Πώς να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις My Galaxy Widget σε τηλέφωνο Samsung

Η Samsung δεν κοροϊδεύει τα bloatware. Η μέση συσκευή Samsung χαμηλής έως μεσαίας κατηγορίας συνοδεύεται από μια εφαρμογή Samsung για να ταιριάζει σχεδόν με κάθε εφαρμογή Google με την οποία διατίθεται το Android. Είναι εντάξει αν θέλετε να τα χρησιμοποιήσετε, αλλά ο κατασκευαστής υποθέτει ότι το κάνετε και θέλει να τα προωθήσει στους χρήστες. Μια τέτοια εφαρμογή δημιουργεί συνεχείς ειδοποιήσεις που σας ζητούν να ενεργοποιήσετε το γραφικό στοιχείο για αυτήν. Το γραφικό στοιχείο My Galaxy εμφανίζει όλα τα είδη πληροφοριών, πληροφορίες που συνήθως δεν θα θέλατε να συγκεντρώσει η Samsung για εσάς.

Η απενεργοποίηση των ειδοποιήσεων My Galaxy Widget σε ένα τηλέφωνο Samsung δεν είναι η απλή διαδικασία που θα έπρεπε να είναι. Η εφαρμογή που δημιουργεί αυτήν την ειδοποίηση ονομάζεται My Galaxy και μπορείτε να τη βρείτε στο συρτάρι της εφαρμογής σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για αυτήν την εφαρμογή στην περιοχή Ρυθμίσεις>Εφαρμογές (ρυθμίζοντας την τοποθεσία μου να διαφέρει με βάση τη συσκευή και την έκδοση Android), αλλά αυτό δεν θα απενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις My Galaxy Widget. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να διαγράψετε την εφαρμογή.

  Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix με τους φίλους σας στο Διαδίκτυο

Απενεργοποιήστε το My Galaxy Widget

Μεταβείτε στο συρτάρι της εφαρμογής σας και αναζητήστε μια εφαρμογή που ονομάζεται My Galaxy. Πατήστε παρατεταμένα και όταν εμφανιστεί η επιλογή, διαγράψτε την εφαρμογή. Εάν δεν βλέπετε μια επιλογή διαγραφής όταν πατάτε παρατεταμένα την εφαρμογή, ίσως χρειαστεί να τη διαγράψετε από την εφαρμογή Ρυθμίσεις.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην ομάδα ρυθμίσεων Εφαρμογές. Εδώ αναζητήστε μια λίστα με όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Πατήστε την εφαρμογή My Galaxy και θα δείτε μια επιλογή για να την απεγκαταστήσετε.

Αυτή η εφαρμογή, αν και bloatware από τη Samsung, μπορεί να διαγραφεί σε αντίθεση με άλλες εφαρμογές όπως το S Secure ή το Samsung Pay mini που απαιτούν μια συσκευή με ρίζες για να αφαιρεθούν. Εάν χάσετε ποτέ αυτήν την εφαρμογή, μπορείτε πάντα να την κατεβάσετε ξανά από το Google Play Store.

  Πώς να προσαρμόσετε την οθόνη Apple CarPlay

Η κατάργηση της εφαρμογής My Galaxy δεν θα έχει παρενέργειες. Το τηλέφωνό σας θα λειτουργεί κανονικά. Αυτή η εφαρμογή είναι άχρηστη και υπάρχει λόγος που κανείς δεν εγκαθιστά τις εφαρμογές της Samsung εκτός των τηλεφώνων που κατασκευάζει ο ίδιος. Θυμηθείτε ότι χρησιμοποιείτε ένα τηλέφωνο Android πρώτα και κύρια και δεν υπάρχει καμία σημαντική λειτουργία που να μπορεί να παρακάμψει η Samsung με τις δικές της, τρομερές εφαρμογές που χρειάζονται μπαταρία. Μπορεί να λείπουν από το τηλέφωνό σας μερικές στοκ εφαρμογές που οι χρήστες Android που χρησιμοποιούν τηλέφωνο Pixel μπορεί να έχουν από προεπιλογή, αλλά μπορείτε να τις κατεβάσετε από το Google Play Store.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το λεξικό στον Microsoft Edge

Το χειρότερο έρχεται στο χειρότερο, αν διαπιστώσετε ότι το bloatware της Samsung είναι λίγο υπερβολικό ή ότι η αφαίρεσή του οδηγεί σε απώλεια λειτουργιών, αλλά εξακολουθείτε να μην θέλετε να χρησιμοποιήσετε τις εφαρμογές, σκεφτείτε να κάνετε root τη συσκευή σας.