Πώς να ηχογραφήσετε και να στείλετε ένα φωνητικό tweet στην εφαρμογή Twitter

Το Twitter είναι ένα κοινωνικό δίκτυο που εστιάζει στο κείμενο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε την εταιρεία τεχνολογίας να συμπεριλάβει φωτογραφίες και βίντεο. Τώρα, ο ιστότοπος κοινωνικών μέσων έχει προσθέσει ένα λειτουργία φωνητικού tweet που σας επιτρέπει να στέλνετε εξατομικευμένα ηχητικά μηνύματα στους ακόλουθούς σας.

Τη στιγμή της γραφής, το Twitter εξακολουθούσε να ανοίγει σιγά σιγά τη δυνατότητα φωνητικών tweet σε αυτό iPhone και iPad εφαρμογές. Δεν υπάρχει καμία πληροφορία για το πότε θα φτάσει Android.

Ξεκινήστε ανοίγοντας την εφαρμογή Twitter στο smartphone σας και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί αιωρούμενης δράσης Compose Tweet που βρίσκεται στην κάτω δεξιά γωνία της διεπαφής.

  Πώς να επισυνάψετε ιδιωτικές σημειώσεις σε προφίλ Twitter [Chrome]

Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε ένα tweet. Αυτό δεν είναι απαίτηση, μπορείτε να στείλετε ένα φωνητικό tweet χωρίς να προσθέσετε γραπτό μήνυμα. Από εκεί, επιλέξτε το κουμπί Soundwave που βρίσκεται στη γραμμή εργαλείων πάνω από το πληκτρολόγιό σας.

Όταν είστε έτοιμοι να ηχογραφήσετε ένα φωνητικό μήνυμα, πατήστε το κόκκινο κουμπί Μικρόφωνο.

Στην οθόνη θα εμφανιστεί μια γραμμή ήχου, η οποία υποδεικνύει ότι η εγγραφή έχει ξεκινήσει. Επιλέξτε το κουμπί Παύση όποτε θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα και μετά πατήστε ξανά το κουμπί Εγγραφή για να συνεχίσετε την εγγραφή.

Από τις δοκιμές μας, δεν φαίνεται ότι το Twitter έχει θέσει χρονικό όριο στις ηχογραφήσεις. Μπορείτε να ηχογραφήσετε όσο θέλετε, αλλά το Twitter θα σπάσει τον ήχο σε κλιπ διάρκειας δύο λεπτών.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη και το εμφανιζόμενο όνομα στο Twitter από οποιαδήποτε συσκευή

Όταν είστε ευχαριστημένοι με την εγγραφή σας, πατήστε το κουμπί “Τέλος”.

Ρίξτε μια τελευταία ματιά στο tweet σας. Όταν είστε έτοιμοι να μοιραστείτε το μήνυμά σας και ή την ηχογράφηση φωνής με τους ακόλουθούς σας, επιλέξτε το κουμπί «Tweet».

Πατήστε το

Εσείς και το υπόλοιπο Twitter μπορείτε πλέον να αναπαράγετε την ηχογράφηση της φωνής σας πατώντας το κουμπί Αναπαραγωγή.

Η εγγραφή ήχου θα αναπαραχθεί σε ένα mini-player στο κάτω μέρος της οθόνης σας. Μπορείτε να κάνετε παύση, αναπαραγωγή και έξοδο από το φωνητικό tweet από τη γραμμή αναπαραγωγής. Επιπλέον, το πρόγραμμα αναπαραγωγής θα σας ακολουθεί μέσω του Twitter, ώστε να μπορείτε να αφήσετε το αρχικό tweet και να ολοκληρώσετε την ακρόαση της ηχογράφησης ενώ κάνετε κύλιση στη ροή σας.

  Τερματίστε εξ αποστάσεως τις περιόδους σύνδεσης ιστού και εφαρμογών Gmail, Facebook, LinkedIn και Twitter

Τώρα που έχετε κατακτήσει τα φωνητικά tweets, δοκιμάστε να προσθέσετε ένα σε ένα νήμα Twitter.