Πώς να δείτε τις εντυπώσεις σας στο X (Twitter)

Εάν δεν ελέγχετε ήδη τις μετρήσεις σας στο X (πρώην Twitter), τώρα είναι η ιδανική στιγμή για να ξεκινήσετε. Η πλατφόρμα προσφέρει έσοδα από κοινή χρήση διαφημίσεων σε επαληθευμένους X χρήστες με υψηλές εμφανίσεις αναρτήσεων. Ωστόσο, για τους καθημερινούς χρήστες, η κατανόηση των στοιχείων της απήχησής σας στο X εξακολουθεί να είναι πολύτιμο πλεονέκτημα. Σας βοηθά να καταλάβετε εάν οι άνθρωποι ενδιαφέρονται πραγματικά για αυτό που μοιράζεστε.

Δείτε πώς μπορείτε να ελέγξετε τις εντυπώσεις σας στο X.

Τι είναι οι εμφανίσεις ανάρτησης στο X;

Στην πιο βασική περίπτωση, οι εμφανίσεις ανάρτησης είναι ο αριθμός των φορών που η ανάρτησή σας εμφανίζεται σε άτομα σε όλη την πλατφόρμα. Μια εντύπωση εμφανίζεται κάθε φορά που κάποιος βλέπει την ανάρτησή σας. Έτσι, αν η ανάρτησή σας εμφανίζεται 10 φορές, αυτό είναι 10 εμφανίσεις. Δεν έχει σημασία αν οι ακόλουθοί σας ασχολούνται πραγματικά με την ανάρτησή σας ή όχι.

  Πώς να αφαιρέσετε τις τάσεις από το Twitter

Αν και οι εμφανίσεις δεν συνδέονται αποκλειστικά με τον αριθμό των ακολούθων που έχετε, ο αριθμός των ακολούθων σας μπορεί να καθορίσει πόσα άτομα βλέπουν πραγματικά την ανάρτησή σας. Υπάρχουν άλλοι παράγοντες, όπως η χρήση συγκεκριμένων hashtag, τα επίπεδα αφοσίωσης και η πιθανότητα να γίνει viral μια ανάρτηση στο X (Twitter).

Εάν είστε απλώς ένας καθημερινός χρήστης που του αρέσει να μοιράζεται τις σκέψεις σας, δεν χρειάζεται απαραίτητα να χάνετε τον ύπνο σας για το πόσες εντυπώσεις λαμβάνετε. Ενώ οι εμφανίσεις Χ μπορούν να δώσουν σε εσάς ή στην επωνυμία σας πολύτιμες πληροφορίες σχετικά με το εάν οι αναρτήσεις σας γίνονται ορατές από το κοινό σας, μπορεί επίσης να είναι μια μικρή ώθηση του εγωισμού και μια μέτρηση ματαιοδοξίας.

Και όσο κι αν δεν χρειάζεται να έχετε εμμονή με αυτό, το να παρακολουθείτε τις εντυπώσεις σας μπορεί σίγουρα να είναι μια έξυπνη κίνηση και ένας πολύ καλός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα στην πλατφόρμα X.

  Τερματίστε εξ αποστάσεως τις περιόδους σύνδεσης ιστού και εφαρμογών Gmail, Facebook, LinkedIn και Twitter

Πώς να δείτε τις εντυπώσεις σας στο X

Για να βρείτε δεδομένα εμφανίσεων στον λογαριασμό σας X και μεμονωμένες αναρτήσεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ενσωματωμένες λειτουργίες που είναι διαθέσιμες στην εφαρμογή ιστού X για υπολογιστές και στην εφαρμογή για κινητά.

Αυτό μπορεί να γίνει για οποιονδήποτε λογαριασμό χρήστη στο X. Ωστόσο, εάν είστε επιχείρηση, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν επαγγελματικό λογαριασμό X (Twitter) για πρόσβαση σε περισσότερες δυνατότητες στην πλατφόρμα.

Πώς να ελέγξετε τις εμφανίσεις μεμονωμένης ανάρτησης στο X

Για να προβάλετε X εμφανίσεις σε μεμονωμένες αναρτήσεις, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας X εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.
  • Πατήστε στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία.
  • Κάντε κλικ στο Προφίλ.
  • Επιλέξτε την ανάρτηση.
  • Πατήστε Προβολή δραστηριότητας Tweet.
  • Μπορείτε επίσης να δείτε απευθείας τις εντυπώσεις σας κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του γραφήματος κάτω από κάθε ανάρτηση. Θα δείτε τα δεδομένα των εμφανίσεων καθώς και άλλες πληροφορίες.

      Πώς να ηχογραφήσετε και να στείλετε ένα φωνητικό tweet στην εφαρμογή Twitter

    Έλεγχος εμφανίσεων λογαριασμού στο X

    Για να ελέγξετε τις αθροιστικές εμφανίσεις στον λογαριασμό σας X για τους τελευταίους μήνες, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας X εάν δεν το έχετε κάνει ήδη.
  • Μεταβείτε στο πρόγραμμα περιήγησής σας και επισκεφθείτε analytics.twitter.com.
  • Κάντε κλικ στο Ενεργοποίηση αναλυτικών στοιχείων.
  • Θα βρείτε πληροφορίες για τις X εμφανίσεις σας για τις τελευταίες 28 ημέρες και μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε διαφορετικά χρονικά εύρη.

    Οι εμφανίσεις X δεν είναι μοναδικές προβολές, πράγμα που σημαίνει ότι εάν ένας χρήστης δει μια ανάρτηση πολλές φορές, θα μετρήσει ως πολλαπλές εμφανίσεις.

    Ενισχύστε τις εντυπώσεις σας στο X

    Όσον αφορά το X, το να γνωρίζετε πώς να βλέπετε και να χρησιμοποιείτε τις εντυπώσεις σας μπορεί να αλλάξει το παιχνίδι για την επίτευξη των στόχων σας για να βρίσκεστε στην πλατφόρμα. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να διατηρήσετε τις αναρτήσεις σας σχετικές και γεμάτες αφοσίωση.

    Ωστόσο, το X είναι μόνο η αρχή, υπάρχουν πολλές άλλες πληροφορίες σε διάφορες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης που μπορούν να σας βοηθήσουν να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον χρόνο σας στο διαδίκτυο.