Η ShortPaste συντομεύει όλες τις διευθύνσεις URL από το πρόχειρο όταν τις επικολλάτε [Android]

Τα βραχυκυκλώματα συνδέσμων διατίθενται σε διάφορα σχήματα και μεγέθη. Υπηρεσίες όπως το Bit.ly και το Goo.gl μπορούν γρήγορα να μετατρέψουν μια μεγάλη διεύθυνση URL σε μικρότερη, η οποία μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη σε πολλές περιπτώσεις, όπως όταν το πεδίο κειμένου είναι περιορισμένο (όπως στο Twitter) ή όταν η εν λόγω διεύθυνση URL έχει πάρα πολλούς χαρακτήρες τύπος. Γενικά, όταν χρειάζεται να συντομεύσετε συνδέσμους, πηγαίνετε σε έναν ιστότοπο σύντομης σύνδεσης, επικολλήστε τη διεύθυνση URL και ανακτήστε τη συντομευμένη έκδοσή της. Αλλά αν χρησιμοποιείτε Android και θέλετε να κόψετε μερικά επιπλέον βήματα από τη διαδικασία, η νέα εφαρμογή ShortPaste μπορεί να συντομεύσει αυτόματα όλους τους συνδέσμους που επισημάνετε και να αντιγράψετε στο πρόχειρο.

  Πώς να αποκτήσετε την προεπισκόπηση προγραμματιστή Android O

Το ShortPaste έχει πολύ απλό σχεδιασμό. Από την αρχική του οθόνη, μπορείτε να επιλέξετε ποια υπηρεσία συντόμευσης διευθύνσεων URL θέλετε να χρησιμοποιήσετε (Bit.ly ή Goo.gl), το ενσωματωμένο αρχείο που περιέχει μια λίστα με συντομευμένες διευθύνσεις URL που χρησιμοποιούσατε προηγουμένως. Μόλις ενεργοποιηθεί, η εφαρμογή εκτελείται στο παρασκήνιο και επικολλά οποιονδήποτε σύνδεσμο που αντιγράφετε σε συντομευμένη μορφή στο απαιτούμενο πεδίο, όπως στο Facebook, στο Google Hangouts, στο Twitter, στο WhatsApp κ.λπ. Η εφαρμογή είναι επίσης απαλλαγμένη από τυχόν παρεμβατικές επιλογές που θα σας μπερδέψουν περαιτέρω.

Το καλύτερο στοιχείο για το ShortPaste είναι η απλή χρήση του. Χρησιμοποίησα την εφαρμογή για να συντομεύσω μερικούς συνδέσμους και τη βρήκα ήδη αρκετά χρήσιμη στη χρήση μιας ημέρας. Αντιγράψτε τη διεύθυνση URL που πρέπει να συντομεύσετε στο πρόχειρο και όταν επικολλήσετε τον ίδιο σύνδεσμο σε άλλη εφαρμογή, το ShortPaste θα χρησιμοποιήσει τη συντομευμένη έκδοση. Και αυτό είναι ακριβώς. Το ShortPaste διαθέτει επίσης μια οθόνη Ρυθμίσεις όπου μπορείτε εύκολα να απενεργοποιήσετε την εφαρμογή εάν χρειάζεστε. Επιπλέον, μπορείτε να κάνετε εναλλαγή εκκίνησης κατά την εκκίνηση, καθώς και το Trim Header, το οποίο αφαιρεί το https:// από την αρχή όλων των νέων συνδέσμων.

  Το Numix είναι ένας υπολογιστής σχεδιασμού υλικού με προηγμένες λειτουργίες trig [Android]

Από προεπιλογή το ShortPaste χρησιμοποιεί goo.gl, αλλά επιτρέπει επίσης τη χρήση του bit.ly στις επιλογές. Επιπλέον, μπορείτε να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο όνομα χρήστη Bit.ly και κλειδί API.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο Google Play. Μπορείτε να το κατεβάσετε στη συσκευή σας μέσω του παρακάτω συνδέσμου.

Εγκαταστήστε το ShortPaste από το Play Store