Πώς να βρείτε και να χρησιμοποιήσετε πρότυπα τροχών στο Instagram για βίντεο καλύτερης ποιότητας

Βασικά Takeaways

  • Τα πρότυπα του Instagram Reels διευκολύνουν τη δημιουργία εντυπωσιακών βίντεο παρέχοντας προσχεδιασμένες διατάξεις για συνδυασμό με μουσική.
  • Αποκτήστε πρόσβαση στα πρότυπα πατώντας στο εικονίδιο Δημιουργία, επιλέγοντας Καρούλι και κάνοντας κύλιση για να βρείτε την επιλογή Πρότυπα.
  • Χρησιμοποιήστε πρότυπα για να εξοικονομήσετε χρόνο και να εστιάσετε στη δημιουργία περιεχομένου, καθώς το Instagram επιλέγει τη δημοφιλή μουσική και παρέχει επιλογές για να επεξεργαστείτε και να προσαρμόσετε το Reel σας.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ πώς οι δημιουργοί φτιάχνουν τα πιο εντυπωσιακά Reels του Instagram που συνδέονται τέλεια με τη μουσική; Ευτυχώς, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης το κάνει πλέον εύκολο με τη χρήση προτύπων Reels. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς να δημιουργείτε εντυπωσιακούς τροχούς Instagram με τη χρήση ενός προτύπου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τα πρότυπα Reels στο Instagram

Η λειτουργία προτύπων του Instagram Reels είναι απλή και απίστευτα απλή στη χρήση, είτε θέλετε να βρείτε ένα πρότυπο για ιδέες είτε πραγματικά να συνδυάσετε το ένα για να δημοσιεύσετε στο προφίλ σας.

  Πώς να αλλάξετε το εικονίδιο της εφαρμογής Instagram σε iPhone και Android

Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε πρότυπα…

1. Βρείτε το Πρότυπο σας

Υπάρχουν δύο τρόποι με τους οποίους μπορείτε να βρείτε πρότυπα Instagram Reels στην πλατφόρμα. Ο πρώτος και πιο συνηθισμένος τρόπος είναι να ανοίξετε την εφαρμογή Instagram και να πατήσετε το εικονίδιο Δημιουργία που βρίσκεται στο κέντρο της κάτω γραμμής εργαλείων. Από εκεί, επιλέξτε Reel και κάντε κύλιση κάτω από το New Reel μέχρι να βρείτε την επιλογή Templates—πατήστε πάνω της.

Αφιερώστε λίγο χρόνο στην περιήγηση σε όλες τις διαθέσιμες επιλογές. Η κορυφαία επιλογή προτύπων είναι συνήθως τα Επιλεγμένα πρότυπα—αυτά που γίνονται όλο και πιο δημοφιλή. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια μιας περιόδου διακοπών, μπορεί να βρείτε ένα συγκεκριμένο θέμα που να ευθυγραμμίζεται με τη γιορτή.

Μπορείτε επίσης να πραγματοποιήσετε αναζήτηση στα τρέχοντα μοντέρνα πρότυπα Reels. Εάν έχετε αποθηκεύσει κάποια πρότυπα, θα εμφανιστούν κοντά στο κάτω μέρος της οθόνης Αναζήτηση προτύπων.

Ο άλλος τρόπος για να βρείτε ένα πρότυπο είναι αν κάνετε κύλιση στους κυλίνδρους. Μπορεί να συναντήσετε ένα βίντεο με το κουμπί Χρήση προτύπου. Εάν θέλετε να αποθηκεύσετε το πρότυπο, πατήστε το εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στη δεξιά γραμμή εργαλείων και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αποθήκευση. Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε το πρότυπο αμέσως, μπορείτε να το πατήσετε και να προσθέσετε τα πολυμέσα σας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Shazam Song στο Instagram

2. Προσθήκη πολυμέσων

Όταν βρείτε ένα πρότυπο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε, απλώς πατήστε πάνω του. Θα εμφανιστεί η οθόνη Χρήση ως πρότυπο και θα μπορείτε να αρχίσετε να επισυνάπτετε τα βίντεο ή τα κλιπ φωτογραφιών σας στα διαθέσιμα μικρά κουτιά.

Μετά από αυτό, επεξεργαστείτε τα κλιπ σας για να χωρέσουν σωστά τον χρόνο που τους έχει διατεθεί. Για να το κάνετε αυτό, απλώς πατήστε σε ένα κλιπ και μετακινήστε το ορθογώνιο πάνω από το τμήμα του κλιπ που θέλετε στο νέο σας Καρούλι. Πατήστε στο επόμενο βέλος όταν τελειώσετε.

Στην επόμενη οθόνη, θα μπορείτε να επεξεργαστείτε το Καρούλι σας. Είτε σύρετε προς τα επάνω ή επιλέξτε Επεξεργασία βίντεο για να το κάνετε. Μπορείτε να προσαρμόσετε το χρόνο των κλιπ και της μουσικής σας, προσθέτοντας επίσης κείμενο, εφέ και φίλτρα—μπορείτε ακόμη και να προσθέσετε αυτοκόλλητα στον κύλινδρο του Instagram αν θέλετε. Επιπλέον, εάν δεν σας αρέσει η σειρά των κλιπ σας, μπορείτε να πατήσετε στο εικονίδιο Αναδιάταξη για να μετακινήσετε τα βίντεο ή τις φωτογραφίες σας.

  Πώς να βρείτε τυχαίες ζωές στο Instagram

Όταν τελειώσετε, πατήστε στο επόμενο βέλος και θα μεταφερθείτε στη σελίδα Προεπισκόπηση για να γράψετε τη λεζάντα σας και να εφαρμόσετε άλλα στοιχεία, όπως τη δημοσίευση του Reel σας στο Facebook ή την κοινή χρήση της ανάρτησής σας στο Instagram μόνο στην ομάδα Close Friends. Επιλέξτε Επόμενο και μετά Κοινή χρήση όταν είστε έτοιμοι να δημοσιεύσετε τον κύλινδρο. Έχετε επίσης την επιλογή να προγραμματίσετε το Instagram Reel σας.

Γιατί πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα πρότυπο καρούλι;

Μερικές φορές, η κατασκευή των Reels μπορεί να είναι χρονοβόρα λόγω της συναρμολόγησης των κλιπ μαζί με τον ρυθμό της μουσικής. Η χρήση ενός προτύπου διευκολύνει αυτή τη διαδικασία και σας επιτρέπει να εστιάσετε στα κλιπ που θα χρησιμοποιήσετε και όχι στο εάν όλα είναι ευθυγραμμισμένα σωστά.

Επιπλέον, το Instagram κάνει τη δουλειά για εσάς επιλέγοντας τη μουσική Reels που είναι αυτή τη στιγμή trend ή τι θα λειτουργούσε καλύτερα για το προφίλ σας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να περιηγηθείτε στις επιλογές και να επιλέξετε αυτή που σας αρέσει περισσότερο.

Χρησιμοποιήστε πρότυπα Reel Instagram για να εντυπωσιάσουν τους οπαδούς σας

Η χρήση προτύπων μπορεί να μετατρέψει οποιονδήποτε χρήστη του Instagram σε έμπειρο δημιουργό Reels. Δείτε μόνοι σας πόσο εύκολη είναι η λειτουργία βρίσκοντας έναν τροχό που αγαπάτε και προσθέτοντας το δικό σας περιεχόμενο σε αυτό.