Πώς να αποκτήσετε τη νυχτερινή λειτουργία στο iPhone SE 3

Το iPhone SE 3 έρχεται με έναν ισχυρό επεξεργαστή A15 Bionic και μια ικανή κάμερα 12 MP. Ωστόσο, η Apple αποφάσισε, για κάποιο λόγο, να μην συμπεριλάβει τη λειτουργία Night Mode στην κάμερα για το iPhone SE 3. Αυτό προκαλεί έκπληξη επειδή τα περισσότερα smartphone αυτές τις μέρες διαθέτουν κάποιο είδος νυχτερινής λειτουργίας ενσωματωμένη για τη λήψη καλύτερων φωτογραφιών. συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Ενώ μόνο η Apple μπορεί να απαντήσει γιατί απέσυρε τη λειτουργία φωτογραφίας σε χαμηλό φωτισμό, δεν είστε εντελώς άτυχοι. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε τη νυχτερινή λειτουργία στο iPhone SE 3.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία στο iPhone SE 2022

Πώς να τραβήξετε νυχτερινές φωτογραφίες στο iPhone SE 3

Ο καλύτερος τρόπος για να αποκτήσετε τη λειτουργία Night Mode του iPhone στο iPhone SE 3 είναι να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Neural Cam. Η εφαρμογή λειτουργεί πολύ καλά και θα σας επιτρέψει να τραβήξετε εντυπωσιακές φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού με το iPhone SE σας.

  • Ανοίξτε την εφαρμογή Neural Cam (Δωρεάν) στο iPhone σας.
  • Δεν χρειάζεται πραγματικά να προσαρμόσετε καμία από τις παραμέτρους που είναι προκαθορισμένες στην εφαρμογή. Απλώς κάντε κλικ σε μια εικόνα του αντικειμένου που θέλετε να τραβήξετε και η Neural Cam κάνει τα υπόλοιπα.
  Πώς να ρυθμίσετε και να χρησιμοποιήσετε το Google Drive στο Mac σας

Ακολουθεί μια σύγκριση μιας εικόνας χαμηλού φωτισμού από τη φωτογραφική μηχανή στοκ (αριστερά) και την εφαρμογή Neural Cam (δεξιά).

Νευρική κάμερα

Προφανώς, εάν χρειάζεται, μπορείτε να προσαρμόσετε πολλά πράγματα στο Neural Cam, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας λήψης, του αριθμού των καρέ, της έκθεσης, των ρυθμίσεων φωτεινότητας και της ισορροπίας λευκού για να λάβετε ακριβώς τη λήψη που θέλετε.

Το Neural Cam σάς επιτρέπει να φωτογραφίζετε σε μορφές JPEG, HEIC και TIFF και μπορείτε να επιλέξετε την ανάλυση εικόνας και να αλλάξετε επίσης μια σειρά από ρυθμίσεις κάμερας. Η εφαρμογή αποδίδει πολύ καλά και ενώ η δωρεάν έκδοση είναι υπεραρκετή για τις περισσότερες περιπτώσεις χρήσης, αν χρειάζεστε κάποιες από τις προηγμένες δυνατότητες που προσφέρει η Neural Cam, μπορείτε να αποκτήσετε και την πληρωμένη έκδοση της εφαρμογής.

Οι καλύτερες εφαρμογές κάμερας νυχτερινής λειτουργίας για το iPhone SE του 2022

Αν και η εφαρμογή Neural Cam είναι λίγο πολύ η καλύτερη επιλογή που βρήκαμε στις δοκιμές μας, αν ψάχνετε για άλλες επιλογές για έλεγχο, σας έχουμε καλύψει. Ακολουθούν ορισμένες από τις άλλες εφαρμογές κάμερας νυχτερινής λειτουργίας για το iPhone SE 2022 που μπορείτε να δοκιμάσετε.

1. ProCam 8

Το ProCam είναι μια πλήρης εφαρμογή κάμερας για iPhone. Η εφαρμογή διαθέτει χειροκίνητα χειριστήρια που σας επιτρέπουν να τραβάτε εικόνες υψηλής ποιότητας σε χαμηλό φωτισμό. Με τη λειτουργία αντικραδασμικού, αποτρέπει επίσης τα ακούσια κουνήματα από το να καταστρέψουν τις σχεδόν τέλειες λήψεις σας. Ένα από τα κυριότερα σημεία αυτής της εφαρμογής είναι το σύστημα κύλισης και steppers που είναι εμπνευσμένο από κάμερες DSLR. Επιπλέον, το ProCam 8 διαθέτει επίσης τη λειτουργία πορτρέτου για να σας επιτρέπει να τραβάτε εκπληκτικές φωτογραφίες με εφέ bokeh. Επιπλέον, θα σας βοηθήσει ακόμη και να πλαισιώσετε τις φωτογραφίες σας με μια πληθώρα από πλέγματα καδράρωσης διαθέσιμα απευθείας στην εφαρμογή για να λαμβάνετε τις καλύτερες λήψεις κάθε φορά. Αν και η τιμή των 8 $ τοποθετεί την ProCam στην ακριβή κατηγορία, δεν μπορείτε να κάνετε λάθος με τη μεγάλη γκάμα εργαλείων που διαθέτει.

  Πώς να κάνετε διάγνωση και να διορθώσετε μια θύρα USB που δεν λειτουργεί

Εγκατάσταση: (7,99 $)

2. Κάμερα NightCap

Το NightCap είναι στο ύψος των καθηκόντων όταν πρόκειται για τη λήψη φωτογραφιών χαμηλού φωτισμού και νυχτερινών φωτογραφιών στο iPhone SE 3. Με τη μεγάλη έκθεση, η εφαρμογή κάμερας μπορεί να προσφέρει φωτεινότερες φωτογραφίες σε χαμηλό φωτισμό. Η εφαρμογή χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να ρυθμίσει την απαραίτητη εστίαση και έκθεση για πιο φωτεινή λήψη. Σημειωτέον, προσφέρει επίσης χειροκίνητο έλεγχο μέσω προσεγμένης προσαρμογής που βασίζεται σε χειρονομίες. Πάνω από όλα, το NightCap διαθέτει μοναδικές λειτουργίες αστρονομίας που σας επιτρέπουν να τραβάτε τα αστέρια και σας επιτρέπει να εγγράφετε βίντεο με μια ειδική νυχτερινή λειτουργία. Συνδυάστε το με το ζουμ 8x καθώς και το 4x υψηλότερο ISO και θα γίνει ένα εύχρηστο φωτογραφικό στοιχείο για το iPhone SE 3 σας.

Εγκατάσταση: (2,99 $)

3. BlackSight: Night Mode Camera

Το BlackSight έχει καλυμμένες όλες τις βάσεις για να είναι μια ικανή εφαρμογή νυχτερινής λειτουργίας κάμερας για το iPhone SE 3 σας. Επιπλέον, η εφαρμογή κάμερας προσφέρει επίσης μια αξιοπρεπή δωρεάν έκδοση που σας επιτρέπει να τραβάτε νυχτερινές λήψεις στο iPhone σας χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψετε χρήματα. Είναι συμβατό με όλες τις κάμερες, συμπεριλαμβανομένης της μπροστινής και της πίσω κάμερας. Έτσι, μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να τραβήξετε φωτεινότερες selfies σε περιβάλλον χαμηλού φωτισμού. Συγκεκριμένα, παρέχει χειροκίνητη εστίαση και επιτρέπει τη διόρθωση ισορροπίας λευκού για τη μείωση της κιτρινωπής απόχρωσης. Ωστόσο, το αποκορύφωμα αυτής της εφαρμογής είναι η λειτουργία τρίποδο που σας επιτρέπει να τραβάτε πιο φωτεινές και χωρίς θόρυβο φωτογραφίες σε πολύ σκοτεινά περιβάλλοντα. Σημειώστε ότι η δωρεάν έκδοση της κάμερας BlackSight αφήνει ένα υδατογράφημα στις φωτογραφίες που τραβήξατε. Και αν θέλετε να αφαιρέσετε το υδατογράφημα, θα χρειαστεί να πληρώσετε 4 $.

  Τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης VM για να παρακολουθείτε προσεκτικά τις εικονικές μηχανές σας

Εγκατάσταση: (Δωρεάν, αφαιρέστε το υδατογράφημα για 3,99 $)

4. Νυχτερινά μάτια

Αν θέλετε να βελτιώσετε τη φωτογραφία σε χαμηλό φωτισμό στο iPhone σας χωρίς να χρειάζεται να καταβάλετε χρήματα, το Night Eyes μπορεί να είναι ένας άξιος υποψήφιος. Η εφαρμογή κάμερας είναι ελαφριά και διαθέτει μια χούφτα πολύχρωμα φίλτρα που βελτιώνουν την εμφάνιση των λήψεών σας. Επιπλέον, διαθέτει τρεις λειτουργίες ενίσχυσης και παρέχει ψηφιακό ζουμ έως και 10x. Δεν είναι περίεργο, έχει λάβει 4,4 αστέρια από 5 από σχεδόν 12.000 αξιολογήσεις.

Εγκατάσταση: (Δωρεάν, με αγορές εντός εφαρμογής)

Αποκτήστε τη νυχτερινή λειτουργία στο iPhone SE 3 με αυτές τις εφαρμογές

Λοιπόν, έτσι μπορείτε να αποκτήσετε τη νυχτερινή λειτουργία iPhone στο iPhone SE 3 σας. Έχουμε συμπεριλάβει μια δωρεάν καθώς και ορισμένες επί πληρωμή εφαρμογές που μπορούν να τραβήξουν εκπληκτικές φωτογραφίες χαμηλού φωτισμού σε σχεδόν οποιοδήποτε iPhone, οπότε προχωρήστε και τραβήξτε όλες αυτές τις βραδιές- χρόνο φωτογραφίες που είχατε φαγούρα να τραβήξετε. Λοιπόν, ποια εφαρμογή προτιμάτε να χρησιμοποιείτε για τη λήψη φωτογραφιών σε χαμηλό φωτισμό στο iPhone σας; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.