Πόσο είναι 1 εκατομμύριο νομίσματα στο TikTok;

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το TikTok έχει κατακλύσει τον κόσμο με την αυξανόμενη δημοτικότητά του. Η σύντομη μορφή βίντεο τους έχει γίνει παγκόσμια τάση. Ενώ έχετε ακούσει για το πώς κερδίζουν δημοφιλείς δημιουργοί περιεχομένου μέσω του TikTok, ίσως να μην έχετε ακούσει για τα νομίσματα TikTok, τα οποία αποτελούν επίσης σημαντικό μέρος των κερδών τους. Μόλις φτάσουν τους 100 ακόλουθους στον λογαριασμό τους στο TikTok, μπορούν να αρχίσουν να κερδίζουν. Αυτά τα νομίσματα δεν είναι κανονικά και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για διάφορους σκοπούς. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τα πάντα για τα νομίσματα TikTok, ειδικά πόσο είναι 1 εκατομμύριο νομίσματα για την επαναφόρτιση των κερμάτων TikTok και TikTok. Θα μάθετε επίσης πόσα είναι τα 20000 νομίσματα στο TikTok.

Πόσο είναι 1 εκατομμύριο νομίσματα στο TikTok;

Θα μάθετε πόσο είναι 1 εκατομμύριο νομίσματα στο TikTok περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Τι είναι τα νομίσματα TikTok;

Το νόμισμα TikTok είναι το νόμισμα που χρησιμοποιείται στην εφαρμογή. Αυτά τα νομίσματα αγοράζονται με πραγματικά χρήματα και αποθηκεύονται στο Πορτοφόλι TikTok. Η προσθήκη των κερμάτων στο πορτοφόλι είναι γνωστή ως επαναφόρτιση κερμάτων TikTok. Τα νομίσματα TikTok χρησιμοποιούνται για την αποστολή δώρων στον αγαπημένο σας δημιουργό περιεχομένου. Αυτά χρησιμοποιούνται είναι emoticon στη ζωντανή ροή και σχόλια ενός δημιουργού περιεχομένου TikTok. Μπορείτε επίσης να επαναφορτίσετε τον λογαριασμό σας με νομίσματα TikTok και να αγοράσετε τον εαυτό σας προσφορές TikTok. Θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι αυτά τα νομίσματα δεν επιστρέφονται.

  7 Ισχυρός επεξεργαστής GIF για βίντεο TikTok, Instagram ή YouTube grtechpc.org

Πώς να κερδίσετε νομίσματα TikTok;

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, οι δημιουργοί περιεχομένου κερδίζουν κέρματα μέσω ζωντανής ροής και μέσω σχολίων. Λαμβάνουν νομίσματα με τη μορφή emoji που ονομάζονται δώρα. Κάθε δώρο έχει διαφορετική αξία νομίσματος. Αναφέρεται παρακάτω η αξία του νομίσματος για κάθε δώρο:

  • Panda: 5 νομίσματα

  • Ιταλικά χέρια: 5 νομίσματα

  • Love bang: 25 νομίσματα

  • Αντηλιακή κρέμα: 50 πόντοι

  • Ουράνιο τόξο: 100 νομίσματα

  • Είμαι πολύ πλούσιος: 1000 νομίσματα

  • Συναυλία: 500 νομίσματα

  • Drama Queen: 5000 νομίσματα

  • Λιοντάρι: 29.999 νομίσματα

Το Drama Queen Gift είναι το μέγιστο που μπορεί να μοιραστεί ένας χρήστης. Μπορεί κανείς να προσεγγίσει περισσότερους χρήστες αυξάνοντας τους ακόλουθούς τους.

Πόσο κοστίζουν τα νομίσματα TikTok;

Δεδομένου ότι αυτά τα νομίσματα αγοράζονται με πραγματικά χρήματα, οι αξίες τους αλλάζουν συνεχώς με τη συναλλαγματική ισοτιμία. Από τώρα, ένα νόμισμα TikTok κοστίζει 1,3 σεντς. Η εφαρμογή προσφέρει επτά πακέτα νομισμάτων. Μπορείτε να αγοράσετε το πολύ 16.500 νομίσματα κάθε φορά για 300 $. Η εφαρμογή παρέχει επίσης μπόνους για αγορές κερμάτων για πρώτη φορά.

Πόσο είναι τα 1000 νομίσματα TikTok;

Ας μάθουμε πόσο είναι τα 1000 νομίσματα TikTok καθώς γνωρίζουμε ήδη το κόστος 1 νομίσματος. Με βάση τον υπολογισμό όπου 1 κέρμα ισούται με 1,3 σεντ, 1000 νομίσματα ισούνται με 1300 σεντ. Επομένως, η αξία των 1000 κερμάτων TikTok αποδεικνύεται ότι είναι 12,9 $.

Πόσο είναι τα 20000 νομίσματα στο TikTok;

Εφόσον γνωρίζουμε ήδη πόσα είναι τα 1000 νομίσματα TikTok, μπορούμε εύκολα να μάθουμε πόσα είναι τα 20000 νομίσματα στο TikTok. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να βρούμε την αξία 20 φορές μεγαλύτερη από την αξία 1000 κερμάτων TikTok. Με βάση τους υπολογισμούς η τελική αξία αποδεικνύεται ότι είναι 268,98 $.

Πόσο είναι 1 εκατομμύριο νομίσματα στο TikTok;

Ο υπολογισμός του πόσο είναι 1 εκατομμύριο νομίσματα στο TikTok δεν είναι καθόλου υπόθεση, καθώς γνωρίζουμε ήδη πόσο είναι 20000 νομίσματα στο TikTok. Όταν τα νομίσματα 20000 TikTok κοστίζουν 260 $, ο υπολογισμός για 1 εκατομμύριο νομίσματα TikTok φτάνει τα 13.000 $, περίπου.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ νομισμάτων, δώρων και διαμαντιών;

Η κύρια διαφορά μεταξύ νομισμάτων, δώρων και διαμαντιών TikTok είναι ότι μόνο διαμάντια μπορούν να συρθούν. Κάθε διαμάντι κοστίζει 0,05 $. Επομένως, πρέπει να μετατρέψετε τα νομίσματά σας σε διαμάντια για να τα εξαργυρώσετε.

Πώς να μετατρέψετε τα νομίσματα TikTok σε πραγματικά χρήματα;

Τα νομίσματα TikTok μπορούν εύκολα να μετατραπούν σε πραγματικά χρήματα. Πρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal με τον λογαριασμό σας στο TikTok. Αφού συνδέσετε τον λογαριασμό, ελέγξτε τη σελίδα υπολοίπου κερμάτων για να μάθετε τον υπάρχοντα αριθμό νομισμάτων, μπορείτε να μετατρέψετε τα νομίσματα σε διαμάντια, τα οποία μπορείτε να εξαργυρώσετε στον λογαριασμό σας στο PayPal. Μπορείτε να εξαργυρώσετε τα νομίσματα ανά πάσα στιγμή ανάλογα με την επιλογή σας. Μπορείτε να αφήσετε τα νομίσματα να συσσωρεύονται για μια περίοδο και στη συνέχεια να τα εξαργυρώσετε ή να μεταφέρετε το υπόλοιπο αμέσως στον λογαριασμό σας στο PayPal. Έτσι μπορείτε να κάνετε ανάληψη τουλάχιστον 100 $ και μέγιστο 1000 $ την ημέρα.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή TikTok στη συσκευή σας Android ή iOS κινητή συσκευή.

2. Πατήστε στο Προφίλ καρτέλα από την κάτω γραμμή.

3. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

4. Στη συνέχεια, πατήστε Ρυθμίσεις και απόρρητο.

5. Στη συνέχεια, πατήστε Υπόλοιπο > ΖΩΝΤΑΝΑ Δώρα > Ανάληψη.

6. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο PayPal με τα κατάλληλα διαπιστευτήρια και κάντε ανάληψη των χρημάτων.

Σημείωση: Μπορεί να υπάρξουν προβλήματα στην ανάληψη μετρητών σε δύο περιπτώσεις. Πρώτον, όταν τα στοιχεία του λογαριασμού σας TikTok δεν ταιριάζουν με τον λογαριασμό PayPal. Δεύτερον, είναι όταν έχετε παραβιάσει οποιαδήποτε από τις οδηγίες της κοινότητας που εκδόθηκαν από το TikTok. Βεβαιωθείτε ότι έχετε δώσει τα σωστά στοιχεία και τηρείτε τις οδηγίες που δίνονται από το TikTok. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πόσο είναι 1 εκατομμύριο νομίσματα στο TikTok.

Μπορούν να πουληθούν τα νομίσματα TikTok;

Όχι, ούτε τα νομίσματα TikTok μπορούν να πουληθούν ούτε επιστρέφονται.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των νομισμάτων TikTok και των διαμαντιών;

Τα νομίσματα TikTok δεν μπορούν να εξαργυρωθούν ενώ τα διαμάντια μπορούν να εξαργυρωθούν. Ένα διαμάντι ισοδυναμεί με δύο νομίσματα TikTok. Εκεί απαιτείται ένας δημιουργός να μετατρέψει τα νομίσματα σε διαμάντια για να τα κάνει πραγματικά χρήματα. Απαιτείται να έχετε ένα ελάχιστο ποσό διαμαντιών αξίας 100 $ για να τα εξαργυρώσετε.

Ποιος μπορεί να λάβει δώρα στο TikTok;

Πρέπει να ακολουθήσετε ορισμένα κριτήρια εάν θέλετε να αρχίσετε να λαμβάνετε δώρα στο TikTok. Αυτά τα κριτήρια παρατίθενται παρακάτω:

  • Πρέπει να γίνετε μέλος του Creator στη συνέχεια.
  • Το περιεχόμενό σας θα έπρεπε να έχει δημοσιευτεί τις τελευταίες 30 ημέρες.
  • Οι ακόλουθοί σας στο TikTok θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 1000 ακόλουθοι.
  • Ο λογαριασμός σας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον ενός μηνός.
  • Δεν θα έπρεπε να έχετε παραβιάσει καμία από τις οδηγίες της κοινότητας του TikTok.

***

Τα παραπάνω ήταν οι λεπτομέρειες σχετικά με την επαναφόρτιση κερμάτων TikTok και την αξία των κερμάτων TikTok. Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός σας βοήθησε να καταλάβετε πόσο είναι 1 εκατομμύριο νομίσματα στο TikTok. Μοιραστείτε τις ερωτήσεις ή τις προτάσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.