Χρησιμοποιήστε μια εντολή Ok Google για να διαβάζετε όλες τις ειδοποιήσεις σας δυνατά


Το Ok Google είναι μια πολύ δημοφιλής λειτουργία Android και τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, η Google άνοιξε το API στους προγραμματιστές. Κάτι τέτοιο σημαίνει ότι οι προγραμματιστές μπορούν να ενσωματώσουν τη λειτουργικότητα της εφαρμογής με την εντολή OK Google. Με αυτόν τον τρόπο οι χρήστες θα μπορούν να επικαλούνται τη λειτουργία της εφαρμογής με την εντολή “Ok Google”. Το OK Google Notifications είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που κάνει εξαιρετική χρήση της δυνατότητας Ok Google και σας διαβάζει όλες τις ειδοποιήσεις σας. Η εφαρμογή είναι πολύ βασική αυτή τη στιγμή, επομένως έχει μόνο μία εντολή που θα διαβάζει όλες τις ειδοποιήσεις, αλλά δεν σας επιτρέπει να πείτε στην εφαρμογή να διαβάσει μόνο την τελευταία ειδοποίηση ή ειδοποιήσεις από μια συγκεκριμένη εφαρμογή.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε το 2FA σε ένα iPhone

Εγκαταστήστε το OK Google Notifications και επιτρέψτε του να έχει πρόσβαση στις ειδοποιήσεις σας. Πρέπει να έχετε ενεργοποιημένο τον ήχο της συσκευής σας, προκειμένου η εφαρμογή να διαβάζει τις ειδοποιήσεις δυνατά.

Αφού εκχωρήσετε στην εφαρμογή τα σωστά δικαιώματα, ας πούμε, Ok Google για να επικαλεστεί τη λειτουργία. Όταν το Ok Google αρχίσει να ακούει, πείτε “Άνοιγμα των ειδοποιήσεών μου”. Η εντολή θα ανοίξει την εφαρμογή. Πατήστε το κουμπί του μικροφώνου και οι ειδοποιήσεις σας θα διαβαστούν δυνατά. Εάν δεν έχετε νέες ειδοποιήσεις, η εφαρμογή θα σας ενημερώσει σχετικά.

Οι Ειδοποιήσεις OK Google λειτουργούν άψογα και αποτελούν απόδειξη για το πόσο πολύ μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Ok Google. Αξίζει να αναφέρουμε ότι η συσκευή σας και η έκδοση Android πρέπει να υποστηρίζουν το Ok Google. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει root ή άλλο hack για να ενεργοποιήσετε το Ok Google στη συσκευή σας, η εφαρμογή μπορεί να λειτουργεί ή να μην λειτουργεί.

  Τι είναι ένας σκληρός δίσκος "Surveillance" ή "NAS";

Αυτή είναι η πρώτη έκδοση των Ειδοποιήσεων OK Google και είναι πιθανό να προστεθούν νέες λειτουργίες που, ελπίζουμε, θα σας επιτρέψουν να διαβάσετε την εφαρμογή ειδοποιήσεις από μια συγκεκριμένη εφαρμογή ή να διαβάσετε τις τελευταίες ειδοποιήσεις.

Εγκαταστήστε το OK Google Notifications από το Google Play Store