Πώς να αποκτήσετε τον ήχο κλήσης iPhone X στο τηλέφωνό σας

Το iPhone X έχει νέο ήχο κλήσης και η Apple τον κρατά αποκλειστικό. Εάν δεν έχετε iPhone X, δεν μπορείτε να λάβετε επίσημα αυτόν τον ήχο κλήσης. Η Apple το κάνει αυτό κάθε χρόνο, αλλά περιορίζει το αποκλειστικό περιεχόμενο σε ταπετσαρίες. Για παράδειγμα, το πιο πρόσφατο μοντέλο iPhone της χρονιάς θα έχει μερικές ταπετσαρίες που δεν θα εμφανίζονται σε άλλες συσκευές ακόμα κι αν έχουν αναβαθμιστεί στην πιο πρόσφατη έκδοση του iOS. Αυτή τη φορά, η Apple δημιούργησε έναν αποκλειστικό ήχο κλήσης για το iPhone X. Τα καλά νέα είναι ότι είναι εκπληκτικά απλό να λάβετε αυτόν τον αποκλειστικό ήχο κλήσης iPhone X στο τηλέφωνό σας και εννοούμε τόσο το iPhone όσο και ένα τηλέφωνο Android.

  Πώς να διώξετε κάποιον από το Netflix

Κατεβάστε τον ήχο κλήσης iPhone X

Οι άνθρωποι στο Το Lifehacker έχει το αρχείο ήχου σε μορφή M4R που προορίζεται για ήχους κλήσης στο iPhone. Έχουν επίσης μια προεπισκόπηση του ήχου κλήσης, ώστε να μπορείτε να τον ακούσετε προτού αποφασίσετε αν αξίζει ή όχι να τον χρησιμοποιήσετε. Κατεβάστε τον ήχο κλήσης.

Μεταφορά ήχου κλήσης στο τηλέφωνο

Εάν θέλετε να λάβετε τον ήχο κλήσης iPhone X στο iPhone σας, θα πρέπει να τον προσθέσετε μέσω του iTunes ή μέσω οποιασδήποτε άλλης εφαρμογής που μπορεί να μεταφέρει περιεχόμενο σε ένα iPhone. Σας προτείνουμε να χρησιμοποιήσετε το iTunes, καθώς είναι δωρεάν και πιθανότατα το έχετε ήδη στην επιφάνεια εργασίας σας.

Συνδέστε το iPhone σας στον υπολογιστή σας και ανοίξτε το iTunes. Περιμένετε μέχρι το iTunes να εντοπίσει το iPhone σας. Θα εμφανιστεί στην αριστερή στήλη. Κάντε κλικ στο μικρό βέλος δίπλα στο τηλέφωνό σας για να αναπτύξετε τις κατηγορίες περιεχομένου κάτω από αυτό. Θα δείτε μια κατηγορία Tones. Σύρετε και αποθέστε το αρχείο που κατεβάσατε στην κατηγορία Ήχοι. Κάντε δεξί κλικ στο Tones και επιλέξτε «Sync» από το μενού περιβάλλοντος. Επιτρέψτε στο iTunes να συγχρονίσει και να δημιουργήσει ένα νέο αντίγραφο ασφαλείας.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε μια ισορροπημένη σύνθεση για πιο δυνατές φωτογραφίες

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας. Μεταβείτε στην επιλογή Ήχοι και πατήστε Ήχος κλήσης. Θα δείτε τον νέο ήχο κλήσης, Reflection, να εμφανίζεται στην κορυφή. Επιλέξτε το και θα οριστεί ως ο νέος σας ήχος κλήσης.

Στο Android, τα πράγματα είναι πολύ πιο εύκολα επειδή δεν χρειάζεστε το iTunes. Πρέπει πρώτα να μετατρέψετε το αρχείο M4R σε αρχείο MP3. Μόλις το κάνετε αυτό, συνδέστε το τηλέφωνό σας Android στον υπολογιστή σας. Πρόσβαση στον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής. Αντιγράψτε το αρχείο MP3 που μετατρέψατε στο φάκελο Ringtones.

Στο τηλέφωνό σας Android, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στην επιλογή Ήχος. Πατήστε Ήχος κλήσης τηλεφώνου. Ο ήχος κλήσης σας θα πρέπει να αναφέρεται μαζί με τους άλλους ήχους κλήσης. Εάν δεν είναι, πατήστε «Προσθήκη ήχου κλήσης» στο κάτω μέρος και επιλέξτε τον από τον εσωτερικό χώρο αποθήκευσης της συσκευής σας. Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται να κάνετε.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το AR Bitmoji στο Snapchat

Ο νέος ήχος κλήσης iPhone X δεν είναι κακός και αν έχετε βαρεθεί όλους τους παλιούς που δεν έχουν ανανεωθεί εδώ και χρόνια, είναι μια καλή επιλογή.