Το Persist Βελτιώνει τον έλεγχο έντασης στο Android μέσω προσαρμοσμένων προφίλ

Γυρίζετε το smartphone σας σε αθόρυβη λειτουργία κάθε φορά που πηγαίνετε στη δουλειά; Δεν θέλετε να ενοχλήσετε τον συγκάτοικό σας που κοιμάται με τον δυνατό ήχο κλήσης του τηλεφώνου σας στη μέση της νύχτας; Αν έχω ένα πραγματικό πρόβλημα με το Android, είναι η κακή εφαρμογή διαχείρισης όγκου από το λειτουργικό σύστημα. Δεν σας δίνει πολύ έλεγχο στους διαφορετικούς τύπους ήχων που εκπέμπει η συσκευή σας, πόσο μάλλον να δημιουργήσετε προεπιλογές όπως αυτά τα παλιά τηλέφωνα με δυνατότητες από τη Nokia ή τη Samsung. Εάν θέλετε να έχετε λίγη περισσότερη προσαρμογή στη διάθεσή σας, τότε δώστε μια ευκαιρία στο Persist Volume Control. Η εφαρμογή παρέχει μεγαλύτερο έλεγχο στην ακουστική της συσκευής σας Android, δίνοντάς σας την επιλογή να ορίσετε ξεχωριστά επίπεδα έντασης για το κουδούνισμα, τις ειδοποιήσεις, τους συναγερμούς, τα μέσα, το σύστημα, τον ήχο κατά την κλήση κ.λπ., και δημιουργώντας προεπιλογές έντασης για διαφορετικές καταστάσεις.

  Πώς να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας του αρχείου καταγραφής κλήσεων και των SMS στο Android Oreo

Το Persist, όπως υποδηλώνει το όνομά του, εκτελείται συνεχώς στο παρασκήνιο και μπορεί να εκκινηθεί γρήγορα πατώντας τη μόνιμη συντόμευση που προσθέτει στον πίνακα ειδοποιήσεων, ο οποίος εμφανίζει τα τρέχοντα επίπεδα έντασης και για τα επτά είδη ήχου/ήχων και σας επιτρέπει είτε να μεταβείτε στο στην κύρια οθόνη της εφαρμογής ή στην ενότητα προεπιλογών προφίλ της. Η κύρια οθόνη φέρει ένα σωρό ρυθμιστικά έντασης, ένα για κάθε είδος ήχου. Το βασικό χαρακτηριστικό της εφαρμογής, ωστόσο, είναι η λειτουργία προεπιλογών προφίλ.

Με απλά λόγια, εάν θέλετε περισσότερη προσαρμογή από το Persist, τότε η ενότητα Presets είναι ο καλύτερος τρόπος. Οι προεπιλογές σάς επιτρέπουν να δημιουργείτε διαφορετικά προφίλ, ώστε να μπορείτε να τα ενεργοποιήσετε σε δεδομένα σενάρια ή ώρα της ημέρας. Ραντεβού, Προεπιλογή, Νύχτα και Αθόρυβο βγαίνουν από το κουτί και μπορείτε να προσθέσετε νέα, προσαρμοσμένα προφίλ που ταιριάζουν στις ανάγκες σας.

  Πώς να αντικατοπτρίσετε και να ελέγξετε το τηλέφωνό σας Android σε οποιονδήποτε υπολογιστή με Windows

Για να δημιουργήσετε ένα νέο προφίλ, πατήστε το κουμπί συν στο επάνω μέρος και δώστε του ένα όνομα της αρεσκείας σας. Εάν εξακολουθείτε να είστε μπερδεμένοι, απλώς ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης. Αυτή η οθόνη σάς επιτρέπει να προσθέτετε και να αφαιρείτε διαφορετικούς τύπους τόμου και παραμέτρους. Μπορείτε απλώς να ορίσετε μεμονωμένους ήχους κλήσης ή ήχους ειδοποίησης για κάθε τύπο ήχου.

Κάθε παράμετρος ήχου μπορεί να προστεθεί πατώντας πρώτα το κουμπί «Προσθήκη ρυθμίσεων» στο κάτω μέρος και επιλέγοντας τύπο ήχου από το παρακάτω μενού. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα εικονίδιο για μια προεπιλογή ήχου από μια χούφτα επιλογές.

  Πώς να τραβήξετε RAW φωτογραφίες σε Android, χωρίς Root

Η εφαρμογή διαθέτει επίσης μια επί πληρωμή παραλλαγή που ονομάζεται Persist+, η οποία είναι χωρίς διαφημίσεις και προσφέρει πρόσθετες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της αυτοματοποίησης αλλαγής προφίλ με βάση την ώρα, την ημέρα και την τοποθεσία.

Εγκαταστήστε το Persist από το Play Store (Ελεύθερος)

Εγκαταστήστε το Persist+ από το Play Store (Επί πληρωμή)