Πώς να δημιουργήσετε ένα κείμενο σε μονόχρωμη ταπετσαρία

Οι ταπετσαρίες δεν είναι πάντα όμορφα τοπία, όμορφα γραφικά ή αφίσες ταινιών. Το κείμενο σε μονόχρωμο μπορεί συχνά να δημιουργήσει μια καλή ταπετσαρία. Ένα ωραίο εμπνευσμένο απόσπασμα ή ένα πνευματώδες μονόγραμμο φαίνεται εξίσου καλό. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα απλό κείμενο σε μονόχρωμη ταπετσαρία με το Paint, αλλά το Paint δεν είναι ακριβώς το καλύτερο εργαλείο για τη δουλειά. Πρώτον, μόλις βγείτε από ένα πλαίσιο κειμένου, δεν μπορείτε να επιστρέψετε και να το επεξεργαστείτε ξανά. Εάν χρειάζεστε κάτι απλό, δοκιμάστε το Text Wallpaper. Είναι μια απλή εφαρμογή που έχει κατασκευαστεί αποκλειστικά για τη δημιουργία κειμένου σε μονόχρωμη ταπετσαρία.

Κείμενο σε μονόχρωμη ταπετσαρία

Ταπετσαρία κειμένου σας δίνει περιορισμένες επιλογές χρωμάτων για να δουλέψετε για την ταπετσαρία σας. Επισκεφτείτε την εφαρμογή και επιλέξτε ένα χρώμα φόντου. Κάντε κλικ στο εσωτερικό του προεπιλεγμένου κειμένου και πληκτρολογήστε ό,τι εμπνευσμένο απόσπασμα ή πνευματώδη μονογράμμα θέλετε να δείτε στην επιφάνεια εργασίας σας.

  Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση με φίλους χρησιμοποιώντας το Hulu Watch Party

Ανοίξτε το πλαίσιο χρώματος δίπλα στο εργαλείο μεγέθους κειμένου και επιλέξτε ένα χρώμα που κάνει αντίθεση για το κείμενο. Το εργαλείο κειμένου σάς επιτρέπει να αυξήσετε το μέγεθος του κειμένου, αλλά δυστυχώς, δεν μπορείτε να αλλάξετε το μέγεθος της γραμματοσειράς.

Μόλις το έχετε όπως θέλετε, κάντε κλικ στο κουμπί λήψης και αποθηκεύστε την εικόνα στην επιφάνεια εργασίας σας. Κάντε δεξί κλικ σε αυτό και επιλέξτε την επιλογή Ορισμός φόντου επιφάνειας εργασίας ή χρησιμοποιήστε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και ορίστε την εικόνα ως ταπετσαρία από την ομάδα ρυθμίσεων Εξατομίκευση.

Αυτό το εργαλείο περιορίζεται με μερικούς τρόπους. είναι μόνο για επιτραπέζιους υπολογιστές, έχετε περιορισμένα διαθέσιμα χρώματα και δεν υπάρχουν επιλογές για τη γραμματοσειρά. Είναι ακόμα απλό στη χρήση και αν θέλετε να ενημερώνετε συχνά την ταπετσαρία σας με τον ίδιο τύπο ταπετσαρίας, π.χ. κείμενο σε μονόχρωμο, αυτή η εφαρμογή είναι ο πιο βολικός τρόπος για να το κάνετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες Amiibo στο "Animal Crossing: New Horizons"

Εάν αναζητάτε περισσότερες επιλογές χρώματος ή γραμματοσειρές, ίσως χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε μια διαφορετική εφαρμογή επεξεργασίας εικόνας. Συνιστούμε τη χρήση Paint ή Paint.net. Το Paint.net είναι στην πραγματικότητα μια καλύτερη επιλογή επειδή έχει υποστήριξη για επίπεδα και κάνει την επεξεργασία της εικόνας πολύ πιο εύκολη. Επιπλέον, είναι πιο εύκολο να κεντράρετε κείμενο ή να το ευθυγραμμίσετε στο Paint.net.

Εάν θέλετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια εικόνα ως φόντο και να προσθέσετε κείμενο σε αυτήν στο Paint.net. Θα πρέπει φυσικά να βρείτε το σωστό χρώμα για το κείμενο, ώστε να είναι ευανάγνωστο στο πιο απασχολημένο φόντο. Κατά κανόνα, το λευκό κείμενο με μαύρο περίγραμμα είναι συνήθως ορατό σε οποιοδήποτε φόντο, ανεξάρτητα από το πόσο απασχολημένο είναι.

  Περιστρέψτε ένα στρώμα σε μια προσαρμοσμένη γωνία