Πώς να βρείτε εφαρμογές 32-bit στο iPhone σας


Οι χρήστες επιτραπέζιων υπολογιστών γνωρίζουν ότι η αρχιτεκτονική του υπολογιστή είναι είτε 32 bit είτε 64 bit. Ενώ η ίδια η ιδέα είναι κάπως περίπλοκη, οι χρήστες χρειάζεται μόνο να γνωρίζουν εάν το σύστημά τους είναι 32-bit ή 64-bit. Στη συνέχεια, πρέπει να βεβαιωθούν ότι οι εφαρμογές που χρησιμοποιούν είναι κατασκευασμένες για το σύστημά τους. Οι χρήστες των Windows συχνά πρέπει να το προσέχουν αυτό, ενώ οι χρήστες της Apple δεν έχουν κολλήσει τόσο πολύ. Αυτό πρόκειται να αλλάξει σύντομα, επειδή το iOS 11 δεν θα υποστηρίζει πλέον την αρχιτεκτονική 32-bit. Αυτό σημαίνει ότι οι εφαρμογές που κατασκευάστηκαν για την αρχιτεκτονική 32 bit δεν θα λειτουργούν πλέον μόλις αναβαθμίσετε το τηλέφωνο ή το tablet σας σε iOS 11. Η σταθερή κυκλοφορία του iOS 11 απέχει μόλις μήνες, επομένως είναι καλή ιδέα να υπολογίσετε ποιες από τις εφαρμογές σας χρειάζονται να αντικατασταθεί και να βρεθεί εναλλακτική. Δείτε πώς μπορείτε να βρείτε εφαρμογές 32-bit στο iPhone ή το iPad σας.

  Πώς να προστατεύσετε εφαρμογές με κωδικό πρόσβασης στο Mac σας

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Γενικά> Σχετικά. Πατήστε «Εφαρμογές». Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη Συμβατότητα εφαρμογών. Στο iOS 10, αυτή η οθόνη εμφανίζει εφαρμογές που θα επιβραδύνουν τη συσκευή σας. Αυτές είναι στην πραγματικότητα εφαρμογές 32-bit που δεν έχουν ενημερωθεί εδώ και πολύ καιρό. Ορισμένα από αυτά ενδέχεται να μην είναι πλέον διαθέσιμα στο App Store. Στο iOS 10, ίσως εξακολουθείτε να μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ορισμένες από αυτές τις εφαρμογές, αλλά θα είναι αργές. Ελάτε iOS 11, δεν θα λειτουργήσουν περίοδο.

Προτού διαγράψετε αυτές τις εφαρμογές, ελέγξτε αν υπάρχει διαθέσιμη ενημέρωση για αυτές. Ελέγξτε τη σελίδα υποστήριξης του προγραμματιστή ή της εφαρμογής για να δείτε εάν σχεδιάζουν να ενημερώσουν την εφαρμογή. Εάν όχι και εξακολουθείτε να μην είστε έτοιμοι να αποχωριστείτε μια εφαρμογή, περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσει το iOS 11 στο σταθερό κανάλι. Είναι πιθανό ορισμένοι προγραμματιστές να ενημερώσουν τις εφαρμογές τους την τελευταία στιγμή, δεδομένου ότι πιέζονται στον τοίχο για να το κάνουν.

  Πώς να αποκλείσετε κάποιον στο Badoo

Όταν προσγειωθεί το iOS 11, οι εφαρμογές iOS 32-bit θα πάψουν να υπάρχουν. Οποιεσδήποτε εφαρμογές 32 bit μπορούν ακόμα να ληφθούν από το App Store, π.χ. Infinity Blade I είτε θα αφαιρεθούν είτε το κουμπί λήψης θα είναι ανενεργό. Θα δείτε επίσης ένα μήνυμα στη σελίδα της εφαρμογής που θα αναφέρει ότι δεν έχει ενημερωθεί ακόμα για το iOS 11.

Δεν είμαστε σίγουροι τι είδους προθεσμία έχουν αυτές οι εφαρμογές. Η Apple είναι προφανώς σοβαρή για την εκκίνηση εφαρμογών 32-bit από το App Store. Θέλει οι εφαρμογές στο iPhone και το iPad να λειτουργούν καλά. Το υλικό σε αυτές τις συσκευές βελτιώνεται κάθε χρόνο, επομένως οι εφαρμογές πρέπει να καλύψουν τη διαφορά. Εάν οι χρήστες αντιμετωπίζουν αργές εφαρμογές απλώς και μόνο επειδή η εφαρμογή είναι 32-bit, μπορεί να την αποδώσουν σε ένα αργό iPhone, κάτι που δεν είναι εξαιρετικό αν θέλετε οι χρήστες να αναβαθμίζουν κάθε χρόνο. Φυσικά δεν πρόκειται μόνο για PR. Το iPhone και το iPad διαθέτουν μερικά από τα καλύτερα υλικά στην αγορά σήμερα. Οι ανυποψίαστοι χρήστες δεν πρέπει να παρασύρονται από παρωχημένες εφαρμογές που οι προγραμματιστές αγνοούν.

  Πώς να αναζητήσετε πολλούς τύπους αρχείων στην Εξερεύνηση αρχείων