Πώς να αποκτήσετε τη λειτουργία PIP YouTube σε Android 7 ή παρακάτω

Το Android O έχει μια νέα δυνατότητα PIP. Υποτίθεται ότι λειτουργεί αυτή τη στιγμή στην έκδοση beta του Android O, αλλά δεν είναι. Είναι επίσης μια πειραματική λειτουργία στο System UI Tuner, οπότε μπορεί να φτάσει ή να μην φτάσει στη σταθερή έκδοση. Το PIP δεν είναι μια νέα ή νέα ιδέα. Υπάρχει εδώ και αιώνες. Το Safari διαθέτει λειτουργία PIP στο macOS. Η εφαρμογή Ταινίες & Τηλεόραση στα Windows 10 έχει μια τακτοποιημένη λειτουργία μίνι προβολής που είναι ουσιαστικά το ίδιο πράγμα. Το Float Tube είναι μια δωρεάν εφαρμογή Android που υποστηρίζεται από διαφημίσεις και επιτρέπει τη λήψη της λειτουργίας YouTube PIP στο Android αυτήν τη στιγμή. Δεν χρειάζεστε το Android O beta στη συσκευή σας ή κάτι παρόμοιο.

  Το Persist Βελτιώνει τον έλεγχο έντασης στο Android μέσω προσαρμοσμένων προφίλ

Εγκαταστήστε το Float Tube. Αυτή η εφαρμογή είναι μια εφαρμογή YouTube, δηλαδή, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για να περιηγηθείτε και να παρακολουθήσετε βίντεο στο YouTube. Δεν είναι πρόσθετο για την επίσημη εφαρμογή YouTube και θα λειτουργεί ξεχωριστά από αυτήν.

Μπείτε στη λειτουργία PIP του YouTube

Ανοίξτε το Float Tube και αναζητήστε ένα βίντεο που θέλετε να παρακολουθήσετε. Πατήστε για να το παίξετε. Από προεπιλογή, το Float Tube αναπαράγει βίντεο σε ένα αιωρούμενο μικρό παράθυρο. Μόλις ξεκινήσει η αναπαραγωγή του βίντεο, μπορείτε να βγείτε από την εφαρμογή. Το βίντεο θα παραμείνει στην οθόνη σας σε μικρότερο καρέ. Μπορείτε να το σύρετε και να το τοποθετήσετε οπουδήποτε πατώντας παρατεταμένα το σήμα της εφαρμογής πάνω από το βίντεο.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την προσθήκη εικονιδίου εφαρμογής στην αρχική οθόνη για νέες εφαρμογές στο Android

Το μικροσκοπικό πλωτό βίντεο έχει τρία μεγέθη. Ένα μικρό μέγεθος που είναι το ήμισυ του πλάτους της οθόνης σας, ένα μεγαλύτερο μέγεθος που εκτείνεται σε όλο το πλάτος της οθόνης σας και ένα μέγεθος πλήρους οθόνης. Μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ αυτών των μεγεθών από το αιωρούμενο παράθυρο.

Έξοδος από τη λειτουργία PIP του YouTube

Για να επιστρέψετε στην εφαρμογή, πατήστε το κουμπί αναπαραγωγής στο αιωρούμενο παράθυρο. Για να κλείσετε την αιωρούμενη επικάλυψη, σύρετε και αποθέστε το αιωρούμενο εικονίδιο της εφαρμογής στο κουμπί κλεισίματος για έξοδο από τη λειτουργία PIP του YouTube.

Το Float Tube είναι μια εντάξει, εναλλακτική για τη λειτουργία PIP του YouTube που έρχεται στο Android O. Ωστόσο, δεν πρόκειται να ξεπεράσει την προεπιλεγμένη λειτουργία, επειδή ως εφαρμογή YouTube είναι περιορισμένη. Θα συνεχίσετε να θέλετε να χρησιμοποιήσετε την επίσημη εφαρμογή YouTube.

  Το Tomi File Manager σάς επιτρέπει να διαχειρίζεστε αρχεία και να απεγκαθιστάτε ομαδικές εφαρμογές [Android]

Το υπέροχο με το Float Tube είναι ότι οι διαφημίσεις του δεν είναι ενοχλητικές. Θα δείτε μια διαφήμιση μία ή δύο φορές όταν παίζετε ένα βίντεο, αλλά μέχρι εκεί. Δεν εμποδίζει την αναπαραγωγή βίντεο και δεν τοποθετεί διαφημίσεις στην αρχική σας οθόνη.

Το Float Tube μπορεί να επαναφέρει το βίντεο που παίζετε. Απλώς πατήστε το κουμπί βρόχου και θα παίξει το ίδιο βίντεο σε επανάληψη μέχρι να το κλείσετε. Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείτε να κάνετε με την προεπιλεγμένη εφαρμογή YouTube, παρόλο που μπορείτε να κάνετε βρόχο βίντεο YouTube στον ιστό.

Εγκαταστήστε το Float Tube από το Google Play Store