Πώς να λάβετε την κατάσταση αποστολής και προβολής για μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Gmail

Οι εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων σάς ενημερώνουν πότε ένα μήνυμα που στείλατε έχει παραδοθεί και δει ο παραλήπτης. Αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο χαρακτηριστικό ή όχι. Όλα εξαρτώνται από το πώς το βλέπεις. Αν ποτέ θελήσατε να λάβετε παρόμοια κατάσταση αποστολής και προβολής για τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του Gmail, τότε αυτό είναι δυνατό με την προϋπόθεση ότι δεν είστε αντίθετοι με την προσθήκη ενός προγράμματος παρακολούθησης email στο email σας. Ουσιαστικά έτσι λειτουργεί και η υπηρεσία επιλογής εδώ είναι το DoubleTick.

Κατάσταση αποστολής και προβολής για το Gmail

Το DoubleTick λειτουργεί μέσω επέκτασης Chrome, αλλά πρέπει να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό για να το χρησιμοποιήσετε. Όταν συντάσσετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το πρόγραμμα παρακολούθησης προστίθεται αυτόματα. Προσθέτει επίσης ένα byline « – Στάλθηκε μέσω Doubletick» στο τέλος του email σας. Μπορείτε να το διαγράψετε αν θέλετε.

  Τι μπορείτε να μάθετε από ένα;

Όταν το email αποστέλλεται και παραδίδεται στον παραλήπτη σας, εμφανίζονται δύο μαύρα σημάδια επιλογής δίπλα στο email στο πλαίσιο Απεσταλμένα.

Όταν ο παραλήπτης σας ανοίξει, δηλ. διαβάσει/δεί το email, τα σημάδια επιλογής γίνονται μπλε.

Το DoubleTick λειτουργεί στο πρόγραμμα περιήγησής σας μέσω της επέκτασης Chrome. Ο παραλήπτης σας δεν θα χρειαστεί να εγκαταστήσει την επέκταση. Εάν πιστεύετε ότι μπορεί να εισβάλλετε στο απόρρητό τους προσθέτοντας αυτό το πρόγραμμα παρακολούθησης, σκεφτείτε να αφήσετε το byline της υπηρεσίας στο τέλος του μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να τους ενημερώσετε.

Επιπτώσεις

Ο παραλήπτης σας δεν θα γνωρίζει ότι γνωρίζετε ότι έχει δει το email σας. Η κατάσταση αποστολής και προβολής για το Gmail λειτουργεί επειδή το ενεργοποιήσατε εσείς και όχι επειδή το έχει ενεργοποιήσει ο παραλήπτης σας. Αυτό σημαίνει ότι, εάν αρνηθούν να διαβάσουν το email σας και τους πείτε ότι προσθέσατε έναν ιχνηλάτη σε αυτό, ώστε να ξέρετε ότι λένε ψέματα, τα πράγματα θα γίνουν άβολα.

  Πώς να βρείτε και να ανοίξετε αρχεία χρησιμοποιώντας τη γραμμή εντολών

Το DoubleTick δεν είναι σε καμία περίπτωση παράνομο, αλλά δεν μπορείτε να ζητήσετε από κάποιον υπεύθυνο για αυτό. Εάν χρησιμοποιείτε αυτήν την υπηρεσία και την επέκταση για να βεβαιωθείτε ότι απαντώνται τα email σας, μάλλον δεν θα πρέπει να τη χρησιμοποιήσετε.

Η υπηρεσία είναι εξαιρετική εάν, για παράδειγμα, χρειάζεται απλώς να γνωρίζετε ότι έχετε δει ένα email. Για παράδειγμα, εάν στείλατε μια ενημέρωση και πρέπει να γνωρίζετε ότι έχει εμφανιστεί, τότε το DoubleTick είναι εντάξει. Δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τη συνέχεια και δεν θα χρειαστεί να ενοχλήσετε κανέναν με πολλά email για το ίδιο θέμα.

  Τι σημαίνει "HMU" και πώς το χρησιμοποιείτε;

Το DoubleTick έχει πρόσβαση σε όλα τα email σας. Η υπηρεσία έχει πρόσβαση σε αυτά με καλή πίστη και υπόσχεται να μην πουλήσει τα δεδομένα σας ούτε να τα μοιραστεί με κανέναν άλλο. Είναι κατανοητό ότι οι χρήστες μπορεί να διστάζουν να χρησιμοποιήσουν μια υπηρεσία όπως αυτή, δεδομένου του τι έκανε το Unroll.me, αλλά δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας.

Εγκαταστήστε το DoubleTick από το Chrome Web Store