέθοδοι και τακτικές.

#3. Ηγεσία καινοτομίας

Ηγεσία καινοτομίας πορεία για edX σας διδάσκει πώς να είστε ένας δημιουργικός ηγέτης που ενθουσιάζει τους ανθρώπους. Το μάθημα χωρίζεται σε τρεις κατηγορίες, καθεμία από τις οποίες επικεντρώνεται σε ένα σημαντικό μέρος του να είσαι δημιουργικός ηγέτης. Διαθέτει επίσης λίστες, εργασίες και άλλα πράγματα που βοηθούν τους ανθρώπους να μάθουν.

συμπέρασμα

Τελικά, μπορεί να χρειαστεί χρόνος και δουλειά για να πάρεις πτυχίο από ένα κορυφαίο πανεπιστήμιο. Αλλά τώρα, όπου κι αν βρίσκεστε, μπορείτε να μάθετε δωρεάν από αυτούς. Όχι μόνο οι πιστοποιήσεις από κορυφαίες σχολές φαίνονται καλές στο βιογραφικό σας, αλλά σας διδάσκουν επίσης πολλά. Έτσι, σε αυτό το blog, μιλήσαμε για το πώς γνωστά πανεπιστήμια προσφέρουν δωρεάν μαθήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να αλλάξετε καριέρα.

Στη συνέχεια, μπορείτε να εξερευνήσετε μερικά καλύτερα δωρεάν διαδικτυακά μαθήματα τεχνητής νοημοσύνης για να μάθετε Τεχνητή Νοημοσύνη.