Πώς να ενεργοποιήσετε και να προσαρμόσετε την επικάλυψη του Discord στο παιχνίδι

Το Discord είναι η εφαρμογή φωνητικής συνομιλίας για παιχνίδια υπολογιστή, σε μεγάλο βαθμό λόγω της καθαρής διεπαφής και της φιλικής προς το χρήστη επικάλυψης στο παιχνίδι. Ενεργοποιήστε και προσαρμόστε τη δική σας επικάλυψη παιχνιδιού για να ελαχιστοποιήσετε τους περισπασμούς και να διατηρήσετε την εστίασή σας στο παιχνίδι.

Πώς να ενεργοποιήσετε την επικάλυψη του Discord στο παιχνίδι

Για να ενεργοποιήσετε την επικάλυψη του παιχνιδιού Discord, ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις κάνοντας κλικ στο εικονίδιο γρανάζι δίπλα στο όνομα και το avatar σας κοντά στην κάτω αριστερή γωνία του παραθύρου.

  Πώς να ενισχύσετε έναν διακομιστή Discord

Στις Ρυθμίσεις εφαρμογής, ανοίξτε την καρτέλα “Επικάλυψη” και κάντε κλικ στο κουμπί εναλλαγής δίπλα στο “Ενεργοποίηση επικάλυψης στο παιχνίδι”. Από προεπιλογή, μπορείτε να κλειδώσετε την επικάλυψη πατώντας Shift + ` (αυτό είναι το πλήκτρο κοντά στο πλήκτρο Tab στο πληκτρολόγιό σας). Μπορείτε να αλλάξετε αυτήν τη ρύθμιση κάνοντας κλικ στο εικονίδιο του πληκτρολογίου και πατώντας έναν νέο συνδυασμό πλήκτρων.

Πώς να προσαρμόσετε την επικάλυψη παιχνιδιού του Discord

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις ρυθμίσεις σε αυτό το μενού για να αλλάξετε το μέγεθος των avatar που εμφανίζονται στην επικάλυψη ή για να επιλέξετε πότε θα εμφανίζονται ονόματα και χρήστες.

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος του μενού Επικάλυψη για να βρείτε τη Θέση Ειδοποίησης. Κάντε κλικ σε μία από τις τέσσερις γκρι γωνίες της οθόνης για να ορίσετε πού θέλετε να εμφανίζεται η επικάλυψη. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο ανάστροφης κάθετο κύκλου στη μέση για να απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις επικάλυψης.

  Πώς να βρείτε ένα αναγνωριστικό χρήστη Discord

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ στην εναλλαγή στο κάτω μέρος του μενού για να εμφανίσετε τις ειδοποιήσεις κειμένου καθώς και τις συνήθεις φωνητικές ειδοποιήσεις.

Για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη παιχνιδιού Discord για συγκεκριμένα παιχνίδια, ανοίξτε το μενού Ρυθμίσεις και επιλέξτε την καρτέλα «Δραστηριότητα παιχνιδιού». Κάντε κλικ στο εικονίδιο της οθόνης στα δεξιά ενός παιχνιδιού για να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την επικάλυψη.

Μπορείτε να προσαρμόσετε αυτές τις ρυθμίσεις ενώ βρίσκεστε στο παιχνίδι. Ανοίξτε το μενού επικάλυψης εντός του παιχνιδιού πατώντας Shift + ` (ή την προσαρμοσμένη συντόμευση πληκτρολογίου, εάν έχετε ορίσει) και, στη συνέχεια, κάνοντας κλικ στο εικονίδιο γρανάζι.

  Πώς να αποσυνδέσετε τον αριθμό τηλεφώνου από το Discord

Πώς να καρφιτσώσετε τα Windows στην επικάλυψη παιχνιδιού του Discord

Μόλις τεθεί σε λειτουργία η επικάλυψή σας, μπορείτε να καρφιτσώσετε ένα παράθυρο συνομιλίας κειμένου πάνω από το παιχνίδι σας. Εκκινήστε οποιοδήποτε παιχνίδι και, στη συνέχεια, πατήστε Shift + ` (ή οποιοδήποτε συνδυασμό πλήκτρων έχετε ορίσει νωρίτερα) για να εμφανιστεί το μενού επικάλυψης εντός του παιχνιδιού. Κάντε κλικ στο εικονίδιο καρφίτσας για να εμφανιστεί ένα παράθυρο ακόμα και όταν χαμηλώνετε το μενού επικάλυψης στο παιχνίδι. Μπορείτε να προσαρμόσετε την αδιαφάνεια αυτού του παραθύρου κάνοντας κλικ στο εικονίδιο Αδιαφάνεια και προσαρμόζοντας το ρυθμιστικό.

Το Discord παρέχει πραγματικά όλες τις ρυθμίσεις που θέλουν ιδιαίτερα οι παίκτες από μια εφαρμογή VoIP. Βεβαιωθείτε ότι η επικάλυψή σας είναι όσο το δυνατόν πιο καθαρή και μη παρεμβατική, ενώ εμφανίζει επίσης όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να παρακολουθείτε την ομάδα σας.