Πώς να βρείτε το τέλειο Fitness Tracker που ταιριάζει στις ανάγκες σας

Οι ανιχνευτές δραστηριότητας είναι εύκολα τα πιο δημοφιλή wearables στην αγορά σήμερα. Εάν ψωνίζετε για ένα, πιθανότατα έχετε κατακλυστεί με τις διαθέσιμες επιλογές. Δεν είναι απλώς μια επιλογή μεταξύ της εταιρείας που θα αγοράσει, π.χ. Apple ή Fitbit. Υπάρχουν πολλά μοντέλα κάτω από μια συγκεκριμένη σειρά ανιχνευτών δραστηριότητας με το δικό τους σύνολο χαρακτηριστικών που περιπλέκουν περαιτέρω τη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Γνωρίστε τη βάση δεδομένων Fitness Tracker. είναι μια δωρεάν ηλεκτρονική βάση δεδομένων με ιχνηλάτες φυσικής κατάστασης που σας επιτρέπει να περιορίσετε μια συσκευή ανάλογα με τις δυνατότητές της. Για παράδειγμα, εάν χρειάζεστε μια συσκευή κάτω των 100 $ για να προπονηθείτε για έναν μαραθώνιο, η βάση δεδομένων Fitness Tracker θα σας βοηθήσει να βρείτε το τέλειο πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης για αυτό.

  Πώς να αναγνωρίσετε οποιοδήποτε φυτό μόνο με μια φωτογραφία του

Βρείτε τον τέλειο ιχνηλάτη

Fitness Tracker Βάση δεδομένων έχει πολλά φίλτρα που σας βοηθούν να βρείτε τον τέλειο ιχνηλάτη φυσικής κατάστασης. Το φίλτρο περιλαμβάνει ένα για τιμή και επωνυμία, οπότε αν έχετε ήδη αποφασίσει να αγοράσετε έναν ιχνηλάτη Garmin ή Fitbit, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα φίλτρα για να περιορίσετε την επιλογή σας στον προτιμώμενο κατασκευαστή.

Άλλα φίλτρα περιλαμβάνουν χαρακτηριστικά της συσκευής, π.χ. είναι αδιάβροχο, έχει είσοδο αφής και μπορείτε να ελέγχετε τη μουσική σας με αυτό. Οι ειδικές λειτουργίες δραστηριότητας σάς επιτρέπουν να βρείτε τον καλύτερο ιχνηλάτη φυσικής κατάστασης για κολύμπι, ποδηλασία, τρέξιμο κ.λπ.

Εάν δεν έχετε στο μυαλό σας μια συγκεκριμένη δραστηριότητα, μπορείτε να φιλτράρετε τους ιχνηλάτες με βάση τους αισθητήρες που διαθέτουν, π.χ. γυροσκόπιο, υψόμετρο, παλετόμετρο και θερμόμετρο ή μπορείτε να το περιορίσετε ανάλογα με τον τύπο δραστηριότητας που μπορεί να μετρήσει και να σας δείξει δηλαδή μετρητής βημάτων, θερμιδομετρητής, πατώματα σκαρφαλωμένα κ.λπ.

  Πώς να υπογράψετε αρχεία PDF σε iPhone, iPad και Mac

Καθώς επιλέγετε τις προτιμήσεις σας για το πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης, το πλαίσιο στο σωστό μέρος ενημερώνεται με ιχνηλάτες που ταιριάζουν με αυτές. Εάν κάνετε κλικ σε μια συσκευή, θα εμφανιστούν πλήρεις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του πότε κυκλοφόρησε η συσκευή, κάθε αισθητήρας που διαθέτει και μια πλήρη λίστα δεδομένων που μπορεί να παρακολουθεί, συμπεριλαμβανομένων των τύπων αθλητικών δραστηριοτήτων για τις οποίες είναι κατάλληλη, και θα σας συνδέσει με το πού μπορείτε να το αγοράσετε. Ενδέχεται να μην είστε πάντα συνδεδεμένοι με τον ιστότοπο του κατασκευαστή σε ορισμένες περιπτώσεις, επομένως να είστε προσεκτικοί από πού αγοράζετε τη συσκευή σας.

Συγκρίνετε Trackers

Η βάση δεδομένων Fitness Tracker σάς επιτρέπει επίσης να συγκρίνετε δύο ή περισσότερες συσκευές. Η σύγκριση σάς επιτρέπει να δείτε ποιες λειτουργίες έχουν δίπλα-δίπλα οι επιλεγμένες συσκευές. Στη συνέχεια, είστε ελεύθεροι να επιλέξετε ποιο από αυτά θέλετε να αγοράσετε. Επιλέξτε τις συσκευές που θέλετε να συγκρίνετε και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί «Σύγκριση» επάνω δεξιά.

  Πού είναι το Touch ID στο iPhone X;

Επίσης, αν ψάχνετε απλώς για παρακολούθηση βασικής δραστηριότητας, π.χ. μετρητή βημάτων και ανεβασμένους ορόφους, ελέγξτε αν το τηλέφωνό σας διαθέτει ή όχι. Μπορεί να σας εξοικονομήσει τα έξοδα αγοράς ενός ιχνηλάτη γυμναστικής. Τα τηλέφωνα υψηλότερης τεχνολογίας είναι περίπου τόσο ακριβή όσο ένας ιχνηλάτης φυσικής κατάστασης, οπότε αν έχετε ένα και το πάρετε μαζί σας για τρέξιμο, τα δεδομένα του θα είναι εξίσου ακριβή με οποιοδήποτε πρόγραμμα παρακολούθησης φυσικής κατάστασης.