Πώς να αποκτήσετε έναν σύνδεσμο RSS σε ένα Podcast στο iTunes

Το iTunes δεν είναι απλώς εξαιρετικό για την αγορά μουσικής υψηλής ποιότητας, είναι επίσης ένα καλό μέρος για να βρείτε podcast για κάθε είδους θέματα. Μπορείτε να εγγραφείτε στα πιο δημοφιλή podcast στο iTunes, ωστόσο μπορεί να μην σας αρέσει να τα ακούτε στην ίδια την εφαρμογή. Πολλοί άνθρωποι έχουν τις δικές τους προτιμώμενες εφαρμογές για ακρόαση podcast και αυτές οι εφαρμογές σάς επιτρέπουν να προσθέσετε οποιοδήποτε podcast σε αυτό με έναν σύνδεσμο RSS. Δείτε πώς μπορείτε να λάβετε έναν σύνδεσμο RSS σε ένα podcast στο iTunes.
SPOILER ALERT: Κάντε κύλιση προς τα κάτω και παρακολουθήστε το εκπαιδευτικό βίντεο στο τέλος αυτού του άρθρου.

  Πώς να αναγνωρίσετε ένα άγνωστο σύμβολο σχεδιάζοντας το

Σύνδεσμος RSS στο iTunes Podcast

Ανοίξτε το iTunes στην επιφάνεια εργασίας σας. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη εγγραφεί στο podcast στο οποίο θέλετε να λάβετε τον σύνδεσμο RSS. Μεταβείτε στη βιβλιοθήκη σας και επιλέξτε Podcast. Από τη λίστα των podcast στη βιβλιοθήκη σας, κάντε δεξί κλικ σε αυτό για το οποίο θέλετε να λάβετε τον σύνδεσμο RSS. Από το μενού περιβάλλοντος, επιλέξτε «Αντιγραφή διεύθυνσης URL Podcast». Αυτό θα αντιγράψει τον σύνδεσμο RSS στο πρόχειρό σας. Αποθηκεύστε το κάπου ή προσθέστε το στην προτιμώμενη εφαρμογή podcast.

Αυτό σας επιτρέπει να ακούσετε την πλήρη σειρά podcast. Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να λάβετε τον σύνδεσμο για ένα συγκεκριμένο επεισόδιο από ένα podcast. Για να το κάνετε αυτό, μεταβείτε ξανά στη βιβλιοθήκη iTunes και επιλέξτε Podcasts. Επιλέξτε το podcast που περιέχει το επεισόδιο στο οποίο θέλετε να λάβετε τον σύνδεσμο. Βρείτε το επεισόδιο από τη λίστα επεισοδίων και κάντε δεξί κλικ σε αυτό. Από το μενού περιβάλλοντος, επιλέξτε Πληροφορίες Podcast.

  Τιμή και προδιαγραφές για το νέο iPhone SE και το iPad Pro 9,7 ιντσών

Θα ανοίξει ένα άλλο παράθυρο. Αυτό το παράθυρο θα έχει πολλές καρτέλες. Μεταβείτε στην καρτέλα Περιγραφή και ελέγξτε την περιγραφή που δίνεται για αυτήν. Θα περιέχει μια απευθείας σύνδεση με το επεισόδιο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτόν τον σύνδεσμο για να ακούσετε ένα συγκεκριμένο επεισόδιο αντί για ολόκληρο το podcast. Για να ακούσετε το επεισόδιο, προσθέστε τον σύνδεσμο με τον ίδιο τρόπο που προσθέτετε ένα podcast στην εφαρμογή που προτιμάτε.

Εάν δεν έχετε μια εφαρμογή podcast που προτιμάτε, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα αναπαραγωγής VLC, αλλά θα πρέπει να σας προειδοποιήσουμε ότι ενώ μπορεί να παίξει ολόκληρες σειρές podcast καθώς και μεμονωμένα επεισόδια, δεν είναι το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής podcast.

  Πώς να συνδέσετε οποιαδήποτε έξυπνη συσκευή στο HomeKit (με ένα Raspberry Pi)

Αν ψάχνετε για μια νέα εφαρμογή podcast και δεν σας πειράζει να ξοδέψετε χρήματα σε μια, βεβαιωθείτε ότι σας επιτρέπει να προσθέσετε podcast με σύνδεσμο. Είναι ένα αρκετά βασικό χαρακτηριστικό, αλλά ορισμένες εφαρμογές προτιμούν να προσφέρουν τη δική τους επιλογή podcast και να εμποδίζουν τη ροή όλων των άλλων. Δεν είναι αυτό το είδος εφαρμογής για το οποίο θέλετε να ξοδέψετε χρήματα, γι’ αυτό κάντε την έρευνά σας προτού αγοράσετε μια εφαρμογή. Υπάρχουν φυσικά πολλά δωρεάν που είναι καλά.