Πώς να ρυθμίσετε και να διαχειριστείτε πολλά προφίλ βίντεο Amazon Prime

Εάν χρησιμοποιείτε την υπηρεσία ροής βίντεο Amazon Prime Video, γνωρίζατε ότι μπορείτε να προσθέσετε έως και έξι διαφορετικά προφίλ χρηστών, συμπεριλαμβανομένων των προφίλ για παιδιά; Είτε είστε νέος είτε τακτικός χρήστης του Amazon Prime Video, μπορεί να μην γνωρίζετε πώς να ρυθμίσετε πολλά προφίλ.

Ευτυχώς, η διαδικασία είναι παιχνιδάκι. Παρακάτω είναι τα απλά βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεκινήσετε τη ρύθμιση ξεχωριστών προφίλ βίντεο Amazon Prime αυτή τη στιγμή.

Πώς να ρυθμίσετε τα προφίλ βίντεο Amazon Prime

Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι λόγοι για τους οποίους πρέπει να εγγραφείτε στο Amazon Prime Video, ένας από αυτούς είναι ότι μπορείτε να δημιουργήσετε πολλά προφίλ. Είτε χρησιμοποιείτε το Prime Video στο smartphone ή στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού σας, η διαδικασία προσθήκης νέου προφίλ είναι αρκετά παρόμοια σε όλες τις πλατφόρμες.

Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ρυθμίσετε ένα νέο προφίλ Amazon Prime Video:

  • Ανοίξτε το Prime Video στο πρόγραμμα περιήγησής σας και κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας.
  • Στην περιοχή Προφίλ, επιλέξτε Προσθήκη νέου. Εάν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή smartphone, πατήστε την εικόνα του προφίλ σας, επιλέξτε Εναλλαγή προφίλ στο επάνω μέρος και πατήστε Νέο. Για όσους χρησιμοποιούν smart TV, πατήστε το κουμπί Prime Video στο τηλεχειριστήριό σας ή ανοίξτε την εφαρμογή. Δεν θα χρειαστεί να ακολουθήσετε όλα τα παραπάνω βήματα, καθώς θα μεταφερθείτε αμέσως στην οθόνη παρακολούθησης Who’s.
  • Από εδώ, η διαδικασία είναι η ίδια σε όλες τις πλατφόρμες—πληκτρολογήστε το όνομα του χρήστη προφίλ και επιλέξτε μια εικόνα προφίλ. Υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές εικόνας προφίλ, συμπεριλαμβανομένων εικόνων από τις πρωτότυπες σειρές και ταινίες του Amazon Prime Video, καθώς και από ζώα, διαθέσεις και αρχέτυπα.
  • Αφού κάνετε την επιλογή σας, απλώς πατήστε Αποθήκευση αλλαγών.
  • Εάν δημιουργείτε ένα ξεχωριστό προφίλ για ένα παιδί, κάντε εναλλαγή στο Παιδικό προφίλ και, στη συνέχεια, επιλέξτε μια εικόνα προφίλ πριν πατήσετε Αποθήκευση αλλαγών. Τα παιδιά έχουν περιορισμένη πρόσβαση και μπορούν να παρακολουθούν μόνο περιεχόμενο κατάλληλο για την ηλικία τους, κατάλληλο για ηλικίες 12 ετών και κάτω.
  •   9 Καλύτερο λογισμικό vTuber για απρόσκοπτη ζωντανή ροή

    Πώς να επεξεργαστείτε τα προφίλ βίντεο Amazon Prime

    Για να διαχειριστείτε ή να επεξεργαστείτε τα προφίλ Prime Video, μεταβείτε στην επιλογή Διαχείριση προφίλ και επιλέξτε Επεξεργασία προφίλ.

    Επιλέξτε το προφίλ που θέλετε να επεξεργαστείτε. Από εδώ μπορείτε να αλλάξετε το όνομα και την εικόνα προφίλ, να αφαιρέσετε ένα προφίλ και να διαχειριστείτε το PIN και τις κλειδαριές προφίλ. Λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να διαχειριστείτε τα PIN προφίλ από το κινητό σας τηλέφωνο ή την smart TV σας, θα μπορείτε μόνο να αφαιρέσετε προφίλ και να αλλάξετε ονόματα και εικόνες προφίλ.

    Για να κλειδώσετε ένα συγκεκριμένο προφίλ, κάντε κλικ σε αυτό το προφίλ και επιλέξτε Διαχείριση δίπλα στο Προφίλ PIN και κλειδαριές. Το κλείδωμα ενός προφίλ είναι μια καλή ιδέα εάν δεν θέλετε τα παιδιά να έχουν πρόσβαση στα προφίλ ενηλίκων.

      Ισχυρό εργαλείο για όποιον θέλει να κάνει βίντεο στο Διαδίκτυο

    Στη συνέχεια, δημιουργήστε μια καρφίτσα πέντε αριθμών και πατήστε Συνέχεια.

    Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να κάνετε εναλλαγή στο Κλείδωμα προφίλ και να κάνετε κλικ στην Αποθήκευση.

    Γιατί πρέπει να έχετε το δικό σας προφίλ βίντεο Amazon Prime;

    Κάθε μέλος ενός νοικοκυριού μπορεί να μοιραστεί ένα μεμονωμένο προφίλ στο Prime Video, αλλά αυτό δεν θα δημιουργήσει μια εξατομικευμένη εμπειρία προβολής.

    Έτσι, ένα από τα ωραία πράγματα που μπορείτε να κάνετε με το Amazon Prime Video είναι να δώσετε σε όλους το δικό τους προφίλ. Αυτό σημαίνει διαφορετικό περιεχόμενο και μεμονωμένες προτάσεις που δεν επηρεάζονται από το τι βλέπουν όλοι οι άλλοι.

      Πώς να προσθέσετε και να αφαιρέσετε άτομα σε ομαδικό κείμενο στο iPhone

    Επιπλέον, θα έχετε το δικό σας ιστορικό παρακολούθησης, το οποίο παραμένει ιδιωτικό. Αυτό όχι μόνο σημαίνει ότι κανείς δεν μπορεί να δει αυτό που παρακολουθήσατε υπερβολικά, αλλά και αυτό που παρακολουθούν οι άλλοι στο δικό τους προφίλ παραμένει εκεί.

    Θα πρέπει επίσης να έχετε το δικό σας προφίλ Prime Video, ώστε να μπορείτε να παρακολουθείτε την πρόοδο της ταινίας και της τηλεοπτικής σας εκπομπής ξεχωριστά. Το τελευταίο πράγμα που θέλεις είναι να χάσεις τη θέση σου βλέποντας μια σειρά γιατί την βλέπει και κάποιος άλλος.

    Τέλος, θα μπορείτε να διατηρείτε μια προσωπική συλλογή περιεχομένου με τη λειτουργία Λίστα παρακολούθησης. Εδώ, μπορείτε να αποθηκεύσετε και να οργανώσετε μια βιβλιοθήκη ταινιών, τηλεοπτικών εκπομπών και ντοκιμαντέρ που αγαπάτε, τα οποία μπορούν να υπερφορτίσουν τη ροή του Amazon Prime Video σας.

    Δημιουργήστε πολλά προφίλ βίντεο Amazon Prime κάτω από έναν λογαριασμό

    Όταν εγγραφείτε στο Amazon Prime Video, θα ξεκινήσετε μόνο με το προφίλ του κατόχου του λογαριασμού, αλλά δεν χρειάζεται να παραμείνει έτσι.

    Η ρύθμιση και η διαχείριση ξεχωριστών προφίλ βίντεο Amazon Prime είναι εύκολη σε όλες τις πλατφόρμες, είτε χρησιμοποιείτε την έξυπνη τηλεόραση, την εφαρμογή smartphone ή το πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

    Επιπλέον, η δημιουργία του προσωπικού σας προφίλ Amazon Prime Video έχει πολλά μεγάλα πλεονεκτήματα.