Πώς μπορώ να διαγράψω τις ληγμένες συνδρομές της Apple

Οι χρήστες της Apple απολαμβάνουν διαδικτυακές συνδρομές για εφαρμογές που χρησιμοποιούν στα iPhone τους. Η Apple παρέχει επίσης συνδρομές όπως Apple Music, Apple TV+ κ.λπ., τις οποίες μπορείτε να απολαύσετε πληρώνοντας μηνιαία ή ετήσια. Όμως το ερώτημα που προκύπτει είναι τι συμβαίνει όταν λήγουν αυτές οι συνδρομές και πώς να διαγράψετε τις ληγμένες συνδρομές της Apple. Αυτή η αμφιβολία έρχεται στο μυαλό πολλών πελατών της Apple και θέλουν να μάθουν τις απαντήσεις. Εάν είστε κι εσείς ένας από αυτούς και αναρωτιέστε πώς να διαγράψετε συνδρομές που έχουν λήξει στο iPhone, είστε στο σωστό μέρος για να μάθετε. Έτσι, θα μάθετε επίσης για τη διαγραφή ληγμένων συνδρομών της Apple και επίσης πώς να αποκρύψετε τις ληγμένες συνδρομές στο iPhone. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με αυτό κατευθείαν.

Πώς μπορώ να διαγράψω τις ληγμένες συνδρομές της Apple

Περαιτέρω σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς μπορείτε να ακυρώσετε τις συνδρομές της Apple και εάν μπορείτε να διαγράψετε τις συνδρομές της Apple που έχουν λήξει ή όχι. Ας ξεκινήσουμε αρχικά εξηγώντας τι σημαίνει μια ληγμένη συνδρομή στο iPhone.

  Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση email μιας χρήσης

Τι σημαίνει η ληγμένη συνδρομή στο iPhone;

Οι συνδρομές μπορούν να είναι οποιουδήποτε τύπου. Μπορεί να περιλαμβάνουν μηνιαίες ή ετήσιες συνδρομές, επιτρέποντας στον χρήστη να χρησιμοποιήσει τη συγκεκριμένη εφαρμογή για την καθορισμένη περίοδο. Εάν η συνδρομή σας έχει λήξει ή την έχετε ακυρώσει για οποιονδήποτε λόγο, θεωρείται ληγμένη συνδρομή στο iPhone.

Πώς να ελέγξετε τις συνδρομές σας στο App Store στο iPhone ή το iPad σας;

Εάν θέλετε να ελέγξετε τις συνδρομές του καταστήματος εφαρμογών στο iPhone ή το iPad σας, μπορείτε να το κάνετε μεταβαίνοντας στον λογαριασμό σας Apple. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

Σημείωση: Όλα τα επόμενα βήματα εκτελούνται στο iPhone 13.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στο iPhone σας.

2. Πατήστε στο Apple ID σας από την κορυφή.

3. Τώρα, πατήστε Συνδρομές από τη λίστα.

4. Εδώ, θα δείτε τις συνδρομές σας στο App Store.

  Τι σημαίνει «YMMV» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Πώς να προβάλετε και να ακυρώσετε τις συνδρομές iPhone σε iPhone και iPad;

Εάν έχετε πολλές συνδρομές στο gadget της Apple και θέλετε να ακυρώσετε μία ή δύο στο iPhone και το iPad σας, μπορείτε να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να πετύχετε το ίδιο:

1. Ανοίξτε τις Ρυθμίσεις και πατήστε στο Apple ID σας.

2. Πατήστε στην επιλογή Συνδρομές.

3. Πατήστε στην επιθυμητή συνδρομή που θέλετε να ακυρώσετε.

4. Πατήστε Ακύρωση συνδρομής.

Πώς να ακυρώσετε τις συνδρομές από το App Store;

Εκτός από τις Ρυθμίσεις στη συσκευή σας Apple, μπορείτε επίσης να ακυρώσετε συνδρομές από το App Store. Τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω θα σας δώσουν μια επισκόπηση του πώς να το κάνετε:

1. Ανοίξτε την εφαρμογή App Store στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο Apple ID από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Πατήστε στο Apple ID σας.

4. Τώρα, πατήστε Συνδρομές.

5. Πατήστε στην επιθυμητή συνδρομή που θέλετε να ακυρώσετε.

6. Επιλέξτε την επιλογή Ακύρωση συνδρομής σε αυτό.

Μπορείτε να διαγράψετε συνδρομές που έχουν λήξει στο iPhone;

Όχι, δεν μπορείτε να διαγράψετε τις συνδρομές της Apple που έχουν λήξει. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε τις συνδρομές που έχουν λήξει στο iPhone. Οι ακυρωμένες ή ληγμένες συνδρομές εξαφανίζονται αυτόματα από τη λίστα συνδρομών μετά από κάποιο χρονικό διάστημα.

Πώς μπορώ να διαγράψω το ιστορικό συνδρομών της Apple;

Εάν είστε χρήστης της Apple και προσπαθείτε να διαγράψετε το ιστορικό συνδρομών σας στην Apple, όλες οι προσπάθειές σας θα πάνε μάταιες επειδή δεν μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό συνδρομών σε συσκευές Apple. Οι συνδρομές που ακυρώσατε ή έχετε λήξει θα φύγουν αυτόματα από τη σελίδα συνδρομής και δεν θα παραμείνει ιστορικό.

  Πώς να διαγράψετε όλες τις αναρτήσεις στο Reddit

Πώς μπορώ να διαγράψω οριστικά τις συνδρομές;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τις συνδρομές σε συσκευές Apple. Εάν θέλετε να ξεφύγετε από όλες τις συνδρομές στο προϊόν Apple σας, ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να ακυρώσετε τις επιθυμητές συνδρομές από τη συσκευή σας Apple. Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με την Υποστήριξη της Apple για να σας δώσει τη λύση εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα.

Πώς μπορώ να διαγράψω τις ληγμένες συνδρομές Apple στο iPhone 11, 12 ή 13;

Δεν υπάρχει τρόπος να διαγράψετε τις ληγμένες συνδρομές της Apple στο iPhone 11, 12 ή 13. Το καλύτερο που μπορείτε να κάνετε είναι να περιμένετε να εξαφανιστούν από μόνες τους οι ληγμένες συνδρομές από τη λίστα συνδρομών.

Μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό συναλλαγών από το App Store;

Όχι, δεν μπορείτε να διαγράψετε το ιστορικό συναλλαγών αγορών στο App Store.

Μπορείτε να αποκρύψετε τις συνδρομές που έχουν λήξει από το iPhone;

Όχι, δεν μπορείτε να αποκρύψετε συνδρομές που έχουν λήξει στο iPhone σας. Ωστόσο, μπορείτε να αποκρύψετε τις εφαρμογές που αγοράσατε σε συσκευές Apple.

Πώς να κρύψετε τις συνδρομές που έχουν λήξει στο iPhone 11;

Δυστυχώς, δεν μπορείτε να αποκρύψετε συνδρομές που έχουν λήξει στο iPhone. Οι συνδρομές που έχουν λήξει μπορεί να χρειαστεί πάνω από ένα χρόνο για να εξαφανιστούν. Η Apple δεν παρέχει τρόπο διαγραφής ή απόκρυψης συνδρομών που έχουν λήξει στις συσκευές της.

Πόσο καιρό διαμένουν οι συνδρομές που έχουν λήξει στο Apple ID;

Εάν έχετε ληγμένες συνδρομές στο Apple ID σας, μπορεί να χρειαστούν από μήνες έως ένα χρόνο για να εξαφανιστούν αυτόματα από τον λογαριασμό σας.

***

Αυτές ήταν μερικές από τις ερωτήσεις σχετικά με το πώς να διαγράψετε τις ληγμένες συνδρομές της Apple. Ελπίζουμε να καταλάβατε τις απαντήσεις σε κάθε ερώτηση και να μάθετε να ακυρώνετε συνδρομές στο iPhone σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Πείτε μας τι θέλετε να μάθετε για τη συνέχεια.