Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση σε παιχνίδια Sega Forever εκτός ΗΠΑ [Android]

Η SEGA ξεκίνησε πρόσφατα μια νέα πρωτοβουλία, βάσει της οποίας θα βελτιστοποιήσει και θα μεταφέρει ορισμένα από τα κλασικά παιχνίδια της SEGA. Η τρέχουσα σειρά κυκλοφοριών περιλαμβάνει Sonic The Hedgehog, Altered Beast, Phantasy Star II, Kid Chameleon και Comix Zone. Οι λάτρεις των παιχνιδιών για πολύ καιρό θα αναγνωρίσουν αυτούς τους τίτλους που βάζουν τη SEGA στον χάρτη. Ενώ η SEGA δεν κατασκευάζει πλέον κονσόλες παιχνιδιών, εξακολουθεί να βρίσκεται εκεί με τον μακροχρόνιο αντίπαλο της Nintendo όσον αφορά τα franchises. Προς το παρόν, οι χρήστες Android μπορούν να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα παιχνίδια μόνο από επιλεγμένες τοποθεσίες. Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε παιχνίδια SEGA για πάντα οπουδήποτε στον κόσμο.

VPN

Το πιο εύκολο πράγμα που μπορείτε να κάνετε θα ήταν να αλλάξετε εικονικά την τοποθεσία σας έτσι ώστε να φαίνεται ότι προέρχεστε από διαφορετική χώρα από αυτήν στην οποία βρίσκεστε αυτήν τη στιγμή. Μπορείτε να λάβετε μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ από οποιαδήποτε χώρα ή εάν ασχολείστε με τα παιχνίδια, ελέγξτε δημοσιεύστε το άρθρο μας σχετικά με το Καλύτερο VPN για διαδικτυακά παιχνίδια και ταυτόχρονα την ασφάλεια.

  Η ShortPaste συντομεύει όλες τις διευθύνσεις URL από το πρόχειρο όταν τις επικολλάτε [Android]

Αφού ενεργοποιήσετε το VPN σας, μπορείτε να επισκεφτείτε το Sega για πάντα ιστοσελίδα και ακολουθήστε τον σύνδεσμο για το παιχνίδι που προτιμάτε. Στη συνέχεια κάντε κλικ στο Εγκατάσταση. Το παιχνίδι θα γίνει αυτόματα λήψη στη συσκευή σας Android και θα λειτουργεί κανονικά όπως κάθε άλλο εγκατεστημένο παιχνίδι. Θα ενημερώνεται μάλιστα κανονικά.

Σε περίπτωση που είστε συνδεδεμένοι μέσω VPN και εξακολουθείτε να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην εφαρμογή λόγω γεωγραφικών περιορισμών. Απενεργοποιήστε το VPN σας, ενεργοποιήστε το ξανά και μεταβείτε σε τοποθεσία στις ΗΠΑ. Στη συνέχεια, διαγράψτε την προσωρινή μνήμη και το ιστορικό του προγράμματος περιήγησής σας (ή ανοίξτε σε κατάσταση ανώνυμης περιήγησης) και δοκιμάστε ξανά. Θα αλλάξει καταστήματα και θα σας παρέχει τακτική πρόσβαση.

Λήψη του APK (Bypass The Play Store)

Τα αρχεία Android Packages (APK) είναι το πακέτο εγκατάστασης στο οποίο αποστέλλεται μια εφαρμογή Android. Εάν δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα παιχνίδια SEGA για πάντα χρησιμοποιώντας ένα VPN, η εναλλακτική είναι να κατεβάσετε ένα αρχείο APK και να το φορτώσετε στη συσκευή σας.

  Πώς να λάβετε κουκκίδες ειδοποίησης στο Android 8

Πρέπει πρώτα να κάνετε μια μικρή προετοιμασία, καθώς πρέπει να επιτρέψετε την εγκατάσταση από άγνωστες πηγές στη συσκευή σας. Αυτό συμβαίνει επειδή, παρόλο που εγκαθιστάτε ένα προϊόν SEGA, δεν το λαμβάνετε απευθείας από το Google Play Store. Αυτή η επιλογή θα πρέπει να χρησιμοποιείται μόνο όταν εμπιστεύεστε πραγματικά την πηγή του αρχείου.

Για να εξουσιοδοτήσετε την εγκατάσταση APK από άγνωστες πηγές, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις. Μεταβείτε στις Εφαρμογές > Ειδική πρόσβαση σε εφαρμογές > Άγνωστες πηγές. Ο τίτλος αυτών των επιλογών μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την έκδοση Android και τη συσκευή σας.

Αφού το κάνετε αυτό, επισκεφτείτε τον παρακάτω σύνδεσμο για να κατεβάσετε το αρχείο απευθείας από τη συσκευή σας Android και να το εγκαταστήσετε.

Λάβετε υπόψη ότι με τα APK, θα πρέπει να τα ενημερώσετε χειροκίνητα (η ίδια διαδικασία με την εγκατάσταση). Φροντίστε να το συνδέσετε με τον λογαριασμό σας στα Παιχνίδια διαφορετικά κινδυνεύετε να χάσετε την πρόοδό σας μεταξύ των ενημερώσεων.

Τίτλοι παιχνιδιών

Η SEGA έχει μια βιβλιοθήκη παιχνιδιών που θα έκαναν την Αλεξάνδρεια σε ντροπή. Τα πέντε με τα οποία λανσάρουν απλώνει ένα ευρύ δίχτυ σε διαφορετικά είδη. Εκτός από το Sonic, αυτά τα παιχνίδια δεν έγιναν μασκότ πλατφόρμας, αλλά απολάμβαναν το μερίδιό τους στη φήμη. Επί του παρόντος, συνιστούμε ανεπιφύλακτα το Comix Zone και το Sonic.

  Πώς να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την εξοικονόμηση δεδομένων στο Android 7.0

Το Comix Zone είναι η ιστορία του Sketch Turner ενός καλλιτέχνη που καταλήγει μέσα στο δικό του κόμικ και πρέπει να παλέψει για να βγει. Το Sonic είναι η ιστορία του Sonic the Headhog, ειπώθηκε αρκετά.

Αυτά τα παιχνίδια είναι δωρεάν για λήψη και συνοδεύονται από διαφημίσεις καθώς και αποθήκευση μόνο στο cloud. Μπορείτε να τα παίξετε εκτός σύνδεσης, αλλά μπορείτε να τα αποθηκεύσετε μόνο online. Ωστόσο, με μια αγορά 1,99 $ (ανά παιχνίδι) λαμβάνετε εξοικονομήσεις εκτός σύνδεσης. Οι μόνες διαφημίσεις που θα δείτε είναι διαφημίσεις που βασίζονται σε SEGA, δεν υπάρχει καμία διαφυγή από αυτές.

Με την κυκλοφορία αυτών των κλασικών τίτλων, θα γίνετε μάρτυρες ενός φανταστικού animation πιστό στο καλλιτεχνικό στυλ SEGA της εποχής αυτών των παιχνιδιών. Επιπλέον, ακούτε τον εμβληματικό ήχο της συλλογής νομισμάτων Sonic. Μπορείτε να συνδέσετε ένα χειριστήριο μέσω bluetooth για να έχετε μια ακόμα πιο καθηλωτική εμπειρία.

Κατεβάστε το Comix Zone

Κατεβάστε το Sonic

Κατεβάστε το Altered Beast

Κατεβάστε το Kid Chameleon

Κατεβάστε το Phantasy Star II