Πώς να βρείτε τυχαίες ζωές στο Instagram

Η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης Instagram παρουσιάστηκε από τον Kevin Systrom το 2010. Επιτρέπει στους χρήστες να μοιράζονται φωτογραφίες και βίντεο. Παρά το γεγονός ότι διαθέτει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων, η διεπαφή του Instagram επιτρέπει κυρίως στους χρήστες να υποβάλλουν περιεχόμενο, συμπεριλαμβανομένων εικόνων και βίντεο, μετά τη δημιουργία ενός δωρεάν λογαριασμού. Οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να επεξεργαστούν τα μεταφορτωμένα μέσα χρησιμοποιώντας φίλτρα και μπορούν να ομαδοποιήσουν τις εικόνες χρησιμοποιώντας hashtags και γεωγραφικά δεδομένα. Το Instagram Live είναι ένα εργαλείο που επιτρέπει στους χρήστες να μεταδίδουν ζωντανά βίντεο σε άλλους χρήστες του Instagram. Είναι μέρος των Instagram Stories. Οι Ιστορίες Instagram εμφανίζονται στην κορυφή της ροής. Η ένδειξη “Ζωντανά” θα εμφανιστεί σε όλους τους λογαριασμούς που είναι ενεργοί αυτήν τη στιγμή. Μια σειρά από βίντεο που ονομάζονται Random Lives στο Instagram δημοσιεύονται από άτομα που βρίσκονται στη μέση τυχαίων γεγονότων της ζωής. Ο σχολιασμός ή η εξήγηση συνήθως περιλαμβάνεται στο βίντεο, το οποίο υποτίθεται ότι δείχνει στο κοινό πώς είναι να είσαι σε αυτήν την περίσταση. Η παρατήρηση του τρόπου με τον οποίο κάποιος ανταποκρίνεται σε ένα περίεργο σενάριο μπορεί να είναι αρκετά ενδιαφέρουσα και μπορείτε σχεδόν πάντα να αποκτήσετε νέα εικόνα ακούγοντας τι έχουν να πουν. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε πώς να βρίσκετε τυχαίες ζωές στο Instagram και να αναζητάτε ζωές στο Instagram. Επίσης, θα μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τυχαίες ζωές ανθρώπων στο Instagram και να αποκτήσετε ζωές στο Instagram.

Πώς να βρείτε τυχαίες ζωές στο Instagram

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να αναζητάτε και να βρίσκετε τυχαίες ζωές στο Instagram λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Είναι το IGTV ακόμα ένα πράγμα;

Όχι, το IGTV δεν είναι πλέον θέμα. Το 2018, το Instagram παρουσίασε το IGTV με σκοπό να το κάνει την έκδοση για κινητά του YouTube. Αλλά η εκτεταμένη μορφή δεν απογειώθηκε ποτέ, ειδικά όταν το TikTok έκανε το ντεμπούτο του στις ΗΠΑ δύο μήνες αργότερα. Το υλικό βίντεο σύντομης μορφής στο TikTok ήταν πιο δημοφιλές στους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης. Σε μια προσπάθεια να επικεντρωθεί περισσότερο στο περιεχόμενο βίντεο, το Instagram απαλλάχθηκε από την καρτέλα IGTV και ενημέρωσε τη μορφή του βίντεο τον Οκτώβριο του 2021.

  Πώς να κάνετε σίγαση ενός λογαριασμού Instagram

Μπορούν να δουν το πρόσωπό σας στο Instagram Live;

Εξαρτάται. Εάν συμμετάσχετε σε ένα live, κανείς δεν μπορεί να δει το πρόσωπό σας εκτός και αν είστε αυτός που το ξεκινά. Οι άλλοι που παρακολουθούν τη ζωντανή μετάδοση, συμπεριλαμβανομένου του ατόμου στο οποίο συμμετέχετε στη ροή, μπορεί να δουν ότι το κάνατε. Αλλά θα μπορείτε να επικοινωνείτε μόνο μέσω συνομιλίας μέχρι να ζητήσετε να μοιραστείτε την οθόνη και να συμφωνήσουν.

Πώς να μάθετε ποιος είναι ζωντανός στο Instagram αυτή τη στιγμή;

Ακολουθούν τα βήματα για να μάθετε ποιος είναι ζωντανός στο Instagram αυτή τη στιγμή μεταξύ των οπαδών σας και των μη:

Επιλογή I: Για ακόλουθους

Για να μάθετε πότε οι ακόλουθοί σας βγαίνουν ζωντανά, μπορείτε να εντοπίσετε την ειδοποίηση IG Live στη γραμμή ειδοποιήσεών σας. Ή μπορείτε:

1. Επισκεφτείτε την ενότητα Ιστορία στο Ίνσταγκραμ.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

2. Στην αρχή κάθε ιστορίας, μπορείτε να ελέγξετε αν κάποιος είναι ζωντανός. Η φωτογραφία προφίλ τους θα έχει τη φράση LIVE με ένα πολύχρωμο προκαθορισμένο δαχτυλίδι κάτω από αυτήν.

Επιλογή II: Για μη οπαδούς

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram στο δικό σας Android και iOS συσκευές.

2. Πατήστε στην καρτέλα Αναζήτηση από την κάτω γραμμή.

3. Εισαγάγετε Live ή Livestream στη γραμμή αναζήτησης και μεταβείτε στην καρτέλα Tags.

4. Προβολή όλων των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Κοιτάξτε τη διαθέσιμη επιλογή από μεγαλύτερα βίντεο. Θα υπάρχει μια ετικέτα που δηλώνει ότι ένας χρήστης είναι ΖΩΝΤΑΝΑ.

5. Σύρετε προς τα επάνω αφού πατήσετε το κουμπί LIVE.

Θα σας δοθούν και άλλες σχετικές ζωές.

Πώς αναζητάτε ζωές στο Instagram;

Τώρα που ξέρετε πώς να βρείτε ποιος είναι ζωντανός στο Instagram αυτή τη στιγμή, ενημερώστε μας πώς να αναζητούμε ζωές στο Instagram. Ακολουθούν τα βήματα για την αναζήτηση ζωών στην εφαρμογή IG:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Instagram.

2. Από την κάτω γραμμή, πατήστε στην καρτέλα Αναζήτηση.

3. Πατήστε στη γραμμή αναζήτησης.

4. Στη συνέχεια, αναζητήστε το επιθυμητό θέμα ή τον όρο αναζήτησης.

5. Επιλέξτε την καρτέλα Λογαριασμοί.

6. Για να προβάλετε ένα τυχαίο ζωντανό βίντεο, επιλέξτε το εικονίδιο προφίλ που λέει LIVE.

Πώς αποκτάτε τη ζωή του Instagram;

Το Random Instagram Lives είναι διαθέσιμο για προβολή. Η μετάβαση στη σελίδα εξερεύνησης και η παρακολούθηση πρόσθετων χρηστών είναι οι δύο κύριοι τρόποι για να το πετύχετε. Δεν υπάρχει μια συγκεκριμένη τοποθεσία όπου μπορείτε να πάτε για να παρακολουθήσετε αυθαίρετες ζωές στο Instagram, αλλά υπάρχουν συγκεκριμένα πράγματα που μπορείτε να κάνετε.

  Πώς να αποκλείσετε τους χρήστες του Facebook από το να σας στέλνουν μηνύματα στο Instagram

Μέθοδος 1: Σάρωση ειδοποιήσεων

Είναι σημαντικό να αφήσετε τις ειδοποιήσεις της συσκευής σας ενεργοποιημένες και να τις ανοίξετε εάν θέλετε να δείτε ποιος είναι πλέον ενεργός στο Instagram. Είναι πλεονεκτικό να βεβαιωθείτε ότι οι ρυθμίσεις ειδοποιήσεων Instagram είναι ενεργοποιημένες, ώστε να μπορείτε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις όταν κάποιος βγαίνει ζωντανά. Και αν αντιμετωπίζετε κάποιο πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις σας στο Instagram, διαβάστε και ακολουθήστε τον οδηγό μας σχετικά με το Instagram Notifications Not Working; Εδώ είναι 9 τρόποι για να το διορθώσετε! για να το διορθώσετε αμέσως.

Μέθοδος 2: Επιθεωρήστε τη σελίδα εξερεύνησης Instagram

Η μετάβαση στη σελίδα Εξερεύνηση του Instagram για να αναζητήσετε χρήστες που θα μπορούσαν να είναι ζωντανοί στο Instagram είναι η επόμενη επιλογή. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την καρτέλα που ονομάζεται Εξερεύνηση για να αναζητήσετε άλλους χρήστες του Instagram και το υλικό τους βάσει των ενδιαφερόντων σας και εκείνων των πιθανών αντιστοιχιών. Μπορείτε να δείτε τα προφίλ των ατόμων που ακολουθείτε, των ακολούθων σας και ενός μεγάλου αριθμού άλλων χρηστών του Instagram χρησιμοποιώντας το Instagram Explorer.

Μέθοδος 3: Ακολουθήστε περισσότερα προφίλ IG

Το κουμπί follow στο Instagram σας θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί ως επιπλέον εναλλακτική. Με άλλα λόγια, μπορεί να θέλετε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να ακολουθήσετε περισσότερα άτομα εάν θέλετε να δείτε αυτούς που έχουν βγει ζωντανά. Οι πιθανότητές σας να δείτε λογαριασμούς που έχουν δημοσιευτεί αυξάνονται όσο περισσότερα άτομα ακολουθείτε.

Θα πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα προφίλ του επιθυμητού χρήστη IG και να πατήσετε την επιλογή Παρακολούθηση.

Μέθοδος 4: Επισκεφτείτε τα προφίλ Instagram του TikTok Lives

Είναι επίσης πάντα ζωντανά στο IG. Η αναζήτηση ζωντανών βίντεο που δημοσιεύονται από χρήστες του TikTok είναι η τελευταία επιλογή στο μενού. Όταν κάποιος μεταβεί ζωντανά σε έναν ιστότοπο μέσων κοινωνικής δικτύωσης, θα είναι τελικά ενεργός και στις άλλες πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ταυτόχρονα, επειδή πολλά άτομα παγκοσμίως έχουν πρόσβαση σε πολλές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων.

Πώς αποκτάτε το Top Live στο Instagram 2022;

Ακολουθούν μερικοί τρόποι για να αποκτήσετε το κορυφαίο live στο Instagram 2022:

  • Βρείτε και ακολουθήστε τον χρήστη Instagram που θέλετε να παρακολουθήσετε ζωντανά βίντεο: Από τη στιγμή που το IGTV διακόπηκε, δεν είναι πλέον δυνατή η τυχαία παρακολούθηση ζωντανών ροών Instagram ή ηχογραφήσεις εκπομπών. Σε έναν λογαριασμό Instagram που έχει δημοσιεύσει μια ηχογράφηση, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα αρχεία βίντεο.

  • Αναζήτηση κατά άτομα: Αν και υπάρχουν άλλοι τρόποι αναζήτησης, η χρήση της δυνατότητας αναζήτησης ατόμων για την ανακάλυψη ζωντανών επαναλήψεων είναι η πιο γρήγορη επιλογή, επειδή οι άνθρωποι είναι αυτοί που μεταδίδονται ζωντανά.

  • Αναζήτηση ανά μέρος: Για να βρείτε τα πιο δημοφιλή IG Lives στην περιοχή σας, επισκεφτείτε την ενότητα εξερεύνησης τοποθεσίας.

Πώς μπορώ να βρω τυχαίες ζωές Instagram; Πώς να βρείτε τυχαίες ζωές στο Instagram;

Τώρα που ξέρετε πώς να αποκτήσετε την κορυφή ζωντανά στο Instagram 2022, ενημερώστε μας πώς να παρακολουθούμε τυχαίες ζωές ανθρώπων στο Instagram. Ακολουθούν μερικοί από τους τρόπους εύρεσης τυχαίων ζωών Instagram στο Instagram:

1. Εκκινήστε την εφαρμογή Instagram και πατήστε την καρτέλα Αναζήτηση.

2. Στη γραμμή αναζήτησης, εισαγάγετε τις λέξεις-κλειδιά, όπως IGTV ή live, και αναζητήστε τις.

3. Πατήστε στην καρτέλα Ετικέτες.

4. Στη σελίδα αποτελεσμάτων, θα μπορείτε να δείτε το #igtv ή το #live.

5. Η ανάρτηση που συνδέεται με το επιθυμητό hashtag θα εμφανιστεί αμέσως όταν κάνετε την επιλογή.

Με αυτό το συγκεκριμένο hashtag IGTV ή Live, θα μπορείτε να δείτε μια ποικιλία από εκατοντάδες βίντεο. Τα βίντεο μπορούν να αναπαραχθούν κάνοντας κλικ πάνω τους.

Πώς παρακολουθείτε τις ζωές τυχαίων ανθρώπων στο Instagram; Πώς παρακολουθείτε τυχαίες ζωές στο Instagram;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να αναζητήσετε και να παρακολουθήσετε τυχαίες ζωές IG στην εφαρμογή IG.

Πώς να βρείτε τυχαίες ζωές στο Instagram χωρίς IGTV;

Επισκεπτόμενοι τη δυνατότητα IGTV του Instagram, μπορείτε να δείτε τις ζωές τυχαίων ατόμων. Ωστόσο, για να επικεντρωθεί περισσότερο στο περιεχόμενο βίντεο στην πλατφόρμα, το Instagram διέγραψε τη λειτουργία IGTV τον Οκτώβριο του 2021. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά βίντεο μόνο εάν ακολουθήσετε τον δημιουργό που μεταδίδεται ζωντανά.

Μπορείτε να δείτε τη γραμμή Ιστορίες στο επάνω μέρος της ροής σας στο Instagram απλά ανοίγοντάς την. Θα πρέπει να είστε σε θέση να καταλάβετε εάν κάποιος μεταδίδεται ζωντανά αναζητώντας την ένδειξη live δίπλα στο όνομά του. Συνήθως, αυτά τα προφίλ που εμφανίζονται ζωντανά θα φτάνουν στην αρχή της γραμμής ιστορίας. Δεν θα πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα να δείτε αυτά που είναι ζωντανά οποιαδήποτε στιγμή, επειδή το Instagram προτιμά τις ζωντανές μεταδόσεις πάνω από τις κανονικές ιστορίες. Μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανές μεταδόσεις από χρήστες που δεν παρακολουθείτε, αλλά θα πρέπει να επισκεφτείτε το προφίλ τους για να το κάνετε. Μπορείτε να ακολουθήσετε τις μεθόδους που αναφέρθηκαν προηγουμένως σε αυτό το άρθρο για να μάθετε πώς να βρίσκετε τυχαίες ζωές στο IG.

Το Instagram χρησιμοποιούσε για να εμφανίζει δημοφιλείς Ιστορίες και Ζωές στην καρτέλα Εξερεύνηση. Ωστόσο, μια από τις πιο πρόσφατες αλλαγές αφαίρεσε αυτήν τη λειτουργία. Με βάση το ιστορικό αναζήτησης και το ιστορικό προβολής, μπορείτε μόνο τώρα να περιηγείστε σε δημοφιλείς εικόνες και βίντεο.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να βρίσκετε τυχαίες ζωές στο Instagram και να τις αναζητάτε με διαφορετικές μεθόδους. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.