Πώς να βρείτε retweet προσφοράς ενός tweet

Οι χρήστες του Twitter βρίσκουν πολλούς δημιουργικούς τρόπους για να επεκτείνουν τις συνομιλίες. Μια δημοφιλής μέθοδος που χρησιμοποιούν οι άνθρωποι είναι να στείλουν ένα Tweet και να ζητήσουν από άλλα άτομα να το αναφέρουν με μια απάντηση στην ερώτηση στο ίδιο το Tweet. Είναι ένας συναρπαστικός τρόπος για να προσθέσετε περισσότερα άτομα σε μια συνομιλία, να αποθηκεύσετε χαρακτήρες που δαπανήθηκαν για την αναφορά της αρχικής ερώτησης και να βεβαιωθείτε ότι τίποτα δεν έχει αφαιρεθεί από το πλαίσιο του αρχικού tweet. Αυτό δεν φαίνεται σαν την επιδιωκόμενη χρήση που είχε στο μυαλό του το Twitter για τη δυνατότητα, γι’ αυτό δεν είναι εύκολο να βρείτε retweet από ένα tweet εκτός και αν είναι δικό σας. Λέμε ότι δεν είναι εύκολο απλώς και μόνο επειδή ο τρόπος αναζήτησης και εύρεσης retweet αποσπάσεων ενός tweet δεν είναι τόσο γνωστός. Στην πραγματικότητα, είναι μια απλή αναζήτηση.

  Πώς να προσθέσετε ένα υδατογράφημα στα Έγγραφα Google

Μπορείτε να βρείτε retweet προσφοράς ενός tweet χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο προς το αρχικό tweet και την αναζήτηση Twitter ή Google. Η αναζήτηση στο Twitter είναι σίγουρα πολύ καλύτερη και μπορείτε να αναζητήσετε retweets προσφοράς τόσο στην έκδοση web, όσο και στις εφαρμογές Twitter για iOS και Android. Υπάρχει ένα επιπλέον βήμα που πρέπει να κάνετε στις εφαρμογές, αλλά δεν είναι τίποτα πολύ περίπλοκο.

Εύρεση Retweets προσφοράς

Για να εξηγήσουμε πώς μπορείτε να βρείτε το retweet της προσφοράς ενός tweet, θα πάμε με ένα σχετικά με ένα κάθισμα τουαλέτας IKEA που έχει γίνει viral. Δεν ζητά από τους χρήστες να το αναφέρουν, αλλά αναφέρεται σαν τρελός.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τη δόνηση σε ένα iPhone

Έτσι, η μαμά αγόρασε ένα κάθισμα τουαλέτας £ 40 από το ikea, επιστρέφει στο σπίτι και αρχίζει να φρικάρει επειδή είναι έντονο μπλε και της έβγαλε την απόδειξη.. μετά από περίπου 30 λεπτά από την αποδοχή της, τελικά σκέφτηκε να έχει μια μπλε τουαλέτα. μέχρι να έρθω να διαβάσω την ετικέτα; pic.twitter.com/50OXqJo4wN

— Κεχριμπάρι (@amber_stent) 1 Απριλίου 2018

Βρείτε τη διεύθυνση URL για το tweet για το οποίο θέλετε να βρείτε retweets προσφορών. Στην επιφάνεια εργασίας σας, χρειάζεται μόνο να ανοίξετε το εν λόγω tweet και να αντιγράψετε τη διεύθυνση URL στη γραμμή διευθύνσεων.

Απλώς επικολλήστε τη διεύθυνση URL στο tweet μέσα στη γραμμή αναζήτησης του Twitter και θα δείτε ένα χρονοδιάγραμμα αυτόματης ενημέρωσης για κάθε μεμονωμένο retweet που αναφέρεται.

Στις εφαρμογές Twitter, η διαδικασία είναι λίγο πολύ η ίδια. Το μόνο δύσκολο κομμάτι είναι να λάβετε τη διεύθυνση URL του αρχικού tweet, να αφαιρέσετε οποιοδήποτε πρόσθετο κείμενο συμβολοσειράς που προστέθηκε σε αυτό και στη συνέχεια να το επικολλήσετε στην αναζήτηση. Μπορείτε να λάβετε έναν άμεσο σύνδεσμο για το tweet από το μενού κοινής χρήσης. Είναι το κουμπί με το εικονίδιο βέλους. Πατήστε το και αναζητήστε πρόσθετες επιλογές κοινής χρήσης. Θα ανοίξει το φύλλο κοινής χρήσης για το αντίστοιχο λειτουργικό σύστημα. Το κοινόχρηστο φύλλο θα έχει την επιλογή απλώς να αντιγράψει τον σύνδεσμο.

  Πώς να προσαρμόσετε την επιφάνεια εργασίας Pantheon

Στη συνέχεια, μεταβείτε στην καρτέλα Αναζήτηση και επικολλήστε τον σύνδεσμο στη γραμμή αναζήτησης. Πριν πατήσετε Μετάβαση, βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχει ερωτηματικό στο τέλος της διεύθυνσης URL ακολουθούμενο από αριθμούς. Εάν υπάρχει, διαγράψτε το μαζί με το ερωτηματικό και, στη συνέχεια, πατήστε μετάβαση.