Πώς να βρείτε τη λίστα αναπαραγωγής “Παρακολουθήστε αργότερα” στο YouTube

Η εύρεση της λίστας αναπαραγωγής Παρακολούθηση αργότερα στο YouTube είναι ευκολότερη από όσο νομίζετε. Αυτά είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε.

Η λίστα αναπαραγωγής Παρακολούθηση αργότερα σάς βοηθά να οργανώσετε μια λίστα με βίντεο YouTube που δεν έχετε χρόνο να παρακολουθήσετε τώρα, αλλά θα θέλατε να παρακολουθήσετε αργότερα. Μπορείτε να προσθέσετε βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε, ώστε να παραμένουν όλα σε ένα μέρος. Αυτά τα βίντεο θα παραμείνουν εκεί μέχρι να τα καταργήσετε με μη αυτόματο τρόπο. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χρειάζεται να θυμάστε μια λίστα με ονόματα καναλιών και να τα περιηγηθείτε για να βρείτε βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε.

  Διορθώστε το Σφάλμα 400 του YouTube στο Google Chrome

Εάν έχετε προσθέσει βίντεο στη λίστα αναπαραγωγής Παρακολούθηση αργότερα, αλλά δεν είστε σίγουροι πού να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτά, δείτε πώς μπορείτε να τα βρείτε.

Πώς να βρείτε τη λίστα αναπαραγωγής Παρακολούθηση αργότερα στο YouTube (κινητό)

Εάν χρησιμοποιείτε το YouTube στο smartphone σας, ενδέχεται να μην δείτε τη λίστα αναπαραγωγής Παρακολούθηση αργότερα. Για να το βρείτε, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

  • Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στο τηλέφωνό σας.
  • Μεταβείτε στο εικονίδιο της Βιβλιοθήκης στην κάτω δεξιά γωνία.
  • Στην περιοχή Λίστες αναπαραγωγής, πατήστε Παρακολούθηση αργότερα.
  •   Πώς να απεγκαταστήσετε το YouTube σε μια συσκευή Android

    Δεν έχει σημασία αν χρησιμοποιείτε συσκευή iPhone, iPad ή Android. οι παραπάνω οδηγίες θα πρέπει να λειτουργούν για εσάς ανεξάρτητα από το λειτουργικό σύστημα που χρησιμοποιείτε.

    Πώς να βρείτε τη λίστα αναπαραγωγής Παρακολούθηση αργότερα στο YouTube (Desktop)

    Αν προτιμάτε να παρακολουθείτε YouTube στον υπολογιστή σας, η εύρεση της λίστας αναπαραγωγής Παρακολούθηση αργότερα είναι εξίσου εύκολη. Αυτό είναι που πρέπει να κάνετε:

  • Παω σε YouTube στο προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησής σας.
  • Εάν χρειάζεται, συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.
  • Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές που στοιβάζονται η μία πάνω στην άλλη στην επάνω αριστερή γωνία.
  • Στην αριστερή πλαϊνή γραμμή, κάντε κλικ στην επιλογή Παρακολούθηση αργότερα για να δείτε τα βίντεο που έχετε προσθέσει.
  •   Πώς να κερδίσετε χρήματα με ροή (YouTube/Twitch/Facebook)

    Και αυτό είναι όλο. Θα βρείτε όλα τα βίντεο που αποθηκεύσατε αργότερα. Εφόσον δεν καταργήσετε τα βίντεο που παρακολουθήσατε από τη λίστα αναπαραγωγής Παρακολούθηση αργότερα, θα παραμείνουν εκεί ακόμα και αφού τα παρακολουθήσετε.

    Γρήγορη πρόσβαση στη λίστα αναπαραγωγής Παρακολούθηση αργότερα στο YouTube

    Η λίστα αναπαραγωγής Παρακολούθηση αργότερα στο YouTube σάς επιτρέπει να διατηρείτε όλο το περιεχόμενο που θέλετε να αποθηκεύσετε για άλλη μια φορά σε ένα μέρος. Και παρόλο που αυτή η λίστα αναπαραγωγής είναι εύκολο να βρεθεί, δεν γνωρίζουν όλοι πού να ψάξουν. Μέχρι τώρα δηλαδή. Εάν θέλετε να το κάνετε ένα βήμα παραπέρα και έχετε το YouTube Premium, μπορείτε επίσης να κατεβάσετε τα βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε αργότερα, όταν δεν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο.