Πώς να μοιραστείτε πολλές φωτογραφίες σε μία ανάρτηση στο Instagram

Το Instagram μόλις πρόσθεσε μια νέα λειτουργία και αυτή δεν έχει αφαιρεθεί από το Snapchat. Όταν δημοσιεύετε στο Instagram, μπορείτε να μοιράζεστε πολλές φωτογραφίες σε μία ανάρτηση. Το όριο είναι δέκα φωτογραφίες ανά ανάρτηση. Η δυνατότητα διατίθεται στους χρήστες αργά. Ακόμα κι αν η λειτουργία δεν έχει κυκλοφορήσει για εσάς, θα εξακολουθείτε να μπορείτε να βλέπετε αυτές τις πολλές αναρτήσεις φωτογραφιών στη ροή σας. Το Instagram σάς επιτρέπει να εφαρμόζετε φίλτρα και να επεξεργάζεστε φωτογραφίες στην ανάρτησή σας με τον ίδιο τρόπο που έκανε πάντα. Δείτε πώς μπορείτε να μοιραστείτε πολλές φωτογραφίες σε μία ανάρτηση στο Instagram.

  Πώς να διαγράψετε και να αποστείλετε ένα μήνυμα Instagram πριν το δει ο παραλήπτης

Πως δουλεύει

Ανοίξτε το Instagram και πατήστε το κουμπί της κάμερας για να συνθέσετε μια νέα ανάρτηση. Θα δείτε μια επιλογή “Επιλογή πολλαπλών” δίπλα στο κουμπί της εφαρμογής Layout ή σε πολλά στοιβαγμένα τετράγωνα. Πατήστε το και θα μπορείτε να επιλέξετε πολλές εικόνες από το ρολό της κάμερας. Το όριο είναι δέκα εικόνες.

Αφού επιλέξετε τις φωτογραφίες που θέλετε να συμπεριλάβετε στην ανάρτησή σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα φίλτρο για εφαρμογή. Το φίλτρο που επιλέγετε για μία φωτογραφία εφαρμόζεται σε όλες τις φωτογραφίες της ανάρτησης. Εάν θέλετε να εφαρμόσετε διαφορετικό φίλτρο σε κάθε φωτογραφία στην ανάρτησή σας, πατήστε το στην οθόνη επιλογής φίλτρου.

  Πώς να προβάλετε πρωτότυπες φωτογραφίες πλήρους μεγέθους και φωτογραφίες προφίλ στο Instagram

Όταν εφαρμόζετε φίλτρα σε φωτογραφίες ξεχωριστά, θα είναι διαθέσιμες και οι άλλες επιλογές επεξεργασίας, όπως η φωτεινότητα και η αντίθεση.

Όταν μοιράζεστε πολλές φωτογραφίες σε μία ανάρτηση στο Instagram, εμφανίζεται σε μορφή παρουσίασης στη ροή. Για να επισημάνετε τις πολλές φωτογραφίες, θα υπάρχει ένα στοιβαγμένο τετράγωνο κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία και κουκκίδες κάτω από αυτό για να βοηθήσετε τους χρήστες να πλοηγηθούν. Οι ακόλουθοί σας θα περάσουν τις φωτογραφίες για να τις δουν όλες.

Δεν μπορείτε να τραβήξετε πολλές ζωντανές φωτογραφίες και να τις συμπεριλάβετε όλες σε μία ανάρτηση. Θα πρέπει πρώτα να τα πάρετε ξεχωριστά και μετά να τα επιλέξετε από το ρολό της φωτογραφικής σας μηχανής σε μια ανάρτηση πολλαπλών φωτογραφιών.

  Πώς να καρφιτσώσετε σχόλια στο Instagram σε iPhone και Android

Πώς να λάβετε πολλές φωτογραφίες

Περίμενε. Αυτό είναι πραγματικά το μόνο που χρειάζεται να κάνετε. Δεν θα χρειαστεί να ενημερώσετε την εφαρμογή Instagram για να δείτε αυτήν τη δυνατότητα. Κυκλοφορεί αρκετά γρήγορα, επομένως δεν θα χρειαστούν περισσότερες από μερικές ημέρες για να είναι διαθέσιμο σε όλους. Αν θέλετε να το δείτε σε δράση, ρίξτε μια ματιά Λογαριασμός Chrisallbeck στο Instagram.