Πού είναι το Touch ID στο iPhone X;

Όλοι γνωρίζουν ότι το iPhone X δεν έχει πλέον κουμπί αρχικής οθόνης. Ήταν μια σημαντική αλλαγή στο σχεδιασμό του iPhone. Όταν το iPhone κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πριν από πολλά χρόνια, το ξεχωριστό χαρακτηριστικό σχεδιασμού του ήταν ότι είχε μόνο ένα κουμπί. Η Apple χρησιμοποίησε ότι το σχέδιο χρησιμοποιήθηκε για δέκα χρόνια και όσο περνούσε ο καιρός η λειτουργία του κουμπιού αρχικής οθόνης εξελίχθηκε. Από ένα απλό κουμπί έγινε αισθητήρας που μπορεί να διαβάζει τα δακτυλικά αποτυπώματα και να αναγνωρίζει χειρονομίες. Έχει διανύσει πολύ δρόμο και δεν έχει αντικατασταθεί με τίποτα στο iPhone X που είναι ένα τηλέφωνο με όλες τις οθόνες. Χωρίς κουμπί Home στο iPhone X, οι χρήστες έπρεπε να μάθουν να περιηγούνται ξανά στη συσκευή. Η ένδειξη αρχικής σελίδας ήταν χρήσιμη, αλλά ίσως αναρωτιέστε πού και πώς να χρησιμοποιήσετε το Touch ID στο iPhone X. Έχουμε μερικά κακά και μερικά καλά νέα για εσάς.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο φόντο ζουμ

Το Touch ID στο iPhone X δεν υπάρχει. Αν και το Touch ID, ως δυνατότητα, είναι μόλις λίγα χρόνια παλιά, έχει ήδη καταργηθεί στην τελευταία έκδοση του iPhone. Εξακολουθείτε να έχετε Touch ID στο iPhone 8/8 Plus αλλά όχι στο iPhone X. Αυτά είναι τα άσχημα νέα. Τα καλά νέα είναι ότι έχετε Face ID που είναι ταχύτερο από το Touch ID και απαιτεί λιγότερη αλληλεπίδραση με τη συσκευή σας για να το χρησιμοποιήσετε.

Χρησιμοποιήστε το iPhone X Χωρίς Face ID

Αν ψάχνετε για Touch ID στο iPhone X, το πιθανότερο είναι ότι δεν είστε ευχαριστημένοι με το Face ID ως δυνατότητα ξεκλειδώματος. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι θεωρείτε ότι η λειτουργία δεν είναι ακριβής και συχνά αποτυγχάνει να ξεκλειδώσει τη συσκευή σας. Η τεχνολογία Face ID είναι νέα, αλλά σε αντίθεση με το iOS 11, δεν είναι μισοτελειωμένη. Χρειάζεται λίγος χρόνος για να μάθετε το πρόσωπό σας και μπορείτε να κάνετε το Face ID πιο ακριβές εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασής σας κάθε φορά που δεν σας αναγνωρίζει. Το χαρακτηριστικό μαθαίνει ότι το πρόσωπο που δεν αναγνώρισε ως δικό σας είστε όντως εσείς. Εάν το κάνετε μερικές φορές, θα διαπιστώσετε ότι το Face ID λειτουργεί πιο αξιόπιστα για εσάς.

  Πώς να ρυθμίσετε ένα κοινόχρηστο στοιχείο NFS στο Webmin στον διακομιστή Ubuntu

Ένας άλλος λόγος που μπορεί να μην σας αρέσει το Face ID είναι ότι μια μόνο ματιά ξεκλειδώνει τη συσκευή σας. Δεν έχει σημασία αν το iPhone X σας κάθεται στο γραφείο σας ή είναι τοποθετημένο σε βάση. μια γρήγορη ματιά το ξεκλειδώνει και αποκαλύπτει τις ειδοποιήσεις σας. Εάν συμβαίνει αυτό, θα πρέπει να ενεργοποιήσετε το Attention Awareness από την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο Face ID & Passcode.

Το Apple Pay λειτουργεί με το Face ID τώρα, ώστε να μην χάνετε έναν γρήγορο τρόπο πληρωμής.

Εάν έχετε διαφορετικό πρόβλημα με το Face ID, μπορείτε πάντα να επαναλαμβάνετε τη χρήση ενός κωδικού πρόσβασης για να ξεκλειδώσετε το iPhone X. Εάν πιστεύετε ότι ένας κανονικός 4ψήφιος κωδικός πρόσβασης δεν είναι αρκετός, μπορείτε να ενεργοποιήσετε έναν μεγαλύτερο, αλφαριθμητικό κωδικό πρόσβασης και να τον χρησιμοποιήσετε. Θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος για να εισέλθετε, κάτι που έκανε το Touch ID τόσο φοβερό, αλλά αυτή είναι η μόνη σας λύση σε αυτό το σημείο.

  Πώς να αλλάξετε λογαριασμούς Gmail από τη γραμμή URL