Πώς να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας σε ανάρτηση στο Instagram

Οι ετικέτες στο Instagram χρησιμοποιούνται συχνότερα από εκείνους τους χρήστες που θέλουν να αυξήσουν την εμβέλεια των αναρτήσεών τους στο Instagram. Όταν προσθέτετε ετικέτα σε κάποιον στην ανάρτησή σας, η ανάρτηση θα είναι ορατή κάτω από τις αναρτήσεις με ετικέτα του προφίλ του ατόμου στο οποίο έχετε επισημάνει. Άλλοι χρήστες IG που επισκέπτονται το προφίλ τους θα ενημερωθούν για την ανάρτησή σας και μπορεί να τους αρέσει, να σχολιάσουν ή να αντιδράσουν σε αυτήν. Έτσι, οδηγεί στο να ακολουθούν και να μοιράζονται το προφίλ σας στην ιστορία τους στο IG ή με άλλους χρήστες στο Instagram. Και αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο η προσθήκη ετικετών σε άτομα στην ανάρτησή σας θα αυξήσει την απήχησή σας μεταξύ των ανθρώπων. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να καταλάβετε πώς να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας στη δημοσίευση στο Instagram. Θα σας καθοδηγήσει επίσης για το τι συμβαίνει όταν αφαιρέσετε το TAG του εαυτού σας από μια ανάρτηση στο Instagram και αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας από μια ανάρτηση στο Instagram.

Πώς να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας σε ανάρτηση στο Instagram

Έχετε μόνο το δικαίωμα να επισημάνετε άλλους χρήστες στην ανάρτησή σας στο IG. Και όταν προσθέτετε ετικέτα σε κάποιον στην ανάρτησή σας, θα ειδοποιηθεί με τη μορφή ενός μηνύματος, το οποίο θα περιλαμβάνει την ανάρτηση με ετικέτα και το μήνυμα. Μόνο ο χρήστης που έχει επισημανθεί μπορεί να αφαιρέσει τον εαυτό του από την ανάρτηση με ετικέτα, να αφαιρέσει την ανάρτηση από το προφίλ του ή να αλλάξει τις ρυθμίσεις ετικέτας, ώστε να μην μπορεί κάποιος που δεν γνωρίζετε να σας προσθέσει ετικέτα στην ανάρτησή του. Θα μάθετε πώς να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας στη δημοσίευση Instagram περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να κάνετε αναπαραγωγή βίντεο στο Instagram Story

Γιατί οι άνθρωποι αφαιρούν ετικέτες στο Instagram;

Οι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι ξεχωρίζουν την ετικέτα τους στο Instagram από την ανάρτηση κάποιου άλλου είναι:

  • Κανείς δεν θέλει να επισημαίνεται σε μια τέτοια ανάρτηση που παραβιάζει τα δικαιώματα κάποιου.
  • Δεν θέλουν να επισημανθούν στην ανάρτηση κάποιου ή στη δημοσίευση ενός συγκεκριμένου ατόμου στο Instagram.
  • Δεν θέλουν κάποιος να χρησιμοποιήσει το όνομά τους για να προωθήσει το προϊόν ή την επωνυμία τους στο Instagram χωρίς την άδειά τους.
  • Δεν θέλουν να επισημαίνονται σε αναρτήσεις που προωθούν μίσος, βία και ψευδή μηνύματα προς τον κόσμο ή την κοινότητα.

Αυτοί είναι όλοι οι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αφαιρούν το tag του εαυτού τους στο Instagram από τις αναρτήσεις κάποιου άλλου.

Πώς να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας από την ανάρτηση κάποιου στο Instagram; Πώς μπορώ να αφαιρέσω την ετικέτα μου από την ανάρτηση κάποιου άλλου;

Για να μάθετε πώς να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας στη δημοσίευση κάποιου άλλου στο Instagram, ακολουθήστε αυτά τα βήματα:

1. Ανοίξτε το Ίνσταγκραμ εφαρμογή στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στην καρτέλα Προφίλ από την κάτω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Πατήστε στο εικονίδιο φωτογραφιών με ετικέτα.

4. Πατήστε στη φόρμα ανάρτησης που θέλετε να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας.

5. Πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις τελείες από την επάνω δεξιά γωνία της ανάρτησης.

6. Στη συνέχεια, πατήστε στις Επιλογές ετικέτας…

7. Πατήστε Αφαίρεση από την ανάρτηση για να αφαιρέσετε την ετικέτα σας από τη δημοσίευση.

Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορείτε να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας στην ανάρτηση κάποιου άλλου στο Instagram.

Τι συμβαίνει όταν αφαιρείτε την ετικέτα του εαυτού σας από μια ανάρτηση;

Όταν αφαιρείτε την ετικέτα του εαυτού σας από μια ανάρτηση, πρώτα απ ‘όλα, η ετικέτα σας αφαιρείται από τη δημοσίευση. Οι αναρτήσεις με τις οποίες έχετε επισημανθεί θα αφαιρεθούν από την καρτέλα των αναρτήσεων με ετικέτα από το προφίλ σας στο IG. Το άτομο που σας έχει επισημάνει στην ανάρτησή του δεν θα ειδοποιηθεί σχετικά. Αλλά μπορούν να ελέγξουν τη δημοσίευση και να ανακαλύψουν ότι αφαιρέσατε την ετικέτα του εαυτού σας από τη δημοσίευση. Τώρα, εάν το άτομο προσπαθήσει να σας προσθέσει ξανά ετικέτα στην ίδια ανάρτηση, δεν θα είναι δυνατό. Αυτό οφείλεται στο ότι ήσασταν το άτομο που επισημάνθηκε με ετικέτα στη δημοσίευση και ήδη απορρίψατε το αίτημα αφαιρώντας τον εαυτό σας από τη δημοσίευσή του. Είναι αυτό που συμβαίνει όταν αφαιρείτε το tag στον εαυτό σας από μια ανάρτηση.

  Πώς να δείτε τις ιστορίες Instagram χωρίς λογαριασμό

Ξέρει ο άλλος όταν αφαιρείτε την ετικέτα του εαυτού σας από τη δημοσίευσή του στο Instagram;

Όχι, ο άλλος δεν θα ξέρει πότε θα αφαιρέσετε το tag από την ανάρτησή του στο Instagram. Έχετε το δικαίωμα να ελέγχετε τη δραστηριότητά σας. Μπορείτε να ορίσετε ποιος μπορεί να σας επισημάνει στην ανάρτησή του και αν κάποιος σας πρόσθεσε ετικέτα στην ανάρτησή του και δεν θέλετε να σας επισημάνουν, μπορείτε να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από αυτήν την ανάρτηση. Καθώς αφαιρείτε τον εαυτό σας από αυτήν την ανάρτηση, η αρχική αφίσα (OP) δεν θα μπορεί να το μάθει μέχρι να επισκεφτεί την ανάρτηση και να ελέγξει για τις ετικέτες. Και καθώς αφαιρείτε την ετικέτα του εαυτού σας από τη δημοσίευση κάποιου άλλου, αυτό το άτομο δεν μπορεί να σας επισημάνει ξανά στην ίδια ανάρτηση. Εάν θέλουν να σας προσθέσουν ετικέτα, θα πρέπει να δημιουργήσουν μια νέα ανάρτηση και να σας προσθέσουν ετικέτα σε αυτήν την ανάρτηση.

Μπορείτε να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας στο Instagram στον υπολογιστή;

Όχι, δεν μπορείτε να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας στο Instagram στον υπολογιστή, δηλαδή στον ιστότοπο του Instagram. Στον ιστό του Instagram, μπορείτε να δημοσιεύσετε μια εικόνα και να προσθέσετε ετικέτα σε κάποιον σε αυτήν, αλλά από τη στιγμή που κάποιος σας έχει επισημάνει στη δημοσίευση, δεν μπορείτε να αφαιρέσετε τον εαυτό σας από αυτήν τη δημοσίευση. Αυτό συμβαίνει επειδή η web έκδοση του Instagram δεν υποστηρίζει την επιλογή Untagging. Αλλά μπορείτε να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας χρησιμοποιώντας την εφαρμογή για κινητά του Instagram, όπως αναφέρθηκε νωρίτερα σε αυτό το άρθρο με τον οδηγό βήμα προς βήμα. Ο ιστός του Instagram εξακολουθεί να μπορεί να εκτελέσει όλες τις βασικές εργασίες, όπως ανέβασμα μιας ανάρτησης, επισήμανση “μου αρέσει” και σχολιασμό μιας ανάρτησης, συνομιλία με τους φίλους σας. Αλλά όσον αφορά τη χρηστικότητα, οι χρήστες προτιμούν μια εφαρμογή Instagram αντί του ιστού Instagram.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τον έλεγχο ταυτότητας δύο παραγόντων στο Instagram

Μπορείτε να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας στο Instagram χωρίς να το γνωρίζουν; Ξέρει κάποιος εάν ξεχωρίζω την ετικέτα μου;

Ναι, μπορείτε να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας στο Instagram χωρίς να το γνωρίζουν. Εάν έχετε επισημανθεί σε κάποια ανάρτηση, μπορείτε να αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας από αυτήν. Αφού αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας από αυτήν την ανάρτηση, δεν θα μπορείτε να προσθέσετε ξανά ετικέτα στην ίδια ανάρτηση. Ο χρήστης δεν λαμβάνει καμία ειδοποίηση ή μήνυμα όταν καταργείτε την ετικέτα του εαυτού σας από την ανάρτησή του, αλλά το OP και άλλα προφίλ με ετικέτα μπορούν να γνωρίζουν ελέγχοντας τη δημοσίευση για άτομα με ετικέτα. Η αφαίρεση ετικετών από μια ανάρτηση λειτουργεί μόνο στην εφαρμογή Instagram για συσκευές Android και iOS. Τώρα πρέπει να ξέρετε ότι κάποιος θα ξέρει αν αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας από τη δημοσίευσή του.

Θα ειδοποιηθεί κάποιος εάν αφαιρέσω την ετικέτα;

Όχι, το άτομο που σας έχει επισημάνει στην ανάρτησή του δεν θα ειδοποιηθεί όταν αφαιρέσετε την ετικέτα. Ο μόνος τρόπος που το άτομο μπορεί να μάθει για την ετικέτα είναι να επισκεφτεί την ανάρτηση και να ελέγξει για τις ετικέτες. Μόλις αφαιρέσετε την ετικέτα σας από μια ανάρτηση, το OP δεν μπορεί να σας προσθέσει ξανά ετικέτα στην ίδια ανάρτηση. Θα χρειαστεί να ανεβάσουν μια νέα νέα ανάρτηση για να σας προσθέσουν ετικέτα. Όταν κάποιος σας προσθέτει ετικέτα στην ανάρτησή του, θα λάβετε ένα κείμενο από αυτόν τον χρήστη μαζί με την ανάρτηση στην οποία έχετε επισημανθεί. Τώρα γνωρίζετε εάν κάποιος ειδοποιείται ή όχι εάν αφαιρέσετε την ετικέτα σας από την ανάρτησή του.

Μπορώ να επισημάνω ξανά τον εαυτό μου σε μια ανάρτηση;

Όχι, δεν μπορείτε να επισημάνετε ξανά τον εαυτό σας σε μια ανάρτηση κάποιου άλλου. Μπορείτε να προσθέσετε ξανά ετικέτες μόνο στις αναρτήσεις σας και όχι σε άλλους. Εάν κάποιος χρήστης σας προσθέσει ετικέτα στην ανάρτησή του, έχετε μόνο την επιλογή να αφαιρέσετε την ετικέτα σας από την ανάρτηση. Και μόλις αφαιρέσετε την ετικέτα του εαυτού σας από αυτή τη δημοσίευση, δεν μπορείτε να προσθέσετε ξανά ετικέτα στον εαυτό σας σε αυτήν. Και ούτε ο χρήστης που το έχει δημοσιεύσει δεν μπορεί να σας επισημάνει ξανά στην ανάρτησή του. Εάν δεν θέλετε κανείς να σας προσθέτει ετικέτα στην ανάρτησή του, μπορείτε να απενεργοποιήσετε τις ρυθμίσεις ετικετών από όλους μόνο για εσάς ή τους φίλους σας.

***

Ελπίζουμε να μάθατε πώς να αφαιρείτε το μαρκάρισμα στον εαυτό σας στην ανάρτηση στο Instagram. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.