Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση με φίλους χρησιμοποιώντας το Hulu Watch Party

Αν σας λείπει να διοργανώνετε πάρτι ρολογιών με τους φίλους σας που δεν μπορούν να σας συναντήσουν προσωπικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε Η λειτουργία Watch Party του Hulu για να συγκεντρώσετε έως και επτά επιπλέον φίλους μαζί γύρω από μια συγχρονισμένη ροή βίντεο.

Σε αντίθεση με το Netflix, το οποίο μπορεί να κοινοποιηθεί μόνο μέσω της επέκτασης προγράμματος περιήγησης τρίτου μέρους που ονομάζεται Netflix Party, η νέα δυνατότητα του Hulu είναι ενσωματωμένη απευθείας στην πλατφόρμα. Η λειτουργία είναι προς το παρόν διαθέσιμη μόνο στα προγράμματα χωρίς διαφημίσεις. Σύμφωνα με τον Hulu, η λειτουργία Watch Party προορίζεται για άτομα 18 ετών και άνω. Όλοι όσοι θέλουν να παρακολουθήσουν πρέπει να έχουν το δικό τους πρόγραμμα Hulu χωρίς διαφημίσεις και να χρησιμοποιούν τον ιστότοπο Hulu.

  Πώς να σταματήσετε την αυτόματη αλλαγή στοίβων γραφικών στοιχείων iPhone

Δεν μπορεί κάθε κομμάτι περιεχομένου στο Hulu να χρησιμοποιήσει αυτήν τη δυνατότητα. Για να μάθετε εάν μια ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή υποστηρίζει το Watch Party (και για να ξεκινήσετε το πάρτι), μεταβείτε στη σελίδα “Λεπτομέρειες” για το βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε.

Εάν ένα βίντεο μπορεί να χρησιμοποιήσει τη λειτουργία Watch Party, θα δείτε ένα εικονίδιο που μοιάζει με τρεις ανθρώπους και ένα κουμπί αναπαραγωγής στα δεξιά του κουμπιού κανονικής αναπαραγωγής. Κάντε κλικ σε αυτό το κουμπί και, στη συνέχεια, επιβεβαιώστε την ηλικία σας στο αναδυόμενο παράθυρο για να ξεκινήσετε το πάρτι.

  Πώς να εισάγετε Emoji στο Photoshop

Εάν δεν βλέπετε αυτό το κουμπί, είτε ένα βίντεο δεν υποστηρίζει αυτήν τη δυνατότητα είτε δεν έχετε πρόγραμμα Hulu χωρίς διαφημίσεις. Στην κυκλοφορία, αυτό λειτουργεί μόνο με προγράμματα Hulu χωρίς διαφημίσεις.

Μόλις ξεκινήσει το Watch Party, θα δείτε έναν σύνδεσμο στη μέση της οθόνης σας τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε με οποιονδήποτε θέλει να συμμετάσχει. Στείλτε το σε όλα τα άτομα με τα οποία θέλετε να παρακολουθήσετε το βίντεο.

Μόλις όλοι είναι έτοιμοι να ξεκινήσουν, κάντε κλικ στο “Start Party” και το βίντεο θα αρχίσει να παίζει. Θα παραμείνει συγχρονισμένο για όλους στη ροή.

  Ελέγξτε τη διαθεσιμότητα ονόματος χρήστη σε οποιοδήποτε κοινωνικό δίκτυο

Η Hulu είναι η πρώτη μεγάλη εταιρεία ροής που κυκλοφόρησε μια ενσωματωμένη επίσημη λειτουργία για παρακολούθηση με φίλους. Αυτή η δυνατότητα κάνει την κοινή χρήση με φίλους πιο εύκολη από ποτέ, αν και τα ψιλά γράμματα της Hulu κρατούν τους κατόχους λογαριασμών υπεύθυνους για οποιαδήποτε κακή χρήση ή ανεπιθύμητη εμπορευματοποίηση του προϊόντος της χρησιμοποιώντας αυτήν τη δυνατότητα.