Πώς να δημιουργήσετε ένα δωρεάν Avatar AI στο TikTok

Βασικά Takeaways

  • Το TikTok προσφέρει τώρα τη δημιουργία avatar AI εντός της εφαρμογής του, επιτρέποντας στους χρήστες να δημιουργούν ρεαλιστικά avatar με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου τους.
  • Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν έως και 10 φωτογραφίες τους και να επιλέξουν από έως και πέντε διαφορετικά στυλ avatar.
  • Ωστόσο, υπάρχουν περιορισμοί: οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν μόνο ένα avatar AI ανά ημέρα και δεν μπορούν να επεξεργαστούν ή να προσαρμόσουν ένα avatar μετά τη δημιουργία.

Το TikTok εισήγαγε δυνατότητες δημιουργίας avatar AI στην εφαρμογή του, ώστε να μπορείτε εύκολα να δημιουργήσετε πορτρέτα του εαυτού σας με AI. Δείτε τι πρέπει να γνωρίζετε για τη δυνατότητα και πώς να τη χρησιμοποιήσετε.

  Πόσο είναι 1 εκατομμύριο νομίσματα στο TikTok;

Πώς λειτουργεί το AI Avatar Generator του TikTok

Οι πιθανότητες είναι ότι, εάν έχετε χρησιμοποιήσει μια γεννήτρια avatar AI στο παρελθόν, πρέπει να κατεβάσετε μια αποκλειστική εφαρμογή ή να επισκεφτείτε έναν ιστότοπο. Η γεννήτρια avatar AI του TikTok φέρνει αυτές τις δυνατότητες στην εφαρμογή της. Έτσι, μπορείτε να παρακολουθήσετε ένα βίντεο ένα λεπτό και να δημιουργήσετε ένα avatar το επόμενο.

Παρόμοια με τη γεννήτρια πορτρέτου Vana AI, το TikTok ζητά το πολύ 10 φωτογραφίες του εαυτού σας και στη συνέχεια χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να δημιουργήσει ρεαλιστικά avatar με βάση τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας. Μπορείτε να επιλέξετε έως και πέντε διαφορετικά στυλ για το avatar σας.

Η γεννήτρια avatar AI θα παράγει έως και 30 avatar για να διαλέξετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αγαπημένη σας ως φωτογραφία προφίλ ή να την αποθηκεύσετε στη συσκευή σας. Ενώ η δημιουργία avatar AI του TikTok είναι μια διασκεδαστική προσθήκη, έχει επίσης έναν περιορισμό: μπορείτε να δημιουργήσετε μόνο ένα avatar AI την ημέρα.

  Πώς να μεταβείτε ζωντανά στο TikTok Android

Όπως οι περισσότερες γεννήτριες avatar τεχνητής νοημοσύνης, μπορεί να θέλετε να βελτιώσετε το πορτρέτο AI σας με το Luminar Neo.

Πώς να δημιουργήσετε δωρεάν Avatar AI στο TikTok

Για να δημιουργήσετε δωρεάν avatar AI στο TikTok, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok και πλοηγηθείτε στο Προφίλ σας.
  • Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας.
  • Πατήστε Δοκιμάστε το avatar > Δημιουργία.
  • Επιλέξτε 3–10 φωτογραφίες που θα χρησιμοποιηθούν για την εκπαίδευση του μοντέλου και πατήστε Δημιουργία.
  • Επιλέξτε το προτιμώμενο στυλ avatar και πατήστε Συνέχεια.
  • Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ λήψης των avatar σας στον τοπικό χώρο αποθήκευσης ή χρήσης τους ως εικόνας προφίλ σας. Για να κατεβάσετε τα avatar σας, πατήστε Λήψη στην επάνω δεξιά γωνία, επιλέξτε αυτά που θέλετε να κατεβάσετε και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί Λήψη.

      Πώς να ξεμπλοκάρετε το TikTok στον υπολογιστή του σχολείου μου

    Για να χρησιμοποιήσετε ένα avatar ως εικόνα προφίλ, πατήστε στο avatar που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και, στη συνέχεια, πατήστε Χρήση για προφίλ.

    Οι περιορισμοί της γεννήτριας Avatar AI του TikTok

    Ενώ η γεννήτρια avatar TikTok AI είναι ένα δροσερό και καινοτόμο χαρακτηριστικό, έχει επίσης ορισμένους περιορισμούς που πρέπει να γνωρίζετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα νέο σύνολο avatar μόνο μία φορά την ημέρα. Εάν θέλετε να δημιουργήσετε ένα άλλο, θα πρέπει να περιμένετε 24 ώρες για να έχετε ξανά πρόσβαση.

    Παρόμοια με άλλες γεννήτριες τέχνης AI, δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε ή να προσαρμόσετε το avatar σας αφού το δημιουργήσετε. Μπορείτε να επιλέξετε μόνο από τις διαθέσιμες επιλογές που παρέχει η γεννήτρια avatar AI TikTok.

    Η γεννήτρια avatar AI του TikTok είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος να εκφραστείτε και να δημιουργήσετε μια μοναδική εικόνα προφίλ για τον λογαριασμό σας. Τώρα μπορείτε να δημιουργήσετε ρεαλιστικά και εξατομικευμένα avatar με βάση τις φωτογραφίες σας απευθείας στην εφαρμογή TikTok. Μπορείτε να επιλέξετε από διαφορετικά στυλ και να προσαρμόσετε την εμφάνιση του avatar σας.