Πώς να χρησιμοποιήσετε τις κάρτες Amiibo στο “Animal Crossing: New Horizons”

Το Animal Crossing: New Horizons προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε τον χωρικό που θέλετε χρησιμοποιώντας το amiibo, ένα συλλεκτικό αντικείμενο που μπορείτε να αγοράσετε από τη Nintendo και διάφορους μεταπωλητές τρίτων. Χρησιμοποιώντας ένα amiibo, δεν χρειάζεται να κυνηγάτε ευνοημένους κατοίκους.

Πώς να αποκτήσετε μια κάρτα Amiibo

Τα ειδώλια και οι κάρτες amiibo είναι ένα αξεσουάρ που μπορείτε να αγοράσετε για επιλεγμένα παιχνίδια της Nintendo, το οποίο προσθέτει πρόσθετες λειτουργίες και πρόσθετα ή άλλα προνόμια. Χρησιμοποιώντας ένα amiibo, μπορεί να λάβετε νέα ρούχα, power-ups ή άλλα διασκεδαστικά μπόνους.

Ο ευκολότερος τρόπος για να αποκτήσετε μια κάρτα Animal Crossing amiibo είναι μέσω Etsy, και είναι αρκετά φθηνά — περίπου 10 $ ή λιγότερο αν τα αγοράσετε σε πακέτο. Μπορείτε επίσης να τα αγοράσετε απευθείας μέσω Nintendo, αλλά τείνουν να είναι πιο ακριβά.

Μόλις λάβετε την κάρτα amiibo για τον χωρικό που θέλετε, εκκινήστε το Animal Crossing: New Horizons στο Nintendo Switch και κατευθυνθείτε προς το περίπτερο στο Resident Services. Ειδώλια Amiibo είναι λίγο πιο ακριβά, αλλά και τα δύο μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το περίπτερο μέσα στο Resident Services.

Βεβαιωθείτε ότι το κάμπινγκ είναι ξεκλείδωτο

Για να προσκαλέσετε έναν χωρικό στο νησί σας χρησιμοποιώντας τη νέα σας κάρτα amiibo, πρέπει πρώτα να έχετε διαθέσιμο το κάμπινγκ στο νησί σας. Το κάμπινγκ θα ξεκλειδωθεί αφού προχωρήσετε στο παιχνίδι, λίγο μετά την κατασκευή του κτιρίου Resident Services.

  Γραμμές εντολών: Γιατί οι άνθρωποι εξακολουθούν να ασχολούνται μαζί τους;

Αφού επιλέξετε ένα μέρος για το νέο κάμπινγκ, ο Tom Nook ή η Isabella θα αρχίσουν να ανακοινώνουν πότε ένας νέος χωρικός θα μείνει στο κάμπινγκ. Οι επισκέψεις γίνονται τυχαία και ο επισκέπτης θα είναι πάντα τυχαίος. Αφού μιλήσετε με τον επισκέπτη του κάμπινγκ πολλές φορές, ίσως μπορέσετε να τον πείσετε να μετακομίσει στο κάμπινγκ σας. Ωστόσο, εάν το νησί σας είναι γεμάτο, πρέπει να επιλέξετε έναν χωριανό για να τον αντικαταστήσετε με τον επισκέπτη.

Εδώ είναι όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το κάμπινγκ και τη στρατολόγηση νέων χαρακτήρων.

Συνδέστε την κάρτα Amiibo

Έχετε την κάρτα amiibo σας έτοιμη στα χέρια σας και επιλέξτε την επιλογή «Πρόσκληση κατασκηνωτή» στο περίπτερο στο Resident Services. Διαβάστε τις προτροπές και επιλέξτε «Συνέχεια» όταν είστε έτοιμοι.

Όταν σας ζητηθεί, κρατήστε την κάρτα amiibo λίγο πάνω από το δεξί σας χειριστήριο joy-con. Αυτό διαρκεί μόνο λίγα δευτερόλεπτα για να εγγραφείτε στο Nintendo Switch.

Στη συνέχεια, το περίπτερο θα επαληθεύσει το όνομα του χωρικού της κάρτας amiibo και θα σας ρωτήσει για άλλη μια φορά εάν θέλετε να προσκαλέσετε τον χωρικό στο κάμπινγκ του νησιού σας. Επιλέξτε “Ναι!” να συνεχίσει. Η οθόνη σας θα αναβοσβήσει λευκή και ο χαρακτήρας της κάρτας amiibo θα εμφανιστεί στην οθόνη σας. Εδώ μπορείτε να επιλέξετε να τους προσκαλέσετε στο κάμπινγκ σας.

  Πώς να δημιουργήσετε τυχαίο κείμενο στο Microsoft Word

Μόλις αποδεχτούν την πρόσκλησή τους, ο χαρακτήρας amiibo θα εμφανιστεί αμέσως στο κάμπινγκ του νησιού σας, εκτός εάν υπάρχει ήδη κάποιος επισκέπτης. Εάν ένας τυχαίος επισκέπτης είναι ήδη παρών στο κάμπινγκ, τότε ο χαρακτήρας amiibo θα εμφανιστεί στο κάμπινγκ σας την επόμενη μέρα.

Πείστε τον επισκέπτη του Amiibo να μετακομίσει στο νησί σας

Το να ζητήσετε από τον χαρακτήρα amiibo να επισκεφτεί το νησί σας μια φορά δεν θα τον πείσετε να μετακομίσει. Αντίθετα, πρέπει να τους προσκαλέσετε στο κάμπινγκ αρκετές φορές και να ολοκληρώσετε πολλές αιτήσεις συνταγών DIY για να τους πείσετε τελικά να μετακομίσουν.

Ο επισκέπτης θα ζητήσει πολλές DIY συνταγές, κάτι που είναι υπέροχο γιατί μπορείτε ενδεχομένως να προσθέσετε περισσότερες DIY συνταγές στη συλλογή σας! Εάν ζητήσουν μια συνταγή DIY που δεν έχετε ξεκλειδώσει, μην ανησυχείτε—θα σας δώσουν τη συνταγή δωρεάν.

Έχετε μέχρι το επόμενο πρωί να δώσετε στον επισκέπτη τη συνταγή DIY που έχει ζητήσει. Αφού φτιάξετε τη συνταγή DIY, επιστρέψτε στο κάμπινγκ και παραδώστε την.

Ο επισκέπτης θα σας ευχαριστήσει και θα σας ανταμείψει με ένα δώρο. Εάν τους μιλήσετε περισσότερο, ίσως μπορέσετε να τους ζητήσετε να μετακομίσουν. Ωστόσο, δεν θα δεχτούν μια πρόσκληση στο νησί σας, εκτός εάν τους έχετε προσκαλέσει στο κάμπινγκ πολλές φορές—αυτό μπορεί να διαρκέσει από δύο έως τρεις ημέρες .

  Πώς να ευθυγραμμίσετε το κείμενο μέσα σε πίνακες στο Microsoft Word

Ο χαρακτήρας amiibo θα φύγει το επόμενο πρωί, αλλά μπορείτε να τον προσκαλέσετε πίσω όσες φορές θέλετε. Μετά από μερικές ημέρες πρόσκλησης του χαρακτήρα amiibo στον ιστότοπό σας και εκπλήρωσης των αιτημάτων χειροτεχνίας του, θα είναι έτοιμοι να μιλήσουν με τις Υπηρεσίες Resident.

Μόλις αποδεχτούν την πρόσκλησή σας, ο χαρακτήρας amiibo θα μετακομίσει στο νησί σας. Εάν έχετε ανοιχτή γη διαθέσιμη, θα αρχίσουν να μετακινούνται την επόμενη μέρα. Ωστόσο, εάν το νησί σας είναι γεμάτο, μπορείτε να επιλέξετε με ποιον κάτοικο στο νησί σας θέλετε να αντικαταστήσετε τον χαρακτήρα amiibo.

Οι τυχαίοι επισκέπτες του κάμπινγκ θα επιλέξουν τυχαία ποιον θα αντικαταστήσουν στο νησί σας, επομένως η χρήση μιας κάρτας amiibo είναι ο τέλειος τρόπος για να γεμίσετε το νησί σας με τους αγαπημένους σας χωρικούς του Animal Crossing, επειδή μπορείτε να επιλέξετε ποιον χωρικό θα αντικαταστήσετε στο νησί σας.

Αν αλλάξετε γνώμη στη μέση αυτής της διαδικασίας, είναι εύκολο να πείτε όχι – απλώς πατήστε “B” στο δεξί σας χειριστήριο joy-con για ακύρωση. Αφού επιλέξετε με ποιον χωρικό να διαπραγματευτείτε, έχετε ακόμα την επιλογή να αλλάξετε γνώμη. Έχετε πολλές ευκαιρίες, οπότε μην φοβάστε να τις εκμεταλλευτείτε.

Αφού επιλέξετε με ποιον χωρικό θα διαπραγματευτείτε και επιλέγετε “Ναι!” όταν ο χωρικός του κάμπινγκ επιβεβαιώσει την απόφασή σας, αυτή είναι η τελευταία σας ευκαιρία και δεν υπάρχει επιστροφή.

Ο χωρικός που θα επιλέξετε να μετακομίσετε θα αρχίσει αμέσως να ετοιμάζει τα πράγματά του την ίδια μέρα και θα μετακομίσει την επόμενη μέρα. Φροντίστε να τους αποχαιρετήσετε πριν αναχωρήσουν!