Πώς να αποκτήσετε τη μεγαλύτερη παραγγελία DoorDash

Το DoorDash είναι μια από τις μεγαλύτερες υπηρεσίες online παραγγελιών φαγητού κατά παραγγελία από το Σαν Φρανσίσκο, Καλιφόρνια, Ηνωμένες Πολιτείες. Σας συνδέει με όλα τα εστιατόρια της περιοχής σας, ώστε να μπορείτε να παραγγείλετε φαγητό από τα αγαπημένα σας εστιατόρια online. Εάν είστε Dasher από το DoorDash και θέλετε να μάθετε πώς να αποκτήσετε τη μεγαλύτερη παραγγελία DoorDash, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο για να το μάθετε. Θα μάθετε επίσης πώς να λαμβάνετε πολλαπλές παραγγελίες DoorDash με υψηλό Dasher Pay. Ας αρχίσουμε!

Πίνακας περιεχομένων

Πώς να αποκτήσετε τη μεγαλύτερη παραγγελία DoorDash

Αν θέλετε να πάρετε τη μεγαλύτερη παραγγελία DoorDash, πρέπει να γίνετε κορυφαίος Dasher. Και για να γίνετε κορυφαίος Dasher, πρέπει να πληροίτε ορισμένα κριτήρια στην πλατφόρμα DoorDash ως Dasher. Ας το συζητήσουμε αυτό λεπτομερέστερα.

Γιατί δεν λαμβάνω παραγγελίες στο DoorDash;

Οι πιο συνηθισμένοι λόγοι για τους οποίους δεν λαμβάνετε παραγγελίες στο DoorDash είναι οι εξής:

  • Η κακή σύνδεση δικτύου μπορεί να σας κάνει να μην λαμβάνετε παραγγελίες.
  • Όταν αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας Dasher, δεν θα λαμβάνετε ενημερώσεις ή ειδοποιήσεις σχετικά με τα πιο πρόσφατα σημεία Dash στην κοντινή σας περιοχή.
  • Εάν η παύλα σας είναι σε παύση, δεν θα λαμβάνετε παραγγελίες.
  • Επίσης, μπορεί να συμβαίνει ότι οι άνθρωποι δεν παραγγέλνουν τίποτα από την τοποθεσία σας. Μπορείτε να προσπαθήσετε να μετακομίσετε σε μια ζεστή τοποθεσία όπου οι άνθρωποι παραγγέλνουν φαγητό συνεχώς.
  Πώς να επιβάλετε τη "Σκοτεινή λειτουργία" σε οποιαδήποτε εφαρμογή iPhone με Smart Invert

Πώς να λάβετε περισσότερες παραγγελίες DoorDash; Πώς να λάβετε πολλές παραγγελίες στο DoorDash;

Για να λάβετε περισσότερες παραγγελίες ή πολλές παραγγελίες στο DoorDash, πρέπει να βρίσκεστε στις πιο ζεστές τοποθεσίες όπου οι άνθρωποι παραγγέλνουν συνεχώς φαγητό. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε επίσης μεγάλες πιθανότητες να λάβετε συμβουλές και υψηλές αξιολογήσεις πελατών. Ως εκ τούτου, θα είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να γίνετε κορυφαίος Dasher.

Πώς να λάβετε τις μεγαλύτερες παραγγελίες στο DoorDash; Πώς μπορώ να πάρω μια εντολή DoorDash με υψηλότερη πληρωμή;

Καθώς δεν υπάρχει όριο για παραγγελίες DoorDash, οποιαδήποτε μεγαλύτερη σειρά δεν μπορεί να οριστεί με συγκεκριμένο τρόπο. Αλλά αν γίνετε ο κορυφαίος Dasher, οι περισσότερες από τις παραγγελίες που θα λάβετε θα προέρχονται από πελάτες που παραγγέλνουν αντικείμενα άνω των 35 $ και μπορεί να ανέλθει σε οποιοδήποτε ποσό. Όλες οι βασικές απαιτήσεις για να γίνετε Top Dasher για να λάβετε τις μεγαλύτερες και υψηλότερες παραγγελίες συζητούνται παρακάτω:

1. Πρώτον, θα πρέπει να βρίσκετε πάντα την πιο πολυσύχναστη περιοχή και να λαμβάνετε όσο το δυνατόν περισσότερες παραγγελίες.

2. Θα πρέπει επίσης να έχετε παραδώσει περισσότερες από 100 παραδόσεις τον προηγούμενο μήνα.

3. Θα πρέπει να συγκεντρώσετε περισσότερες από 4,7 αξιολογήσεις πελατών στο DoorDash.

4. Το ποσοστό ολοκλήρωσης 95% όλων των παραδόσεων σας είναι πολύ απαραίτητο.

5. Τουλάχιστον 200 παραδόσεις θα πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί από εσάς στη ζωή σας που εργάζεστε με το DoorDash.

  Πώς να δείτε έναν κόσμο με διορθωμένο χρώμα χρησιμοποιώντας το iPhone σας

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για το πρόγραμμα Top Dasher στο Σελίδα βοήθειας DoorDash Top Dasher.

Πώς εκχωρούνται οι παραγγελίες DoorDash;

Το DoorDash χρησιμοποιεί ένα αυτοματοποιημένο σύστημα για την ανάθεση παραγγελιών ώστε να μπορούν να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό. Αυτές οι παραγγελίες εκχωρούνται με βάση την τοποθεσία της παραγγελίας και όποιος Dasher έχει την υψηλότερη κατάταξη σε αυτήν την περιοχή θα λάβει πρώτο τις παραγγελίες. Για να αυξήσετε την κατάταξή σας στο DoorDash, πρέπει να παραδώσετε πολλές παραγγελίες πολύ αποτελεσματικά και εντός χρόνου, ώστε ο πελάτης να μπορεί να δώσει θετικές κριτικές για να αυξήσει την κατάταξή σας.

Λαμβάνετε περισσότερες παραγγελίες εάν προγραμματίσετε στο DoorDash;

Ναί. Εάν προγραμματίσετε στο DoorDash νωρίτερα, τότε σίγουρα θα είστε οι πρώτοι που θα λάβετε τις παραγγελίες από τα άλλα Dashers. Και ως εκ τούτου, μπορείτε να κερδίσετε περισσότερα και να έχετε την ευκαιρία να γίνετε κορυφαίος Dasher. Το DoorDash παρέχει επίσης το Προγραμματισμός πρώιμης πρόσβασης χαρακτηριστικό στους Dashers για πρόσβαση στο αντίστοιχο πρόγραμμά τους για την επόμενη εβδομάδα εκ των προτέρων. Αλλά και πάλι, θα πρέπει να ικανοποιήσετε τις απαιτήσεις που αναφέρονται στους παραπάνω δείκτες για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το πρόγραμμα.

Πρέπει να είμαι σε hotspot για να λαμβάνω παραγγελίες DoorDash;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο να βρίσκεστε σε ένα hotspot για να λαμβάνετε παραγγελίες DoorDash. Μπορείτε να λάβετε παραγγελίες και σε κανονικές τοποθεσίες. Αλλά αν είστε πρόθυμοι να γίνετε κορυφαίος Dasher και να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, είναι απαραίτητο να βρίσκεστε σε ένα hotspot για να λάβετε πολλές παραγγελίες για παράδοση.

Πότε πληρώνει το DoorDash; Πληρώνει καθημερινά το DoorDash;

Όχι, οι Dashers δεν πληρώνονται καθημερινά, αλλά σε εβδομαδιαία βάση για την εργασία που γίνεται από Δευτέρα έως Κυριακή τα μεσάνυχτα. Αφού δημιουργηθεί η πληρωμή, αποστέλλεται στον καταχωρημένο τραπεζικό λογαριασμό μετά από 2-3 ημέρες χρόνου διεκπεραίωσης. Πιθανότατα, οι Dashers λαμβάνουν την αμοιβή τους μέχρι το τέλος της Τετάρτης.

  Χρησιμοποιήστε μια εντολή Ok Google για να διαβάζετε όλες τις ειδοποιήσεις σας δυνατά

Πληρώνει το DoorDash Gas;

Όχι, το DoorDash δεν πληρώνει για το αέριο που χρησιμοποιείται από τα Dashers για παράδοση. Πρέπει να ξοδέψετε χρήματα από την τσέπη σας για το γκάζι εάν είστε DoorDash Dasher.

Πόσο πληρώνει το DoorDash ανά παράδοση; Πώς λειτουργεί το Dasher Pay;

Η μέση πληρωμή ανά παράδοση κυμαίνεται από 2$-10$ ανά παράδοση. Αυτή η πληρωμή εξαρτάται από την απόσταση που πρέπει να διανύσει το Dasher για να παραδώσει την παραγγελία. Εάν αυτή η περιοχή παράδοσης είναι μακριά και έχει πολύ περιορισμένα Dasher, η πληρωμή Dasher είναι υψηλή, καθώς εξαρτάται επίσης από το αν το Dasher είναι κορυφαίο Dasher ή όχι. Η αμοιβή Dasher υπολογίζεται προσθέτοντας Βασική αμοιβή + Συμβουλές + Προσφορές.

Το DoorDash τιμωρεί τους οδηγούς για αντικείμενα που λείπουν;

Όχι, το DoorDash δεν τιμωρεί τους Dashers του για στοιχεία που λείπουν. Τα αντικείμενα σφραγίζονται και συσκευάζονται από το εστιατόριο και οι Dashers δεν μπορούν καν να δουν τι υπάρχει μέσα στην παραγγελία DoorDash. Έτσι, δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να εξαφανιστούν αυτά τα αντικείμενα. Ωστόσο, εάν το DoorDash λάβει οποιεσδήποτε αναφορές πελατών που δηλώνουν ότι δεν έχουν λάβει το αντικείμενο ή το αντικείμενο έχει ανοίξει, το Dasher μπορεί να αντιμετωπίσει αυστηρές ενέργειες, οι οποίες μπορεί επίσης να έχουν ως αποτέλεσμα την απόλυση από την εργασία ως Dasher.

Μπορούν τα εστιατόρια να αξιολογήσουν τους Dashers;

Ναι, τα εστιατόρια μπορούν να αξιολογήσουν τα Dashers με βάση τη συνολική εμπειρία τους μαζί τους στην πύλη εμπόρων.

Μπορούν τα προγράμματα οδήγησης DoorDash να δεχτούν συμβουλές μετρητών;

Ναι, μπορούν να δεχτούν συμβουλές μετρητών όταν παραδίδουν τα προϊόντα σας. Αλλά ακόμα κι αν δίνετε συμβουλές σε μετρητά, όχι μέσω της εφαρμογής, η εφαρμογή θα δείξει ότι δεν δώσατε φιλοδωρήματα. Ωστόσο, η παροχή συμβουλών δεν είναι υποχρεωτική.

Πώς μπορώ να ξέρω εάν το DoorDash προσλαμβάνει στην περιοχή μου;

Το DoorDash δεν προσλαμβάνει σε λειτουργία εκτός σύνδεσης. Εάν θέλετε να προσληφθείτε από το DoorDash ως Dasher και να λάβετε τη μεγαλύτερη παραγγελία DoorDash, θα πρέπει να εγγραφείτε απευθείας στον λογαριασμό Dasher από το Σελίδα εγγραφής DoorDash Dasher. Από εδώ, πρέπει να επιλέξετε την περιοχή σας με ταχυδρομικό κώδικα ή ταχυδρομικό κώδικα και μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγγραφής, θα αρχίσετε να λαμβάνετε τις παραγγελίες.

***

Τώρα λοιπόν, καταλάβατε πώς να λάβετε τη μεγαλύτερη παραγγελία DoorDash. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες σχετικά με αυτό το άρθρο ή προτάσεις για οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να μάθουμε.