Πώς να προβάλετε όλες τις φωτογραφίες που στάλθηκαν μέσω ενός νήματος συνομιλίας iMessages


Υπάρχουν πολλές διαθέσιμες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων για iOS, αλλά δεν έχω πουληθεί ποτέ σε καμία από αυτές. Το iMessages είναι η εφαρμογή μου για ανταλλαγή μηνυμάτων, παρόλο που δεν λειτουργεί όταν πρέπει να στείλω μήνυμα σε κάποιον που χρησιμοποιεί τηλέφωνο Android. Τούτου λεχθέντος, ο ένας λόγος που προτιμώ το iMessages από όλες τις άλλες εφαρμογές είναι ότι ξέρω ότι μπορώ να το χρησιμοποιήσω για να στείλω φωτογραφίες και βίντεο υψηλής ποιότητας από το τηλέφωνό μου. Οι φωτογραφίες και τα βίντεο δεν είναι συμπιεσμένα και δεν χρειάζεται να ανησυχώ για τη μη αποστολή/λήψή τους. Το iMessages διατηρεί ένα πλήρες ιστορικό της συνομιλίας σας, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, εκτός εάν επιλέξετε να τις διαγράψετε μόνοι σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κάνετε κύλιση στην κορυφή και να διαβάσετε παλαιότερα μηνύματα. Εάν δεν σας απασχολεί η συνομιλία με κείμενο που είχατε σε ένα νήμα συνομιλίας iMessages και θέλετε απλώς να δείτε τις φωτογραφίες και τα βίντεο που ανταλλάχτηκαν, δεν χρειάζεται να φορτώσετε παλαιότερα μηνύματα για να το κάνετε. Υπάρχει πιο απλός τρόπος.

  Πώς να κάνετε τη ροή του Netflix πιο εύκολη χρησιμοποιώντας συντομεύσεις πληκτρολογίου

Ανοίξτε ένα νήμα συνομιλίας iMessages στο οποίο έχετε ανταλλάξει φωτογραφίες και βίντεο. Στο επάνω μέρος, όπου μπορείτε να δείτε το όνομα της επαφής, πατήστε το κουμπί Λεπτομέρειες. Στην οθόνη λεπτομερειών μπορείτε να δείτε κάθε φωτογραφία και βίντεο που ανταλλάχτηκαν στο νήμα. Εάν κάποια στιγμή διαγράψατε το νήμα, οι εικόνες που ανταλλάχτηκαν στη συνομιλία πριν από την κατάργηση του νήματος δεν θα εμφανιστούν εδώ.

Υπάρχει επίσης μια πιθανότητα τα βίντεο να μην εμφανίζονται εδώ ακόμα κι αν δεν έχετε διαγράψει ένα νήμα. Αυτό έχει να κάνει με μια ρύθμιση iMessage που διαγράφει βίντεο παλαιότερα των δύο λεπτών. Για να διατηρείτε το iMessages για πάντα τα βίντεο, όπως συμβαίνει με τις φωτογραφίες, μεταβείτε στην εφαρμογή Ρυθμίσεις και στην περιοχή Γενικά> Μηνύματα κάντε κύλιση στο κάτω μέρος και ορίστε τη λήξη του μηνύματος βίντεο σε Ποτέ.

  Πώς να βρείτε και να εγκαταστήσετε συντομεύσεις τρίτων σε iPhone και iPad