Πώς να προσθέσετε διαφάνεια σε οποιοδήποτε παράθυρο και να το καρφιτσώσετε στην κορυφή

Η γραμμή εντολών και το παράθυρο Bash στα Windows 10 έχουν και τα δύο ένα συμπαγές φόντο. Μπορείτε να αλλάξετε το χρώμα του φόντου, αλλά το πιο σημαντικό, μπορείτε να το κάνετε διαφανές. Φαίνεται καλό και μερικοί άνθρωποι βρίσκουν ότι είναι πιο εύκολο για τα μάτια. Δεν είναι πολλές οι εφαρμογές που υποστηρίζουν τη διαφάνεια, επομένως, αν θέλετε κάτι παρόμοιο σε μια εφαρμογή γραφής, χρειάζεστε μια εφαρμογή τρίτου κατασκευαστή για να κάνει το κόλπο. Το WindowTop είναι μια δωρεάν εφαρμογή των Windows που σας επιτρέπει να προσθέτετε διαφάνεια σε οποιοδήποτε παράθυρο.

Το WindowTop προσθέτει επίσης μια σκοτεινή λειτουργία στα παράθυρα, αλλά είναι περισσότερο ένα θέμα με αντίθεση που δεν φαίνεται πολύ καλό. Τέλος, η εφαρμογή σάς επιτρέπει να καρφιτσώσετε ένα παράθυρο στην κορυφή.

  Πώς να αλλάξετε την ενεργή σας κατάσταση στο LinkedIn

Κάντε λήψη και εκτελέστε το WindowTop. Ανοίξτε μια εφαρμογή και μετακινήστε τον κέρσορα του ποντικιού στη γραμμή τίτλου. Θα δείτε ένα μικρό κουμπί στο επάνω μέρος. Αυτό το κουμπί εμφανίζει έναν πίνακα με τρία κουμπιά. Από αριστερά προς τα δεξιά, τα κουμπιά σάς επιτρέπουν να προσθέσετε διαφάνεια, να καρφιτσώσετε το παράθυρο στην κορυφή και να κάνετε το παράθυρο σκοτεινό.

Επιλέξτε το κουμπί διαφάνεια και ορίστε πόσο διαφανές ή αδιαφανές θέλετε να είναι το παράθυρο. Μπορείτε να δείτε την αλλαγή να συμβαίνει ζωντανά. Εάν επιλέξετε να κάνετε ένα παράθυρο διαφανές, μπορείτε επίσης να ενεργοποιήσετε το κλικ για αυτό. Αυτό σας επιτρέπει να κάνετε κλικ σε ένα παράθυρο ή ένα εικονίδιο πίσω από το διαφανές παράθυρο.

  Πώς να αλλάξετε το όνομα χρήστη Kik Display

Όπως μπορείτε να δείτε από το παραπάνω στιγμιότυπο οθόνης, το WindowTop κάνει τα πάντα διαφανή, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής τίτλου. Αυτό μπορεί να είναι ή να μην είναι καλή ιδέα. Εξαρτάται από το πώς χρησιμοποιείτε την εφαρμογή και για ποιο παράθυρο εφαρμογής τη χρησιμοποιείτε.

Η εφαρμογή λειτουργεί σε εφαρμογές επιτραπέζιου υπολογιστή σε Windows 7 και νεότερες εκδόσεις. Δεν θα λειτουργήσει σε σύγχρονες εφαρμογές στα Windows 10 σύμφωνα με τον προγραμματιστή. Το δοκιμάσαμε στα Windows 10 σε μια σύγχρονη εφαρμογή και λειτούργησε, αλλά αυτό θα μπορούσε να είναι απλώς μια εξαίρεση. Αξίζει μια βολή δεδομένου ότι η εφαρμογή είναι δωρεάν.

Το WindowTop σάς επιτρέπει να προσθέτετε διαφάνεια σε οποιοδήποτε παράθυρο, αλλά δεν είναι δουλειά της εφαρμογής να κάνει το παράθυρο να φαίνεται καλό ή ευανάγνωστο. Θυμηθείτε ότι αυτό λειτουργεί για τη γραμμή εντολών επειδή έχει ένα σταθερό υπόβαθρο. Το ίδιο αποτέλεσμα δεν πρόκειται να φαίνεται υπέροχο σε όλες τις άλλες εφαρμογές. Ίσως αν έχετε μια εφαρμογή γραφής, αυτό είναι κάτι που μπορεί να αφαιρέσει λίγη από την πίεση. Σίγουρα δεν είναι κάτι που μπορείτε να κάνετε σε όλες τις εφαρμογές και να περιμένετε καλά αποτελέσματα.

  Πώς να επαναφέρετε τις συντομεύσεις πληκτρολογίου της Instant Search Google

Το WindowTop είναι μια απλή εφαρμογή που κάνει ό,τι κάνει. Το μικρό κουμπί που σας επιτρέπει να προσθέσετε διαφάνεια σε οποιοδήποτε παράθυρο, να το καρφιτσώσετε ή να το κάνετε σκοτεινό μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε στη γραμμή τίτλου, κάτι που είναι μια ωραία πινελιά.

Κατεβάστε το WindowTop