Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της κανονικής θήκης, της θήκης MagSafe και της θήκης πυριτίου;

Ποιο είναι το πρώτο πράγμα που αποφασίζετε να αγοράσετε όταν αγοράζετε ένα τηλέφωνο; Θήκη τηλεφώνου, σωστά; Είναι μια σοφή απόφαση να αγοράσετε ένα γιατί προστατεύει τα χρήματα που έχετε κερδίσει με κόπο από το να σπαταληθούν. Επειδή όμως βρισκόμαστε στον 21ο αιώνα και έχουμε πολλές επιλογές στη διάθεσή μας, γίνεται δύσκολο να επιλέξουμε μια θήκη για αγορά. Ακόμα κι αν γνωρίζετε ποια θήκη να αγοράσετε, υπάρχει δυσκολία να αποφασίσετε ποιο χρώμα θα αγοράσετε. Έτσι, σε αυτό το άρθρο, θα σας βοηθήσουμε να αποφασίσετε ποια θήκη θα αγοράσετε. Θα λάβετε απαντήσεις σε ερωτήσεις, όπως τι είναι η θήκη MagSafe και ποια η διαφορά μεταξύ της κανονικής θήκης, της θήκης MagSafe και της θήκης σιλικόνης. Θα μάθετε επίσης εάν το κάλυμμα σιλικόνης είναι καλό για iPhone ή όχι και ποιο κάλυμμα είναι ακριβό. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για τις λεπτομέρειες του.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ κανονικής θήκης, θήκης Magsafe και θήκης πυριτίου;

Για να καταλάβουμε τη διαφορά, ας καταλάβουμε πρώτα τι είναι κανονική θήκη, τι είναι θήκη σιλικόνης, ποιο κάλυμμα είναι ακριβό και πολλά άλλα ερωτήματα που έχετε. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε για τη διαφορά μεταξύ της κανονικής θήκης, της θήκης MagSafe και της θήκης Silicon.

Τι είναι η κανονική υπόθεση;

Μια τυπική θήκη τηλεφώνου που μπορεί να τοποθετηθεί ώστε να καλύπτει το πίσω μέρος του τηλεφώνου και να αφήνει ορατή μόνο την οθόνη. Οι κανονικές θήκες τηλεφώνων διατίθενται σε διάφορα στυλ, όπως δερμάτινες, βαρέως τύπου και κομψές. Ωστόσο, υπάρχουν μερικά χαρακτηριστικά που μοιράζονται όλες οι κανονικές περιπτώσεις. Αρχικά, κάθε θήκη μπορεί να είναι πλήρως προσαρμοσμένη όσον αφορά τα πάντα, από το πάχος μέχρι το συνολικό στυλ και εμφάνιση. Είναι όλα συνήθως απορροφητικά, οπότε αν το τηλέφωνό σας πέσει ενώ φοράτε θήκη, η θήκη θα το προστατεύσει από ζημιά.

  6 καλύτερες προσθήκες προσβασιμότητας WordPress το 2022

Φωτογραφία του Frankie Lu στο Unsplash

Τι είναι η θήκη πυριτίου;

Όπως υποδηλώνει το όνομα της θήκης κινητών Silicon, αποτελείται από πυρίτιο. Περιλαμβάνει όμως και λάστιχο. Καθώς υπάρχει και καουτσούκ, είναι μαλακά. Αυτά τα καλύμματα προστατεύουν επίσης το τηλέφωνο από μικρές πτώσεις. Προσφέρει επίσης καλή πρόσφυση εάν αυτές οι θήκες από σιλικόνη έχουν ανάγλυφη υφή. Εάν χρησιμοποιείτε μια θήκη από σιλικόνη της Apple, έχει μια μαλακή επένδυση από μικροΐνες που προσθέτει περισσότερη προστασία στο iPhone. Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε ποιο εξώφυλλο είναι ακριβό.

Φωτογραφία του Alexandar Todov στο Unsplash

Είναι καλό το κάλυμμα σιλικόνης για iPhone;

Ναί. iPhone είναι ένα ακριβό τηλέφωνο, επομένως πρέπει να βεβαιωθείτε ότι παραμένει ασφαλές και ασφαλές. Για αυτό, κάνετε πολλά πράγματα, όπως παραποιημένο γυαλί για την προστασία της οθόνης και ένα καλό κάλυμμα τηλεφώνου. Όσον αφορά τα καλύμματα τηλεφώνου, υπάρχουν πολλές διαθέσιμες επιλογές στην αγορά. Αλλά οποιοδήποτε κάλυμμα δεν είναι αρκετά καλό για να προστατεύσει το iPhone σας. οπότε χρειάζεσαι μια καλή υπόθεση. Και αυτή η καλή θήκη είναι ένα κάλυμμα σιλικόνης ειδικά για iPhone, γιατί:

  • Εξαιρετική πρόσφυση: Όσον αφορά το κάλυμμα του τηλεφώνου, χρειάζεστε μια θήκη που δεν γλιστράει. Όχι μόνο αυτό, αλλά ακόμα και όταν τα χέρια σας ιδρώνουν, σας επιτρέπει να διατηρείτε καλό κράτημα στο τηλέφωνό σας. Αν θέλετε εξαιρετικό κράτημα, το κάλυμμα σιλικόνης της Apple θα σας το προσφέρει.

  • Εύκολο στο καθάρισμα: Εάν η υφή της θήκης σας μπορεί να καθαριστεί εύκολα, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε μακροπρόθεσμα και αυτό το κάλυμμα σας επιτρέπει να εκτελέσετε αυτή τη λειτουργία εύκολα.

  • Αντικραδασμικό κάλυμμα: Εάν είστε κάποιος του οποίου το τηλέφωνο γλιστράει συχνά, μπορείτε να αγοράσετε αυτό το κάλυμμα γιατί αυτή η θήκη θα προστατεύει το τηλέφωνό σας από χτυπήματα.

Τι είναι η θήκη MagSafe;

Οι θήκες MagSafe είναι θήκες που διαθέτουν ενσωματωμένο χαρακτηριστικό μαγνήτη. Αυτή η ενσωματωμένη λειτουργία μαγνήτη σάς επιτρέπει να φορτίζετε τη συσκευή σας. Εκτός από αυτό, τα χαρακτηριστικά του που απορροφούν τους κραδασμούς το καθιστούν ιδανική επιλογή για εσάς. Έχει σχεδιαστεί ειδικά για συσκευές Apple. Διατίθενται επίσης διάφορα χρώματα για τη θήκη και μπορείτε να αγοράσετε αυτές τις θήκες από το Apple store και το amazon.

Φωτογραφία του Daniel Romero στο Unsplash

Ποια είναι τα οφέλη από τη χρήση μιας θήκης MagSafe;

Τα οφέλη από τη χρήση ενός MagSafe παρατίθενται παρακάτω:

  • Είναι πιο αποτελεσματικό γιατί ο μαγνήτης της θήκης MagSafe διασφαλίζει ότι η θήκη και το τηλέφωνο είναι τέλεια ευθυγραμμισμένα. Έτσι, εάν είστε κάποιος που έχει πολλή δουλειά να κάνει και δεν μπορεί να διασφαλίσει ότι θα ελέγξει ξανά τα πράγματα, τότε μπορείτε να το κάνετε.
  • Οι θήκες MagSafe είναι ασφαλέστερες από τις συμβατικές θήκες ασύρματης φόρτισης. Αυτό οφείλεται στην ικανότητα του μαγνήτη να κρατά το κάλυμμα στο τηλέφωνό σας ακόμα και όταν μετακινείται. Έτσι, είναι τέλειο για εσάς αν είστε κάποιος που αγαπά τα ταξίδια.
  • Υπάρχουν επίσης πολλές επιλογές χρωμάτων, ώστε να έχετε επιλογές. Θα έχετε επιλογή και τεχνολογία σε ένα πακέτο, καθιστώντας το μια τέλεια θήκη για εσάς, ειδικά αν είστε blogger.

Μπορώ να προσθέσω το MagSafe σε οποιαδήποτε περίπτωση;

Ναί. Μπορείτε να αγοράσετε έναν ασφαλή μετατροπέα mag case από το amazon για να προσθέσετε το MagSafe στην θήκη σας. Ωστόσο, υπάρχουν προϋποθέσεις που πρέπει να πληροί η περίπτωσή σας εάν θέλετε να τη μετατρέψετε σε θήκη MagSafe. Και αυτές οι προϋποθέσεις είναι:

  • Το πάχος της θήκης πρέπει να είναι μικρότερο από 4 mm.
  • Μια κόλλα 3M μπορεί να κολλήσει στη θήκη που δεν είναι MagSafe.
  • Η θήκη που δεν είναι MagSafe δεν πρέπει να έχει επίστρωση ανθεκτική στα δακτυλικά αποτυπώματα.

Έτσι, μπορείτε να μετατρέψετε μια θήκη που δεν είναι MagSafe σε θήκη MagSafe, αλλά θα πρέπει να πληροί τις παραπάνω προϋποθέσεις. Μόνο τότε μπορείτε να προσθέσετε MagSafe σε οποιαδήποτε περίπτωση.

Ποιο κάλυμμα είναι ακριβό;

Οι τιμές του καλύμματος MagSafe παρατίθενται παρακάτω στον πίνακα:

Κάλυμμα MagSafe
Τιμή σε ρουπίες
Τιμή σε δολάρια
Καθαρή θήκη iPhone 14 Pro Max με MagSafe
4900
60,19
Καθαρή θήκη iPhone 14 Pro με MagSafe
4900
60,19
Δερμάτινη θήκη iPhone 14 Pro με MagSafe
5900
72,47

Οι τιμές της θήκης Silicon με κάλυμμα MagSafe παρατίθενται παρακάτω στον πίνακα:

Κάλυμμα σιλικόνης
Τιμή σε ρουπίες
Τιμή σε δολάρια
Θήκη σιλικόνης iPhone 14 Pro Max με MagSafe
4900
60,19
Θήκη σιλικόνης iPhone 14 Pro με MagSafe
4900
60,19
Θήκη σιλικόνης iPhone 13 Pro Max με MagSafe
4900
60,19

Αναλύοντας τους παραπάνω πίνακες, μπορείτε να αποφασίσετε ποιο κάλυμμα είναι πιο ακριβό για εσάς.

Σημείωση: Για κανονικές περιπτώσεις, οι τιμές ενδέχεται να διαφέρουν και θα εξαρτηθεί από την ποιότητα που θα αποφασίσετε να αγοράσετε.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ της κανονικής θήκης, της θήκης MagSafe και της θήκης πυριτίου;

Παρακάτω παρουσιάζεται ένας πίνακας για την καλύτερη κατανόηση της διαφοράς μεταξύ θήκης Regular, MagSafe και Silicon case:

Χαρακτηριστικά
Θήκη MagSafe
Θήκη σιλικόνης
Κανονική υπόθεση
Απορρόφηση κραδασμών
Ναί
Ναί
Ναί
Υποστήριξη φόρτισης
Ναί
Οχι
Οχι
Διαφορετικό χρώμα διαθέσιμο
Ναί
Ναί
Ναί
Τιμή
Δαπανηρός
Δαπανηρός
Φτηνό έως ακριβό
Λαβή
Καλό κράτημα
Καλό κράτημα
Εξαρτάται
Εύκολο στο καθάρισμα
Ναί
Ναί
Εξαρτάται από την υφή

Συχνές Ερωτήσεις (FAQ)

Q1. Πρέπει να χρησιμοποιήσω τη θήκη στο τηλέφωνό μου;

Απ. Ναι, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια θήκη στο τηλέφωνό σας επειδή προστατεύει την οθόνη του τηλεφώνου σας από το να σπάσει.

Ε2. Τι είναι η θήκη σιλικόνης;

Απ. Η θήκη πυριτίου αποτελείται από πυρίτιο που περιλαμβάνει επίσης καουτσούκ. Για να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε σε αυτό το άρθρο από την αρχή.

Ε3. Διαρκούν πολύ οι θήκες τηλεφώνων από σιλικόνη;

Απ. Ναι, οι θήκες σιλικόνης είναι ανθεκτικές.

***

Ελπίζουμε να μάθατε ποια είναι η διαφορά μεταξύ της κανονικής θήκης, της θήκης MagSafe και της θήκης σιλικόνης. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.