Τα 8 καλύτερα θέματα κελύφους Gnome

Εκτός από το KDE Plasma 5, το περιβάλλον επιφάνειας εργασίας του Gnome Shell είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και επεκτάσιμα περιβάλλοντα επιφάνειας εργασίας που κυκλοφορούν. Οι χρήστες μπορούν εύκολα να πάρουν την επιφάνεια εργασίας, να προσθέσουν επεκτάσεις και να την τροποποιήσουν όσο το δυνατόν περισσότερο. Επιπλέον, οι οπαδοί του Gnome Shell έχουν τη δυνατότητα να κάνουν θέμα την επιφάνεια εργασίας. Σε αντίθεση με πολλά άλλα περιβάλλοντα επιφάνειας εργασίας, το Gnome Shell έχει δύο θέματα που αλληλοσυμπληρώνονται. Ως αποτέλεσμα, πολλοί προγραμματιστές θεμάτων Gnome εργάζονται πολύ σκληρά για να μετατρέψουν το κέλυφος σε μια ολοκληρωμένη, θεματική εμπειρία. Δεδομένου ότι το Gnome Shell έχει τόσα πολλά θέματα Σε αυτήν τη λίστα, θα δούμε τα 8 καλύτερα θέματα του Gnome Shell, πού να τα αποκτήσετε και πώς να τα χρησιμοποιήσετε!

1. Τόξο

Το Gnome είναι γνωστό για τα κομψά, καλά σχεδιασμένα θέματα GTK. Τόξο είναι, μακράν η καλύτερη εμφάνιση στην παρέα. Από τα προσεγμένα κυκλικά κουμπιά παραθύρων, μέχρι την αριστοκρατική διαφανή επένδυση: το θέμα Arc τα έχει όλα. Το καλύτερο από όλα, το Arc είναι ευέλικτο. Έρχεται με 3 διακριτά θέματα (Arc Dark, Arc Dark και Arc Darkest). Κάθε ένα από τα θέματα είναι μια λεπτή παραλλαγή του Arc.

Αν θέλετε να αναβαθμίσετε το περιβάλλον επιφάνειας εργασίας που είναι συμβατό με το Gnome ή το GTK3, δοκιμάστε αυτό.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Google Analytics στο Nintendo Switch eShop

2. Numix

Για όσους ψάχνουν να βρουν ένα αξιοπρεπές, καθαρό θέμα για το Gnome Shell και το GTK3, ακούστε το. Παρουσιάζοντας το Numix θέμα. Είναι ένα θέμα σε επίπεδο στυλ, το οποίο σε συνδυασμό με έναν πραγματικά καθαρό, γκρι-πορτοκαλί συνδυασμό χρωμάτων δημιουργεί μια πολύ ωραία, μοντέρνα ρύθμιση.

3. Εύοποπ

ο Evopop Το θέμα δημιουργήθηκε αρχικά για χρήση με μια μικρή, σχετικά ασαφή διανομή Linux γνωστή ως Solus. Καθώς προχωρούσε η ανάπτυξη, αυτό το θέμα εγκαταλείφθηκε, για να εργαστεί σε ένα άλλο δημοφιλές θέμα (Arc).

Παρόλα αυτά, το Evopop εξακολουθεί να φαίνεται πραγματικά υπέροχο σε σύγχρονα περιβάλλοντα επιτραπέζιου υπολογιστή GTK3. Συνολικά, ο σχεδιασμός είναι αυτός ενός κανονικού σκούρου θέματος, με μια ανατροπή.

4. Χαρτί

Το 2014, η Google αποκάλυψε τον σχεδιασμό υλικού στον κόσμο και ολόκληρη η σχεδιαστική κοινότητα έχασε τα μυαλά της! Ως αποτέλεσμα, όλοι έσπευσαν να φτιάξουν ένα δροσερό, συμβατό με το υλικό σχέδιο. Σε οτιδήποτε, από εικονίδια, μέχρι θέματα επιτραπέζιου υπολογιστή, το διαδίκτυο εξερράγη με στοιχεία διεπαφής χρήστη που είχαν τη νέα σχεδίαση υλικού.

έρχεται Χαρτί: ένα ολοκληρωμένο θέμα Gnome/GTK3 που έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί τις προδιαγραφές σχεδίασης υλικού της Google σε ένα T. Αν θέλετε να κάνετε τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας Linux να μοιάζει με το Chrome OS και το Android, αυτό είναι ένα σταθερό θέμα για εργασία.

5. Ενότητα 8

Από τότε που το Ubuntu ανακοίνωσε ότι θα απορρίψει το περιβάλλον επιφάνειας εργασίας Unity, οι χρήστες ανέλαβαν να κάνουν το περιβάλλον επιφάνειας εργασίας του Gnome Shell να μοιάζει με το Unity της Canonical.

  Τρόπος διασταύρωσης κελιών αναφοράς μεταξύ υπολογιστικών φύλλων του Microsoft Excel

ο Ενότητα Το θέμα Gnome Shell είναι ίσως η καλύτερη υλοποίηση αυτού. Παίρνει το κέλυφος και προσθέτει μια εμφάνιση Unity 8 σε όλα. Εάν είστε αναστατωμένοι για τη μετάβαση στο Gnome Shell στο Ubuntu, αυτό το θέμα μπορεί να σας οδηγήσει στις δύσκολες στιγμές που έρχονται.

6. Gnome OSX

Οι άνθρωποι αγαπούν την εμφάνιση του macOS. Είναι κατανοητό, καθώς το Mac έχει αρκετά καλό σχεδιαστικό πρότυπο και συχνά εμπνέει την εμφάνιση άλλων λειτουργικών συστημάτων.

Αν σας άρεσε ποτέ η εμφάνιση του λειτουργικού συστήματος Mac, ίσως θελήσετε να το ελέγξετε Gnome OSX θέμα. Με αυτό, οι χρήστες μπορούν εύκολα να μεταμορφώσουν το απόθεμα Gnome Shell σε κάτι που μοιάζει περισσότερο με macOS.

7. United GNOME

United Gnome είναι μια ακόμη προσπάθεια να πάρουμε το Gnome Shell και να το κάνουμε να μοιάζει με το περιβάλλον επιφάνειας εργασίας Unity. Λαμβάνοντας υπόψη ότι αυτό το θέμα κάνει σχεδόν αυτό που κάνει το #5, δεν θα πάμε πολύ μακριά σε λεπτομέρειες.

Με όλα αυτά, αν ψάχνετε για ένα σταθερό θέμα Unity και έχετε δοκιμάσει το άλλο σε αυτήν τη λίστα και αποφασίσατε ότι δεν είναι αρκετά καλό, δοκιμάστε το United Gnome!

8. Flatabulous Συλλογή

Ένα καλό επίπεδο θέμα μπορεί πραγματικά να ελευθερώσει τον επιτραπέζιο υπολογιστή σας Linux. Κυρίως επειδή οι σχεδιαστές τέτοιων θεμάτων τείνουν να είναι πολύ καλοί στο να παίρνουν μέτρια περιβάλλοντα επιφάνειας εργασίας και να τα κάνουν να φαίνονται καταπληκτικά!

  Πώς να εμφανίσετε ένα Ημερολόγιο του Outlook στο Ημερολόγιο Google

Enter Flatabulous: είναι ένα θέμα GTK3 που έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με το Gnome Shell, καθώς και με το Unity και όλους τους άλλους επιτραπέζιους υπολογιστές Linux που έχουν αγκαλιάσει την πιο πρόσφατη έκδοση του GTK.

ο Επίπεδη συλλογή προσφέρει μια ωραία ποικιλία από διαφορετικές πολύχρωμες παραλλαγές στο ίδιο σκούρο θέμα. Τα χρώματα περιλαμβάνουν μπλε, σκούρο μπλε, πράσινο της μέντας, σκούρο πράσινο μέντα, numix spin, πορτοκαλί, σκούρο πορτοκαλί, κόκκινο σκούρο κόκκινο, καθώς και πολλά «νέα» θέματα.

Αν ψάχνετε για ένα υπέροχο θεματικό πακέτο με τόνους διαφορετικών χρωμάτων για να διαλέξετε και αγαπάτε το επίπεδο στυλ, αξίζει να το ελέγξετε το Flatabulous!

Έχετε μπερδευτεί σχετικά με το πώς να εγκαταστήσετε κάποιο από τα θέματα αυτής της λίστας; Βεβαιωθείτε ότι έχετε διαβάσει τις οδηγίες λεπτομερώς σε κάθε μία από τις σελίδες λήψης. Οι προγραμματιστές περιγράφουν ακριβώς πώς να τα εγκαταστήσουν.

Για να βρείτε περισσότερα θέματα Gnome Shell και GTK3, μεταβείτε στο Gnome-look.org!

συμπέρασμα

Το Gnome Desktop είναι το αδιαμφισβήτητο αγαπημένο στον κόσμο του Linux. Σχεδόν κάθε έργο το έχει αγκαλιάσει. Μερικοί μάλιστα έχουν εγκαταλείψει τα δικά τους έργα για να αρχίσουν να χρησιμοποιούν το Gnome Shell. Δυστυχώς, παρόλο που τα περισσότερα έργα Linux κάνουν μεγάλη χρήση του Gnome Shell, σχεδόν κανένα από αυτά δεν χρησιμοποιεί θέματα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι τόσο υπέροχο να βλέπουμε τόσα πολλά υπέροχα θέματα κελύφους Gnome διαθέσιμα που οι θαυμαστές μπορούν να τρέξουν στους υπολογιστές Linux τους. Ας ελπίσουμε ότι σύντομα αυτά τα θέματα θα είναι περισσότερα από θέματα aftermarket.