Πώς να δείτε την κατάσταση “Τελευταία επίσκεψη” στο Instagram

Τόσο το Whatsapp όσο και το Facebook Messenger σάς ενημερώνουν πότε μια επαφή ήταν τελευταία φορά online. Για ορισμένους, αυτή η δυνατότητα είναι λίγο κατάρα όταν προσπαθούν να αποφύγουν την αλληλεπίδραση με κάποιον στο διαδίκτυο. Για άλλους, είναι χρήσιμο γιατί μπορεί να σας πει εάν κάποιος είναι διαθέσιμος να μιλήσει ή όχι. Το Instagram δεν είναι σχεδόν μια εφαρμογή συνομιλίας και όλες οι δυνατότητες που πρόσθεσε πέρυσι ήταν προσανατολισμένες σε φωτογραφίες και βίντεο. Εξακολουθεί να έχει μια δυνατότητα συνομιλίας, π.χ. τη λειτουργία Άμεσων μηνυμάτων όπου πηγαίνουν οι απαντήσεις στην ιστορία σας. Το Instagram σάς επιτρέπει πλέον να βλέπετε την κατάσταση “Τελευταία επίσκεψη” στο Instagram για Direct Messages. Δείτε πώς μπορείτε να το δείτε και να το απενεργοποιήσετε.

  Πώς να αποκλείσετε τους χρήστες του Facebook από το να σας στέλνουν μηνύματα στο Instagram

Προβολή “Τελευταία επίσκεψη”

Η κατάσταση “Τελευταία επίσκεψη” δεν εμφανίζεται για άτομα που ακολουθείτε, άτομα που σας ακολουθούν ή άτομα που ακολουθείτε και σας ακολουθούν. Η δυνατότητα εξαρτάται αποκλειστικά από το ποιον στέλνετε DM. Και πάλι, ένα απλό αίτημα DM δεν αρκεί για να αποκαλύψει την κατάσταση “Τελευταία επίσκεψη” κάποιου στο Instagram. Η κατάσταση “Τελευταία εμφάνιση” είναι ορατή μόνο για τα προφίλ με τα οποία έχετε ανταλλάξει μηνύματα.

Για να προβάλετε την κατάσταση “Τελευταία επίσκεψη”, ανοίξτε το Instagram και πατήστε το εικονίδιο χάρτινου επιπέδου επάνω δεξιά για να μεταβείτε στα εισερχόμενά σας. Στη λίστα των νημάτων συνομιλίας, μπορείτε να δείτε πότε κάποιος ήταν τελευταία φορά συνδεδεμένος.

  Πώς να προσθέσετε το Instagram σας στο Tik Tok

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι η κατάσταση δεν φαίνεται να ενημερώνεται σε πραγματικό χρόνο. Χρειάζεται αρκετός χρόνος για κάποιον που είναι συνδεδεμένος να εμφανιστεί πραγματικά στο διαδίκτυο με την κατάσταση «Τώρα». Εάν ανοίξετε κατά λάθος το Instagram, η κατάστασή σας στο διαδίκτυο δεν διακυβεύεται αμέσως. Επιπλέον, η μεταφόρτωση μιας φωτογραφίας στο Instagram δεν αλλάζει την κατάστασή σας στο διαδίκτυο. Φαίνεται να ενημερώνεται μόνο όταν ένα άτομο ανοίγει το DM του.

Απενεργοποίηση “Τελευταία επίσκεψη”

Ανεξάρτητα από το πόσο συγκεκριμένο είναι το Instagram για την εμφάνιση της κατάστασής σας στο διαδίκτυο, δεν χρειάζεται να σας αρέσει. Εάν προτιμάτε να αποκρύψετε την κατάστασή σας «Τελευταία επίσκεψη», μπορείτε. Ανοίξτε το Instagram και πατήστε την καρτέλα του προφίλ σας. Πατήστε το κουμπί του οδοντωτού τροχού για να μεταβείτε στην οθόνη Επιλογές. Στην οθόνη Επιλογές, κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα Ρυθμίσεις και απενεργοποιήστε τον διακόπτη «Εμφάνιση κατάστασης δραστηριότητας». Η αλλαγή τίθεται σε ισχύ αμέσως.

  Πώς να μοιραστείτε πολλές φωτογραφίες σε μία ανάρτηση στο Instagram

Το Instagram έχει προσθέσει αυτή τη λειτουργία «Τελευταία εμφάνιση» με αρκετούς περιορισμούς. Θα πρέπει να επισημάνουμε ότι εκτός από την κατάσταση “Τελευταία επίσκεψη”, υπάρχουν και άλλοι τρόποι με τους οποίους τα άτομα που σας ακολουθούν μπορούν να έχουν μια αόριστη ιδέα για το πότε ήσασταν τελευταία φορά στο διαδίκτυο. Μπορούν να ελέγξουν πότε δημοσίευσες τελευταία φορά στο Instagram ή μπορούν να μεταβούν στην καρτέλα Ακολουθούν στην καρτέλα ειδοποιήσεις για να δουν την πρόσφατη δραστηριότητα του λογαριασμού σου.