Πώς να δείτε ποιος βλέπει το προφίλ σας στο Facebook – 2023 (Πιθανό ή όχι;)

Το Facebook είναι μια από τις πιο δημοφιλείς πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Μπορούμε εύκολα να βρούμε τους φίλους μας και να μοιραστούμε την κατάστασή μας με τους φίλους μας στο Facebook. Έχει επίσης γίνει το πιο δημοφιλές εργαλείο αναζήτησης. Μπορούμε εύκολα να δούμε το προφίλ οποιουδήποτε στο Facebook.

Αν θέλουμε να αναζητήσουμε τους φίλους μας, η πρώτη και πιο εύκολη λύση στο μυαλό μας είναι να χρησιμοποιήσουμε το Facebook. Οι άνθρωποι θέλουν επίσης να γνωρίζουν ποιος είδαν πρόσφατα το προφίλ μας στο Facebook. Είναι μια ανθρώπινη τάση να ξέρεις ποιος ενδιαφέρεται για το προφίλ σου.

Δεν παρέχει τέτοια δυνατότητα, καθώς είναι ενάντια στις πολιτικές του Facebook και τις παραβιάζει. Υπάρχουν πολλά κόλπα και εφαρμογές στο Facebook που ισχυρίζονται ότι μπορούν να σας ενημερώσουν για το ποιος έχει δει το προφίλ σας στο Facebook και εκμεταλλεύτηκε την άγνοιά σας.

  Πώς να βρείτε τον αριθμό τηλεφώνου κάποιου από το Facebook

Όλες αυτές οι εφαρμογές είναι ανεπιθύμητα και ο μόνος σκοπός τους είναι να κλέψουν τις πληροφορίες σας. Εδώ θα συζητήσουμε μερικές διάσημες μεθόδους που ισχυρίζονται ότι λειτουργούν για να βρείτε ποιος βλέπει το προφίλ σας στο Facebook με ακρίβεια και ασφάλεια. Απλά κάντε τους μια δοκιμή.

Πιθανοί τρόποι για να ελέγξετε ποιος βλέπει το προφίλ σας στο Facebook;

Μέθοδος 1:- Επέκταση επισκέπτη προφίλ Chrome.

Ο μόνος τρόπος για να μάθετε αυτές τις πληροφορίες είναι μέσω της επέκτασης επισκέπτη προφίλ Chrome. Αυτή η επέκταση Chrome λειτουργεί 100 τοις εκατό. Αλλά μπορείτε να γνωρίζετε μόνο εκείνους τους επισκέπτες προφίλ που έχουν ήδη εγκαταστήσει αυτήν την επέκταση Chrome και να προβάλουν το προφίλ σας μέσω του προγράμματος περιήγησης Chrome. Αυτή η επέκταση Chrome είναι εντελώς χωρίς διαφημίσεις. Ας αρχίσουμε λοιπόν να ενημερώνουμε τους φίλους σας για αυτήν την επέκταση του Chrome.

  Πώς να μοιραστείτε μια ιστορία της ημέρας του Facebook Messenger

Βήματα για να δείτε τον επισκέπτη του προφίλ σας

1. Πρώτα απ ‘όλα, κατεβάστε και εγκαταστήστε την επέκταση Chrome από το Σύνδεσμος λήψης.

2. Τώρα συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο Facebook χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Chrome.

3. Θα δείτε μια επιπλέον καρτέλα επισκέπτη δίπλα στην επιλογή αρχικής σελίδας.

4. Κάντε κλικ στην καρτέλα επισκέπτη. Θα δείτε όλους τους πρόσφατους επισκέπτες του προφίλ σας με την πάροδο του χρόνου.

Ελέγξτε επίσης: – Πώς να διαγράψετε όλα τα μηνύματα του Facebook ταυτόχρονα

Μέθοδος 2:- Χρησιμοποιήστε την επιλογή Προβολή πηγής σελίδας.

  • Ανοίξτε το χρονολόγιό σας στο Facebook συνδέοντας τον λογαριασμό σας στο FB και αντιγράψτε τον σύνδεσμο Facebook.com/xyz.
  • Τώρα δείτε αυτήν την πηγή σελίδας κάνοντας δεξί κλικ με το ποντίκι και κάνοντας κλικ στην επιλογή προβολή προέλευσης σελίδας.
  • Μετά από αυτό, θα δούμε την πηγή της σελίδας με πολλά HTML, CSS και JavaScript.
  • Τώρα πατήστε το πλήκτρο control+ f για να βρείτε κάποιο κείμενο στη σελίδα.
  • Τώρα πληκτρολογήστε InitialChatFriend list στο πλαίσιο αναζήτησης.
  • Μετά από αυτό το κείμενο, θα δούμε μια λίστα με αναγνωριστικά FB σε αριθμούς.
  • Τώρα ανοίξτε το Facebook.com και επικολλήστε τον πρώτο αριθμό αναγνωριστικού με “/.” Για παράδειγμα, Facebook.com/123456.
  • Η πρώτη ταυτότητα είναι η ταυτότητα ενός ατόμου που επισκέπτεται συχνά το προφίλ σας στο Facebook.
  •   Πώς να δημιουργήσετε μια δημοσκόπηση στο Facebook

    Ελπίζουμε λοιπόν να σας αρέσουν αυτά τα καταπληκτικά κόλπα για να μάθετε ποιος βλέπει το προφίλ σας στο Facebook και μην ξεχάσετε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας.