Πώς να αφαιρέσετε μια κατοικία ανενεργού παίκτη στο “Animal Crossing: New Horizons”

Το Animal Crossing: New Horizons είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι για να το μοιραστείτε με τους φίλους και την οικογένειά σας, αλλά μερικές φορές ένας αυτοπρόσωπος παίκτης τοποθετεί μια σκηνή σε ένα ενοχλητικό σημείο και δεν παίζει ποτέ ξανά. Η απαλλαγή από τη σκηνή ή το σπίτι τους περιλαμβάνει τη διαγραφή των δεδομένων του προγράμματος αναπαραγωγής Animal Crossing. Δείτε πώς να το κάνετε.

Το πρόβλημα και μια εναλλακτική λύση

Μερικές φορές, άλλοι παίκτες στο νησί σας στο Animal Crossing τοποθετούν τις σκηνές τους σε άβολες τοποθεσίες. Για παράδειγμα, ίσως θα θέλατε να κάνετε τοπίο γύρω από το σπίτι σας, αλλά η τοποθεσία του σπιτιού ενός άλλου παίκτη είναι εμπόδιο.

Εάν ο παίκτης σκοπεύει να συνεχίσει να παίζει στο νησί σας, είναι πιθανό αργότερα στο παιχνίδι (αφού εκπληρωθούν ορισμένα ορόσημα) ο παίκτης με το σπίτι σε κακή θέση να πληρώσει ένα μεγάλο ποσό Bells στην Resident Services μεταφέρουν το σπίτι τους σε άλλη τοποθεσία.

  Τα 8 καλύτερα θέματα κελύφους Gnome

Αλλά αν ο παίκτης με τη σκηνή ή το σπίτι που προσβάλλει δεν σκοπεύει να παίξει ξανά το παιχνίδι, τότε είναι καλύτερο να σκεφτείτε να αφαιρέσετε τα δεδομένα του παίκτη (το οποίο το παιχνίδι ονομάζει “διαγραφή εγγραφής κατοίκου”). Αυτό θα διαγράψει εντελώς τον παίκτη από το Animal Crossing και θα αφαιρέσει τη σκηνή ή το σπίτι του.

Πώς να αφαιρέσετε μια κατοικία από το Animal Crossing διαγράφοντας τα δεδομένα του παίκτη

Πριν κάνετε οποιαδήποτε διαγραφή, είναι πάντα καλύτερο να ρωτάτε τον άλλο παίκτη εάν είναι εντάξει να αφαιρέσει τον λογαριασμό του. Εάν πουν «ναι» ή δεν έχουν σχέδια να παίξουν ξανά το παιχνίδι, τότε είστε έτοιμοι.

  Πώς να προβάλετε όλες τις φωτογραφίες που στάλθηκαν μέσω ενός νήματος συνομιλίας iMessages

Εκκινήστε το Animal Crossing και ξεκινήστε το παιχνίδι ως ο παίκτης που θέλετε να αφαιρέσετε από το παιχνίδι. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει τον σωστό λογαριασμό, διαφορετικά θα μπορούσατε να διαγράψετε κατά λάθος το λάθος πρόγραμμα αναπαραγωγής.

Όταν φτάσετε στην οθόνη τίτλου, πατήστε το κουμπί «-» (μείον) στα αριστερά Joy-Con για να μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις.

Εκεί, θα δείτε τον Tom Nook και θα σας προειδοποιήσει σχετικά με την αλλαγή των σύνθετων ρυθμίσεων και θα πει ότι τα παιδιά πρέπει να λάβουν βοήθεια από έναν γονέα. Όταν η Nook σάς ρωτήσει ποιες ρυθμίσεις θα θέλατε να αλλάξετε, επιλέξτε την επιλογή «Αποθήκευση ρυθμίσεων δεδομένων».

Στην επόμενη επιλογή μενού, επιλέξτε “Διαγραφή εγγραφής κατοίκου”.

Ο Tom Nook θα σας προειδοποιήσει ότι όλες οι αναμνήσεις αυτού του παίκτη και της ιδιοκτησίας του θα αφαιρεθούν από το παιχνίδι. Αυτό περιλαμβάνει το σπίτι τους, τα χρήματα, τα μίλια και όλοι οι κάτοικοι του νησιού θα ξεχάσουν ότι ο παίκτης υπήρξε ποτέ.

  12 Συμβουλές για τηλεδιάσκεψη ενώ εργάζεστε από το σπίτι

Εάν είστε εντάξει με τους κινδύνους, το Nook θα επιβεβαιώσει ότι θέλετε να προχωρήσετε. Επιλέξτε «Διαγραφή εγγραφής κατοίκου» για δεύτερη φορά.

Θα δείτε μια τελευταία οθόνη προειδοποίησης/επιβεβαίωσης. Επιλέξτε την επιλογή «Διαγραφή».

Το παιχνίδι θα επιβεβαιώσει ότι τα δεδομένα του παίκτη έχουν διαγραφεί.

Τώρα, μπορείτε να πατήσετε το φυσικό κουμπί Home στο δεξί Joy-Con, να επιλέξετε το εικονίδιο Animal Crossing, να επιστρέψετε τους παίκτες στον κύριο λογαριασμό σας και η σκηνή ή το σπίτι που προσβάλλει θα πρέπει να φύγει από το παιχνίδι.