Πώς να απενεργοποιήσετε την αυτόματη αναπαραγωγή της προεπισκόπησης μικρογραφιών στο YouTube

Με βάση το ποιος ρωτάτε, η προεπισκόπηση μικρογραφιών του YouTube που αναπαράγει αυτόματα βίντεο κατά την κύλιση είναι είτε ευλογία είτε απογοήτευση. Η λειτουργία επιτρέπει στους χρήστες να ρίξουν μια κλεφτή ματιά στο περιεχόμενο του βίντεο ενώ αιωρούνται πάνω από τη μικρογραφία. Ωστόσο, δεν αρέσει σε όλους να βλέπουν ένα δυναμικό βίντεο όταν περιηγούνται στη ροή. Γίνεται ακόμα πιο ενοχλητικό στα κινητά, όπου μπορείτε να καθαρίσετε το βίντεο και να ενεργοποιήσετε τον ήχο από την προεπισκόπηση μικρογραφιών αυτόματης αναπαραγωγής. Επομένως, εάν είστε κάποιος που θέλει να σταματήσει την αναπαραγωγή βίντεο του YouTube κατά την κύλιση, δείτε πώς μπορείτε να απενεργοποιήσετε την προεπισκόπηση μικρογραφιών στο YouTube.

Απενεργοποιήστε την προεπισκόπηση μικρογραφιών στο YouTube (2022)

Απενεργοποιήστε την προεπισκόπηση μικρογραφιών στο YouTube (Android και iOS)

1. Ανοίξτε την εφαρμογή YouTube στο τηλέφωνό σας και πατήστε το εικονίδιο προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία. Τώρα, επιλέξτε “Ρυθμίσεις” για πρόσβαση στις ρυθμίσεις του YouTube.

  Καταργήστε ένα προτεινόμενο κανάλι από το YouTube

2. Πατήστε “Γενικά” στις ρυθμίσεις και επιλέξτε “Αναπαραγωγή σε ροές” για να ελέγξετε την αυτόματη αναπαραγωγή της αρχικής ροής του YouTube.

3. Από το αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται, επιλέξτε να απενεργοποιήσετε την αναπαραγωγή “Απενεργοποίηση” στις ροές και αυτό είναι. Οι μικρογραφίες βίντεο δεν θα αναπαράγονται πλέον αυτόματα όταν κάνετε κύλιση στη ροή.

Απενεργοποιήστε την αυτόματη αναπαραγωγή προεπισκόπησης μικρογραφιών στον ιστότοπο του YouTube

1. Ανοίξτε το YouTube και κάντε κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία. Όταν εμφανιστεί το αναδυόμενο μενού, κάντε κλικ στο “Ρυθμίσεις”.

2. Τώρα, μεταβείτε στην ενότητα ρυθμίσεων «Αναπαραγωγή και απόδοση» από την αριστερή πλαϊνή γραμμή.

  Πώς να αναζητήσετε και να μοιραστείτε βίντεο YouTube στο Viber

3. Εδώ, απενεργοποιήστε την εναλλαγή “Ενσωμάτωση αναπαραγωγής” για να σταματήσετε την αναπαραγωγή βίντεο όταν τοποθετείτε το δείκτη του ποντικιού πάνω τους στην αρχική ροή του YouTube.

Απενεργοποιήστε την αυτόματη αναπαραγωγή βίντεο προεπισκοπήσεων στο YouTube

Επομένως, αυτά είναι τα βήματα που απαιτούνται για την απενεργοποίηση της αυτόματης αναπαραγωγής στο YouTube. Εν τω μεταξύ, εάν θέλετε να διαγράψετε το ιστορικό σας στο YouTube, μπορείτε να ελέγξετε το συνδεδεμένο άρθρο μας. Και για περισσότερες τέτοιες συμβουλές, μην ξεχάσετε να ρίξετε μια ματιά στο άρθρο μας σχετικά με τα καλύτερα κόλπα στο YouTube που πρέπει να γνωρίζετε.

  Πώς να στείλετε ένα μήνυμα στο YouTube